sistemul a invins! renunt la lupta
de trei ani lupt sa imi aduc medicamentele din Germania, in Romania, sa le pot cumpara de aici.
dl Raed Arafat m-a sprijinit enorm si a facut ca lucrurile sa demareze,sa se concretizeze.
cei de la Directia farmaceutica din minister mi-au inchis telefonul, apoi s-au facut ca uita, pentru ca in final sa trimita datele la UNIFARM, singura companie ce aduce medicamente pentru nevoi speciale, medicamenete care nu pot fi achizitionate din Romania.
am explicat clar ca nu pot sa le mai aduc din Germania, pt ca o cutie costa 60 de euro, iar taxele sunt de 30 de euro/cutie.in afara de asta medicmanetele pentru strumf costa 1600 de lei/luna,deci chiar nu am de unde.
azi am vorbit cu cei de la UNIFARM.a fost negot,ca la targ.
eu iau o cutie pe luna,adica 100 d epastile/luna.negociere la sange:nu se gaseste, nu o sa vrea producatorul, e in germana.
am linistit-o ca se gaseste pe toate drumurile, ca va vrea producatorul, ca ii traduc eu in germana tot ce vrea.
ea pluseaza:cantitatea minima si maxima e pentru un an, adica 12 cutii,adica 3000 de lei minim, pe loc.
de unde???????????am apelat la aceasta varianta pentru ca nu am bani.nu pot,nu am cum.va achit cate o cutie pe luna, nu pot taia din medicamentele copilului.
ea:doamna, nu am ce sa va fac. mie nu imi aduce pe trei luni,adica 200 de euro, odata.ii repet, nu am, nu am de unde.initial mi s-a spus o cutie pe luna.eu cu ele respir si mananc.da,dar trebuie sa le cumparati pe toate o data!
brusc s-a dezinteresat,brusc nu a mai vrut nimic,ca la aducerea trimestriala e scump, iar pe luna cate o cutie voi ajunge mai scump decat in Germania.
este compania farmaceutica ce are monopol pentru medicamentele speciale ce nu se comercializeaza in Romania!
AM RENUNTAT!
sper sa gasesc prieteni care sa mai imi aduca cate o cutie cand si cand,contra cost.
azi este pentru prima data cand renunt la lupta,cand ma recunosc infranta.
chepeau UNIFARM!chepeau Ministerul sanatatii!sunteti tari!cei mai tari!
Raspunsuri
desprecopii spune:
scrie te rog despre ce medicament e vorba si ma interesez si eu.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Gabriela B. spune:
M-a impresionat extraordinar de tare povestea ta si a puiului tau! Ma oripileaza reavointa unor oameni! Cum este posibil...oare daca ar fi facut un effort mic, mic, nu s-ar fi putut aranja totul? Parca au ramas fara suflet, multi....
Eu locuiesc in Australia acum, si nu am cunsotinte in Germania. Daca crezi ca te pot ajuta, scrie-mi. O voi face.
Ce medicament ai nevoie? Daca il pot cumpara de aici, fara reteta, il cumpar si iti trimit eu necesarul, luna de luna.
Imi pare nespus de rau sa aud ca trebuie sa treci prin atitea chinuri, pentru lucruri la care ar trebui s aavem acces, fara stress si fara atitea eforturi.
Eu am plecat de 10 ani din Romania, sistemul medical era destuld e deteriorat si atunci, insa din ce aud, parca este tot mai rau....
Mult noroc, sanatate multa si putere sa treci cu bine toate. Si un bebe sanatos si plin de voiosie!
histamina spune:
multumesc.
am vorbit cu un prieten sa mai imi aduca o cutie din Germania peste 2 saptamani.
asa voi proceda.
este o situtia care sfideaza absurdul
este cromoglicat de sodiu substanta acitva. eu am nevoie de capsule.in romania (intentionat am scris asa) se comercializeaza si e trecuta in nomenclator doar solutia picaturi oftalmica!!!!!!!!!!!!!!!pentru a lua aceasi substanta activa,dar capsule mi-au trebuit 3 ani de alergatura,de aprobari!
multumesc mult.am cum sa mi-l aduc din Germania.
nu plnag,doar ca lacrimile imi curg fara sa fac vreun efort,asa pur si simplu.
sunt umilita.
viata mea nu aducea niciun profit doamnei Pascu.avea nevoie de cantitatate mare.
vreau sa ma adun si sa fiu puternica pentru strumf.
cand ma adun,voi scrie procedeura pe forum,poate sunt mamici care au nevoie de medicamente pt puii lor si care isi permit sa le plateasca toata cantittatea odata.
iti multumesc pentru sprijin.
iertare, nu am fost invinsa pana acum si nu stiu cum sa reacionez.
lilimara spune:
Histamina imi pare rau de vestile proaste.Am sa ma interesez si eu de aici de medicament, spune-ne cum se numeste.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
gusta spune:
Daca ai un nume si pentru olanda ,incerc si eu.
Si esti numai suparata nu te poti lasa invinsa.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
lilimara spune:
Am gasit Nalcrom 100 mg capsule rigide .Ai spus ca ai nevoie de 100 de pastile pe luna dar de 100mg sunt bune?
kariguld spune:
te pot ajuta eu sa-ti trimit medicamentul lunar. spune-mi cum se numeste exact si ce substanta contine, cate mg sa fie.
fruntea sus, aici suntem in familie! sanatate strumfului mic!
lilimara spune:
Deci tot ce am gasit sunt cutii doar de 20 de capsule la 8 euro cutia.Imi trebuie reteta pentru ele.As putea face o incercare la medicul meu de familie daca mi-ai trimite ceva documentatie.