Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danezza

Culmea ca eu de la cat magneb6 mi-a iesit la limita inferioara :D
Lady - pot face un siretlic, te duci la urgente si le spui ca ai palpitatii si ti se face EKG si in felul asta vezi cum sta treaba!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Altesa - sa spun drept, cam din aceleasi motive pe care le-a spus si Sophia - vreau sa ma odihnesc/relaxez, si eu tot natural vreau sa nasc - daca nu apare nimic care sa impiedice asta. Si inca ceva, o veriosoara de-a mamei mele e asistenta in spital, si am intrebat-o si pe ea, mi-a zis ca e ok in camerele cu 2 paturi - plus ca voi sta linistita ca o voi ruga sa fie pe cat ii va permite timpul sa fie cu ochii pe bebelina mea

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buliutza asa a fost tot timpul mai mare cu 10 zile si mai grasun dr zice k ar fi din cauza fivului k nu stim o data precis a ciclului el mi-a zis 28 aprilie k fiind prima zi de menstruatie si de fapt mie um a fost in martie
imi pare rau k ai ajuns la insulina dar am inteles k dupa sarcina valorile glicemiei revin la normal ,

Mergi la inceput

sophia eu dak as manca asa mult kred k as sari de suta

Mergi la inceput

Aerlilian felicitari pt grasunel si la noi tot asa 1500gr mai mare cu 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, eu vreau sa scriu o scrisoare domnului Boc.
Deja mi s-a luat sa aud de alte drepturi luate gravidelor,mamei si copilului.
In primul rand s-a redus indemnizatia de la 85% la 75%. In al doilea rand nu se mai acorda suma aceea pentru trusoul bebelusului. In al treilea rand nu se mai acorda salariul mediu pe unitate si in al patrulea rand nu se mai acorda nici compensatia aceea de 15%. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ca nu mai poti sta acasa doi ani nici macar cu 75% si ca pana incepi sa primesti indemnizatia dureaza doua trei luni in care mama si copilul sunt lasati fara absolut nici un venit fie iarna fie vara.
Nu cred ca o sa avem castig asa cum nu cred sa sensibilizez pe cineva dar macar vreau sa stiu ca am facut tot posibilul sa misc ceva in tara asta de doi lei.
Imi pare rau, nu pot fi patrioata cand locuiesc intr-o tara care face tot posibilul sa lase bebelusii sa flamanzeasca.
Prietenele mele au beneficiat de tot ce am scris eu mai sus. Eu nu beneficiez cu nimic desi salariul meu a fost mai mare si am cotizat mai mult la fondul de stat. Nu sunt invidioasa dar nu vad rostul banilor pe care ii dau la stat. Sunt jefuita si nu am cum sa nu ma simt indignata.Am dreptul sa cer explicatii si mai ales am dreptul sa protestez si am dreptul la libera opinie.
ma consider discriminata, imi consider copilul care se va naste si care va fi lasat trei luni fara nici un venit discriminat.
As vrea sa trimit scrisoarea peste tot, la domnul Boc, la toate canalele TV, la ziare.

+28

Mergi la inceput

matza tu scrie scrisoarea si eu o semnez cu mare placere:))

Mergi la inceput

O scriu cu draga inima
O sa o trimit si la doamna Sulfina Barbu. Sunt acum pe site-ul guvernului sa ma interesez de adrese si de ce pot face ca sa aiba scrisoarea mea un impact mai mare.
Va fi ca o pietricica in ocean dar poate mi se domolesc hormonii asa.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Matzaila draga, abia astept sa te cunosc marti, la fel ca si pe toate celelalte fete. Sa stii ca eu ma cam alatur de obicei la astfel de revolte si cred cu tarie ca numai noi putem schimba ceva.... discutam marti :)

25+

Mergi la inceput

Mi-a venit jumatatea mai buna sa ma ia de la servici.
pentru toate fetele. Ne auzim maine.

+28

Mergi la inceput