sistemul a invins! renunt la lupta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Poate e histamina unica in tara cu o asa combinatie de diagnostice.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu realizez ca sistemul asta si tratamentele pe care ni le aplica...

nu face altceva decat sa ne apropie sa ne sprijinim si sa reactionam normal, uman

s-ar putea ca intr-o zi sa nu mai avem nevoie de el / sa isi gaseasca inutilitatea

Histamina!!! nu esti invinsa!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Histamina ti-am trimis mail la adresa indicata de tine.L-ai primit?

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

acum iti atasez documentele medicale.

da laura, din pacate sunt f rare cazurile, pt ca si speranta de viata nu e una f optimista.
mastocitoza e indolenta arareori.sunt norocoasa.insa toate cele 4 tipuri de diagnostice asociate sunt ff rar de gasit,pt ca implica 2 mutatii genetice si, in genere, nu prea traiesti mult.

in tara sunt destul d eputine cazuri.
mastocitoza sistemica evolueaza galopant,in cancer generalizat,daca nu e tinuta in fru.
din fericire la mine e o evolutie lenta si voi apuca 70 de ani sigur.
intoleranta la histamina e f rar genetica(ca la mine).altfel e data de inhibarea secretiei de diaminoxidaza din cauze medicamentoase, megacolon sau alcool.
sunt excluse aceste cazuri, la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

histamina, imi cer scuze daca poate a sunat malitios raspunsul meu, dar nu era deloc. Chiar am vorbit serios. Aveam in minte un reportaj cu lupta unor parinti de pe la Timisoara, parca, ce incercau sa includa medicamentele pt copilul lor pe lista de compensate deoarece costau enorm. Baietelul respecitv, daca am retinut bine, era unicul din tara cu acea boala care fara medicatie era fatala.
Am inteles ca mastocitoza e o boala rara. De aia am zis ca poate esti unica, mai ales ca inteleg ca e o combinatie nefericite intre mai multe boli.
Sanatate multa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da. sunt unica. cel putin in scriptele medicale, la cei testati, la cazuri cunoscute, sunt singura.
poate vor mai fi finnd,dar descoperiti medical, nu.
am depasit speranta de viata.sunt studiu de caz.
sunt chemata la Berlin pentru analize. suporta ei 80% ,restul ar putea suporta casa de sanatate,dar strumf e bolnav si nu pot pleca.
am luat eu decizia de a pune puct oricaror investigatii.azi inchid un capitol din viata mea. Sebastian l-a deschis pe celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oare in Franta nu as putea gasi medicamentul?Nu ai vreun nume?Am sa intreb totusi la farmacie, paote au ceva care sa contina substanta activa respectiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

din cate am vazut pe net, un producator ar fi aventis pharmaceutical, iar medicamentul s-ar gasi in UK.
in canada este produs de sanofi-aventis
substanta activa se mai gaseste si in produsele gastrocrom si intercron (produs de zambon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

l-am gasit aici:
http://www.docsimon.com/article/nalcrom-cps-100x-100mg

daca le dai reteta romaneasca, fara traducere, pt ca totusi numele la substanta activa/la produs, oare este suficient?

am o cunostinta medic, cand ma vad cu ea, o intreb cum fac rost de o reteta pt medicamentul asta/daca il pot lua de aici; iar trimisul prin posta e ieftin.

edit: am gasit linkul:
http://www.biam2.org/www/Sub102.html
in josul paginii, e o lista cu nume de medicamente care iil contin pe prietenul tau, CROMOGLICATE DISODIQUE

In belgia, sunt 3: aerosoli, nazali, si oftalmo. Mai studiez.

NALCROM (ANGLETERRE)
NALCROM (SUISSE)
NALCROM (ITALIE)

Cum se numeste medicamentul german?

Mai cautam.
Cautam si preturi. Daca tot e sa iti facem rost, sa fie eftin.
(era undeva un subiect, cu mafia DespreCopii - acum sa o videm cum se descurca)

P.S. ne apucam sa cautam medicamente mai ieftine si pt puiul tau?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nu am apucat sa citesc tot, ma solicita 'sefa', dar vreau sa scriu pana nu uit: ai incercat sa aduci prin crucea rosie? Acum f multi ani, bunica mea a avut nevoie de o pereche de ochelari speciali (de vedere) si prin crucea rosie i i-au adus din Germania.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]

Mergi la inceput