Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dragele mele, ati fost foarte foarte harnice de ieri pana astazi. Ati terminat un capitol si ati inceput de multicel un altul.
Eu am fost astazi la control la Elias. Doctorita mea m-a trecut pe fier si mi-a facut control, colul e inchis , am tratament cu Canesten 10 zile pentru candida mea ca sa ne asiguram ca trece. M-a mai chemat peste o luna. Intre timp trebuie sa fac sumar de urina.
Nu mi-a spus insa nimic de streptococul ala B si nici de morfofetala. La 33 de saptamani nu e cam tarziu???
Experienta la spital a fost insa una neplacuta. Am plecat jurandu-mi ca nu o sa ma calc pe acolo.Din fericire am mare reducere si are sotul un abonament bun si ajung sa platesc la particulara cat as plati sa nasc la stat.
In timp ce eram la control a aparut seful de sectie cred care m-a dat afara pur si simplu. Noroc ca inca nu apucasem sa ma dezbrac dar am inteles ca asta e atitudinea chit ca esti cu picioarele desfacute, vine si te trateaza de parca ti se face o favoare ca esto consultata.
Am asistat la un limbaj greu de descris in care li se spunea rudelor unei paciente ca daca nu le convine sa se duca in p...a mea la particular. Si multe altele. Doctorita mea e insa o femeie extraordinara si imi era si ciuda ca trebuie sa lucreze intr-un asemenea loc. Nu mi-a venit sa cred ca un om poate vorbi asa cu un alt om aflat in suferinta. Si nu eram singura acolo, sala de asteptare era plina dar deja jena a disparut de mult.
Nu am aflat ce greutate are bebe dar deja e cu capul in jos. Colul este inchid, in mare suntem ok. Sper insa sa fie ok si la morfo de trimestru 3.

Alina sunt si eu pro restaurantul de la Victoriei si ma alatur si eu voua. O sa fiu prezenta cu siguranta.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lady, sper ca esti mai bine azi
Lexi, incearca sa iti mangai burtica mai insistent si o sa vezi ca o sa se agite si ea.
Sofia Dar stiu ca papi, mamico!! Eu nu pot decat asa, putina ciorbita, un snitel, asa ciuguleala. Si tot ma ingras fir-ar sa fie
Bulinutza Fii puternica!

Mie mi-a trecut durerea de cap. L-am sunat si pe Doru sa vad daca e ok, daca a turbat si era ok. Dar tot nu vrea sa mearga la dr.. Ahhhh imi vine sa il musc eu bine de tot sa il conving

Merg cu Sara la nani, macar sa recuperez putin somnic

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Raportez: 1,400 kg, foarte lung si mai mare cu 9 zile.Am primit felicitari pentru amandoi, sunt in extay!!!Va pup si va iubesc!

Felicitari si de la noi!!!

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
Alina sunt si eu pro restaurantul de la Victoriei si ma alatur si eu voua. O sa fiu prezenta cu siguranta.

+28

matza
puiutza
Ligia
Ica
Alina_anto
Faith
bulinutza
mady
aerlilian
marysa
Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Sara..nu eu v-am pus la panou ci Lexi sau Alinutza

Eu sunt vinovata...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Aerlilian - felicitari pentru vestile bune!!!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari fetelor pt vestile bune..aoleu matza..no comment cu unii medici si cu spitalele...aoleuuuu....ma apuca plansul...ma enervez instant knd aud chestii de genu asta...daca ai cum sa nasi la particulara, pai mai bine acolo decat in spitalul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Matza - imi pare rau pentru intamplare. Spune-ne si despre ce spital e vorba!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Este vorba de Elias. Nu stiu numele doctorului respectiv.
La particulara la care pot sa nasc ieftin lucreaza si doctorita mea altfel cred ca as fi riscat cu statul.Sunt incantata 100% de ea si-mi da un sentiment extraordinar de incredere si bunatate. Pacat ca sunt convinsa ca mai sunt medici ca ea care sunt la cheremul unor despoti.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor am o intrebare ca tot venii vorba de maternitate si va rog sa nu o ignorati nici unana am nevoie de parerile voastre.

Daca veti putea veti alege salon mama-copil sau e mai bine ca bebelusu sa stea la un loc cu ceilalti astfel ne putem odihnii si noi si ei?

Cum veti face,cum a-ti facut cele care sunteti la al-2-lea bebe?

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput