Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

la Filantropia nu exista salon dedicat pentru mama si bebe, dar la cerere se aduce bebe in camera.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felicitari altesa si georgi pt. vesti bun e de la eco
georgi, deci acum ai facut eco la alt dr?...si eu merg la 2 dri si la unu sunt cu 2a zile mai mica iar la celalalt cu o sapt. mai mare,deci dupa care sa te iei ...bine ca ai ir-urile bune dar tu iei/faci anticoagulant ?

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Altesa, Aerlilian, Georgia - felicitari pentru bebei!
Aseara am fost si eu la control, si sunt un pic trista ca amea bebelina nu e mai grasana... Ieri am implinit 30 sapt, si bebelina avea 1.400 g ...
HC (circumferinta capului) este de 27 s 3 z
AC (circumferinta abdomenului) este de 29 s si 1 z
LF (lungimea femurului) este de 30 s si 6 zile (aici se mira doctorul, ca cica are cracii lungi )

Acum, el a zis ca totul este in regula dar pe mine ma dispera cand am vazut HC-ul si AC-ul mai mici de 30 sapt

Iar pe net, numai porcarii..cautam greutatea fatului la 30 sapt...iar pe unele site-uri apare 1380 g, pe altele intre 1450 si 1600..nu ma mai uit la nimic, mai bine imi bag capul in hartoagele mele

Va pup!

30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

la Filantropia nu exista salon dedicat pentru mama si bebe, dar la cerere se aduce bebe in camera.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Adriana, merci de lamuriri. Dar eu zic ca e ok si asa - sa ti-l aduca in camera la cerere. oricum, si daca aveau salon mama-copil, eu nu as fi optat pentru.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Faith,acuma fetitele sunt mai micute, finute si ma slabute, asa ca nu te ingrijora, va fi bine!

Ana, mami de doi strengari si 31+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Faith, eu zic sa nu disperi, eu eram in saptamana 31 si bebe avea 1300 de gr. Nu te lua dupa greutatea indicata de ecograf, nu e relevanta deloc. La sarcina cu Maria, am fost, cu o luna inainte de DPN, la eco, si mi-a spus doctorul ca are cam 3200 de gr. M-am speriat, ma gandeam ca la nastere o sa aiba in jur de 4 kg. De unde? La nastere a avut 3100 de gr... Asa ca nu dispera, eu nu am incredere in greutatea indicata de eco.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Faith26, si a mea bebelina tot pe langa 1400 gr este (si ieri aveam 30s1z);e si greutatea importanta , nu zic nu , dar f importante sunt masuratorile (si din ce am citit eu pana pe la 32 sapt , femurul este indicele de crestere al bebelusului, bine iti dai seama ca nu e ok ca celelalte sa fie mult diferite-ceea ce la tine nu este cazul)..dr ce ti-a zis?
uite un link f interesant
http://www.baby2see.com/medical/charts.html

iaura21
, dap am mers in paralel la 2 dr , cel de ieri nu este niciunul din cei doi , e unul la care merg doar prin abonamentul de la munca; peste 1 sapt mergem la nenea dr cu care voi naste

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Pffuu..da, nu disper, dar parca m-a nelinistit asa un pic..acum, lexi, ca citesc ce-ai patit cu greutatea copilului, chiar ca nu mai are relevanta...

Sa vedem ce-o mai fi peste 2 sapt, cand merg la eco de trim III.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Zi grea ieri profesional, azi sper sa fie mai bine, mai este putin de stat la treaba .

Lady bine ca sotul este ok!
Bulinuta ce sa zic bine ca nu a fost mai rau!

Echo depinde de aparat, de operator, de cum pui sonda deci relax.

Sunt prin zona dar astept week-endul.

O zi frumoasa!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 28s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput