Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna ziua burtici va spun si eu !!!am prins un calc. si am zis sa nu va ratez la noi totu-i bine pe frontul de vest .. noutati nu am ..
Lady nu te necaji din cauza analizelor , oricum in sarcina unele din ele ies marite iar aparatul nu stie ca suntem insarcinate probabil ca de asta ti-au iesit un pic marite.Dar daca dr tau zice ca sunt ok este bine .te rog nu te mai stresa si cu astea ....
Happymumy Probabil ca leucotite din urina au aparut si de la recolatre nu cred ca-i vorba de infectie, si eu am un pui de amenie si mi-a recomadat fier acum iau Captafer(ajuta la absorbtia fierului ) si Maltofer 1tb pe zi din fiecare.Cu Calciu vad ca stau bine acum sa vedem mai tarziu oricum nu se iau in acelasi timp calciul cu fierul ...
Mata draga de tine te inteleg perfect , stiu cum este sa ramai singurica eu pana pe 20 dec mai am de asteptat,a venit mama in vizita dar nu este acelasi lucru , ma bucur ca ai petrecut bine la fratele tau si trece timpul mai usor .legat de ceva bun si usor de facut poate un peste daca va place am o reteta f usoara de peste cu sos de capere iami iami sau pui la cuptor cu carfofi cu rozmarin ... vezi tu ce va place mai mult -oricum indiferent ce ai sa prepari, pui tu un strop de iubire in macare si o sa iasa nemaipomenita
Migulet bine ai venit printre noi ai dreptate cu frigul tb sa ne pazim... cat despre micarile bebelusului el se misca si fara ca noi sa il simtim, depinde de varsta sarcinii de cat loc are el de pozitie eu tot citeam ca scriau fetele ca se misca vedeam filmuletul Sophiei cu burtica care facea valurile dunarii si ma ingrijoram ca la mine nu-i chiar asa .. si seara mi-a arata ca poate si el un sut la ficat sa stiu ca este acolo ...
Uau Lexi ce povestesti tu cu nasterea verisoarei tale este cumplit ... acum in ginecologie este o vorba "repede nu-i bine " adica pot sa apara multe alte chestii . Pacat ca s-a rupt si ca nu au ajutat-o saracutza prin ce chinuri a putut sa treaca ... Sanatate multa si sa se refaca repede
Vroiam sa urez Bun venit fetelor noi sa aveti parte de sarcina usoara si bebelusi sanatosi si la termen.
gata ies si intru diseara pe telefon sa vad nouati .
Doamne ajuta sa avem numai vesti bune si week end linistit ptr toata lumea.burticile si mamicile

30 + de

Mergi la inceput