Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

nu mai merg la cumparaturi, ca mi-a zis al meu ca e prea frig, sa stau linistita in casa

sare salata de vinete din schema, asa ca, ma apuc sa fac niste cartofi crocanti la cuptor cu nuggets de pui si un sos de usturoi..deja salivez

bulinuta

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

ahh..si nu numai palpitatii..dar chiar ma doare in zona inimii...o fi de la bebelina ca impinge in organe..habar nu am...simt ca ma strange cineva foate tare imediat sub sani, parca as avea o curea, eact asha simt...

Mady...dar tie iti ia tensiuneacand mergi la control?e ok?

Cat despre sentimentul de presiune in abdomen..e doar bblinda!Impinge si simti tu presiune..sau mai poate fi din cauza ca respiri greu(tot de la efort..impinge bebelusha..etc) sau de la palpitatii cauzate de tahicardie pe sarcina!
http://www.i-medic.ro/boli/tahicardia-sinusala

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/arhiva_medicala/tahicardia-in-timpul-sarcinii

un control cardio te-ar ajuta(control ce eu il tot aman din lipsa de fonduri)..unde iti face un EKG si un ecograf!

multa sanatate, Mady!Si spune-i si ginecologului despre acest aspect!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mady..te dor muschii din zona inghinala pentru ca sunt modificari la nivelul oaselor bazinului si muschii se intind!E normal!Mai ales daca tu nu esti lata in bazin, esti subtirica si slabuta!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Ca vd de magneb6... eu tocmai mi-am facut analize complete ca ma simteam foarte slabita, si am gacut si magneziu care a iesit spre limita superioara dezi nu am luat niciodata suplimente de magneziu. Medicul a spus sa nu iau magneb6 sub nici o forma pentru ca poate face mai mult rau in cazul asta. Nu luati medicamente fara analize chiar daca asta presupune bani si timp pierdut. Parerea mea!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

aerilian si tebligia felictari!!!
matzila si eu ma duc la control la spital si tot timpul astept...pot sa astept 1 ora, sau 2, sau cine stie...dar experiente ca a ta n-am trait inca. sper sa nu am parte.
sophia_m daca nu era nimic urgent de cumparat mai bine stai in casa...eu mai stau 30 min si plec de la munca.
bulinuta...fi tare! suntem pe ultima suta de metri! trebuie sa reusim!
alina mai asteptam sa vedem ce zic si celelalte fete.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

ica, nu era urgent, doar ma plictisisem eu de stat in casa..dar daca e frig, zic pas

matza, eu nu as alege sa stau in aceeasi rezerva cu bebe..merg pe principiul ca, pentru a fi o mama buna trebuie sa fii odihnita, fericita si relaxata

eu deja i-am facut programul sotului dupa nastere..i-am zis ca toata ziua o sa stau eu cu bebe bineinteles, dar dupa ce vine de la serviciu, la 2 zile o sa se ocupe 2-3 ore de el, pentru ca eu vreau sa ma ocup si de mine, sa fac sport, bai lungi si relaxante, o iesire la un ceai cu o prietena si alte chestii nu pretentioase, dar care pe mine ma fac fericita si ma ajuta sa functionez cum trebuie

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

-multumesc mylady....mereu imi ia tensiunea la medicul de familie cand ma duc..si ea nu zice nimic, ca e buna ca nu e buna...mereu e 10 cu ceva, nu mai stiu....cea mai mica tensiune a fost 6....o sa-i spun si medicului ginecolog...mereu ma duc cu cateva chestii sa i le zic si uit o parte din ele.....poate imi da si mie o trimitere undeva sa fac un EKG...saptamana viitoare ma duc la medicu de familie, atunci o sa-mi dea si rezultatul analizelor.....

30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

faith si eu tot la filantropia nasc cu ediz huseynoglu .

Dar spune-mi care sunt motivele pentru care alegi sa nu stai cu bebe in salon?

Eu o sa nasc normal ca daca faceam cezariana clar nu stateam cu bebelusu in salon dar asa nu stiu cum sa fac...

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Culmea ca eu de la cat magneb6 mi-a iesit la limita inferioara :D
Lady - pot face un siretlic, te duci la urgente si le spui ca ai palpitatii si ti se face EKG si in felul asta vezi cum sta treaba!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ligia, ileana,felicitari pt. grasuneii vostri

altesa, si eu as alege rezerva cu 2 paturi in care e adus bebele dar noaptea la cerere pot sa-l duca asistentele pe neonatologie,nu stiu daca asa voi face dar cam asa vreau daca o sa nasc normal

bulinuta ,imi pare rau ca ai ajuns la insulina ,io zic ca si stresul te afecteaza in cazul asta ,nu poti face nimic in privinta asta ,cel putin cu munca?

pe mine mai nou ma doare in dreptul coastelor ,dar doar in partea dreapta ,o fi bebelul cu ceva pe acolo...doar intr-o pozitie e ok in rest simt tot timpul ceva acolo.

si eu am iesit azi putin pe-afara ,desi era cam frig...dar sa nu ies o zi ,la mine ar insemna ceva f. dubios ,nu am putut sta in casa nici dupa iminentele de avort de la inceput,si atunci ieseam 15-20 min la plimbare usoara desi in casa stateam doar la pat ,nu faceam nimik ,ma si mir acum ca am scapat asa usor

edit:acum m-am uita si eu pe analize si desi iau mg-b6 de cateva luni ,valoarea mg. e spre limita inferioara,so ,iau in continuare,dar la recomandarea dr.

minunea mea 32+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput