Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Altesa, la asta ma gandesc si eu si inclin spre o rezerva in care sa nu fiu cu el desi e cu dus si intors.
Da, as vrea sa ma pot odihni dupa nastere mai ales ca dupa ce ies din spital nu o sa am nici un ajutor. eu fac destul de urat fizic la oboseala.
Pe de alta parte insa as vrea sa-l alaptez la cerere si atunci nu pot sili pe cineva sa mi-l aduca cand plange. Daca il ti la un loc cu ceilalti risti sa-l gasesti deja hranit cand te duci sa-l alaptezi si dupa poti avea ghinionul sa-ti refuze sanul.
Cam asta e ceea ce gandesc eu. Cred ca mamicile cu un copilas iti pot spune cel mai bine partile pro si contra.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eu maine voi ajunge la medic ,dar sar'na de sustinere
aerlilian, felicitari pt grasunel
matza, morfo se face intre sapt 30-34 , ideal la 32 zice un nenica pe site-ul de mai jos
http://www.academica-medical.ro/pentru_pacientiecografie_morfologie_fetala
lexi , ii poti da o bucatica de cioco , si s-ar putea sa inceapa sa fie mai agitata; si pisco mea a fost cumintica azi,iti dai seama ca si io sunt ca si tine de "linistita"

nu promit nika dar incerc si io sa vin la intalnire(dar tot asa dupa amiaza )

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

exact ca tine gandesc si eu si nu stiu ce sa fac sa il las singur sa-l gasesc umflat de LP sau sa-l tin cu mine si sa fim cheuni amandoi e cea mai grea decizie pentru o mama de asta vreau cat mai multe pareri .

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

mie mi-a zis doamna doctor ca nu e nevoie sa mai fac morfologia la 32 de sapt...o sa ma duc oricum la eco pe 5 dec, cand intru in sapt 33...si atunci o sa vada ea cum evolueaza totul...
- io m-am interesat de Malaxa, de maternitatea noua...si mi-a zis o tipa ca poti dormi cu bebele..adica sta cu tine...acu..nu am intrebat si de rezerva..dar o sa intreb....

Mergi la inceput

pe seful de sectie de la Elias il cheama Vladareanu... pareri si pareri despre el .. nah ca despre orice dr
Altesa , io as opta sa stau cu pisco in aceeasi camera ,desi recunosc ca nu cred ca as dormi prea mult , uitandu-ma la ea , caci e un bun moment sa ne acomodam ,dupa aceea plecam acasa , si tot singurele o sa fim (e si tati , dar nu-i da el papacica)

Albert Einstein

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc pentru sustinere...sunteti niste dragute

sunt la pamant rau...imi vine sa plang intr-una...o s amerg la 4 si la homeopat sa vad ce fac si cu palpitatiile alea, trebuie sa reiau si tratamentul de candida

matza daca era sef de sectie la gineco 1 era Vladareanu...un iar daca era seful de sectie gineco 2 era mateescu alt ...am avut si eu cu ei niste experiente o sa va povestesc candva

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

bulinutule , nu ti-ar strica si ceva odihna
nici eu nu sunt intr-o pasa f buna, m-a cam dat peste cap vestea cannei
ai grija de tine si de bulinut

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

buna fetelor..
- de cateva zile ma doare inghinal....zici ca am febra musculara de aia grava...toti muschii din zona ma dor...mai ales cand merg.la orice pas...si palpitatiile astea la inima..voi ce luati pt palpitatii?ma gandeam sa fac un EKG....

30+ cu

nu stiu daca tu iei magneb6 pe durata sarcinii, face extrem de bine si tie si circulatiei (si astfel e bine si bebe) si inimioarei .. si in general relaxeaza musculatura. Mie dr mi-a recomandat chiar 4 magneb6 pe zi, eu iau doar 2 sau cateodata 3. Poti sa iei si tu si ai sa vezi ca in cateva zile te mai linistesti. Poti sa-ti iei de la farma, magneziu forte, este la pliculetze de la Aditiva parca si cand ai stari de-astea, fa-l cu juma de pahar de apa si te mai linistesti, ai sa vezi.

Matzaila_81
imi pare rau ca ai experimentat asa ceva pe la Elias :( dr meu este de acolo si eu cand am fost internata pe acolo nu am avut probleme. Doamne fereste de asemenea oameni. Referitor la morfo de trim 3, nu toti dr o mai recomanda. Eu de ex stiu o d-rita la Elias cu care m-am intalnit la morfo de trim 2 si a zis clar ca ne vedem la nastere :)
Cum o cheama pe d-ta ta? Mona Zvanca cumva?

Altesa, parerea mea este ca cel putin la cezariana dar nu numai, e mai bine ca bebe sa stea in salon ;a ei ca tu sa-ti poti reveni. mamicile ne pot spune mai multe despre astea

bulinutza - chiar te rog cand ai timp sa povestesti experienta cu cei doi sa stiu la ce sa ma astept. Mai ales ca, din cate stiu eu, al nostru doctor are niste clinciuri cu el de mama mama ...

aerlilian - felicitari, o asteptam si pe georgia.

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu era vladareanu sigur, am cautat poza lui Mateescu pe net si ce am gasit nu-mi arata a fi el.
Cred ca era seful de sectie, cu siguranta era un sef de ceva altfel nu inteleg de ce se panicau toate cadrele medicale cand aparea.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Altesa - eu o sa nasc la Filantropia, si nu cred ca voi opta pentru salon mama-copil, o sa stau la rezerva normala, cu 2 paturi in camera.

29+ cu

Mergi la inceput