sistemul a invins! renunt la lupta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dai pariu ca pe aici de multe ori nu ne pasa de sistem?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu merg in Germania in decembrie , ma intorc la inceputul lunii ianuarie. Daca ai nevoie, spune-mi te rog si iti cumpar ! Multa sanatate ii doresc micutului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

lili,ti-am pus mail.
da, marius ,aveti dreptate.
kari, mutam.
va multumesc.

e o stare noua.
unul din motto-urile mele este ca nu renunt decat dupa autopsie si numai daca nu face Dumnezeu o minune.

poate ca ar fi bine sa dau povestea presei.am multi prieteni aoclo, numai ca si eu lucrez in sistem.
un an de zile am lucrat sa ajut copii care nu aveau bani de medicamente,de mancare sa le gasesc solutii oficiale.
daca eu le-am gasit tututror, unul nu a plecat nerezolvat, inseamna ca se poate.
de asta ma revolt,ca stiu ca daca vrei , se poate.daca vrei.

Mergi la inceput

sunteti minunati.e ca o fmailie.va simt
poate ca m-am tot vaitat,poate , sigur, altii au probleme mult mai mari.eu-s mai slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu nu stiu despre ce este vorba(ca si medicament),nu stiu ce boala ai(sanatate itzi doresc)insa nu intzeleg medicii romani de ce prescriu un medicament care nu se gaseste(fabrica/importa etc)?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

pentru ca, in caz de mastocitoza, intoleranta la histamina, anafilaxie recurenta multipla si atopie(diagnosticul meu complet),asta e singura medicatie.

Mergi la inceput

Histamina,tu stii mai bine,ce stiu eu insa,este ca substantza activa poate fi gasita in alte medicamente !

Nu stiu nici diagnosticul ce reprezinta,dar nu tzi-a recomandat niciun inlocuitor pentru medicamentul asta?(nu exista sa nu fie inlocuitor!!!)

Dana

Mergi la inceput

substanta activa este cromoglicatul de sodiu.
sub forma capsulei, nu este in nomenclator in romania.
nu are inlocuitor.poti lua doar mai multe antihistaminice.dar asta nu rezolva problema in caz d emastocitoza.
pe vremuri se gasea,dar farmacistii au ajuns la concluzia ca nu e bun.cei din vest sunt nebuni,de il recomanda inclusiv la sugari si au rezultate exceptionale cu el.

Mergi la inceput

Imi cer scuze ca merg mai departe si aprofundez la subiectul tau,insa eu tot nelamurita sunt!

Ma rog tu ai la cine apela sa.tzi aduca medicamentul,insa cine nu are cum procedeaza?Nu trebuie sa i se dea un inlocuitor,ca doar n-o lasa omul sa moara ca vezi draga doamne nu se mai importa medicamentul?

Dana

Mergi la inceput

baga antihistaminice, cu rezultate mult mai putin satisfacatoare.

Mergi la inceput