Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anangel, m-ai ingrijorat.
Suna la doctor si ia no-spa sau cum se numesc in nemteasca voastra
te rog mult nu sta asa...

+28

Mergi la inceput

Iaura, o fi mai greu in Cipru cu concediul de dupa nastere dar uite ca au ceva ce compenseaza si anume Serviciile Sociale pentru copii.
Crezi ca in Romania aca suni ca un minor de 7-8 ani e lasat singur in casa, se intampla ceva??????
Sunt plusuri si minusuri dar la noi parca numai minusuri.

+28

Mergi la inceput

Anangel, cum stau discurile alea pe sfarc ?

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna fetelor pe ziua de azi.

doamne fereste! dragelor, lady si bulinuta sa dea DD sa treceti cu bine peste asta.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Anangel, cum stau discurile alea pe sfarc ?

+28

Pai sunt sustinute de sutien.
Nu am mai avut alte pete rozalii de azi-noapte si pana acum si s-au potolit si contractiile alea dureroase. Urmaresc in continuare. Aici nu exista no-spa. Daca e sa fie ceva, fug la spital...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Nu am mai avut alte pete rozalii de azi-noapte si pana acum si s-au potolit si contractiile alea dureroase. Urmaresc in continuare. Aici nu exista no-spa. Daca e sa fie ceva, fug la spital...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

ai avut contact sexual?Poate e doar o jena a vaginului..colului?

si eu am contractii ca la menstra de cateva zile..si ziua si noaptea.si mi se pare burta mai lasata ca la sarcina trecuta.Mi-e sa nu nasc prematur

Lexi..incearca sa te intinzi in pat si suna-ti ginecologul..e imposibil sa nu fie ceva inlocuitor pentru no-spa asta(intreaba fetele pe forumul de la Germanica..de aici de la noi!

Cat despre petele rozalii-trebuie neaparat consult

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

ai avut contact sexual?Poate e doar o jena a vaginului..colului?

Nu, chiar nu. Adica nu de foarte curand. Seara pic lata si de obicei sotul se baga in pat dupa mine...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetele,o mai stiti pe carina ,care la ultimul post pe aici zice ca ar avea gemeni...ei bine scrie la alta odisee acum si se pare ca are un bebel
cred ca nu s-a regasit in odiseea noastra ,dar macar sa ne spuna si noua putea ,nu?

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lexi, si eu zic sa iti suni totusi dr, sa ii spui de pata rozalie. Ai grija de tine!

Ileana, nu, nu citeste Doru forumul

Bebelunul meu e foarte agitat de mai bine de jum de ora. imi face burta valuri valuri, sughite, da cu picioarele, are program artistic

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alina, ce frumos !!! si la mine a fost asa prima parte a zilei. De pe la pranz m-au apucat bociturile si de atunci bebe nu mai face nimic....offf, sper ca nu l-am speriat sau cine stie ce o fi in capsorul lui...

Eu pot sa va spun legat de scrisori ca am trimis multe la guvern acum doi ani si la inca doua institutii care ma priveau, in legatura cu cetatenia romana. Aveam deja 8 ani stati in Ro si dosarul depus de 4 ani si nu misca nimic. Pe mail am primit raspunsuri din alea standard copy/paste...am luat la cunostinta...vom verifica...bla bla bla. Apoi la sfatul cuiva am inceput sa trimit saptamanal scrisoare prin posta cu confirmare de primire. A durat cam jumate de an si mi-a venit avizul pozitiv.

Acum nu stiu cum e in cazul de fata, daca pot ajuta cu ceva, contati pe mine, dar momentan eu stau pe campiile moldavei si privesc in zare dealurile romaniei ( de la mine se si vad )

azi am facut o portie dubla de crema de zahar ars...am reusit cumva sa o mananc doar eu...pe toata...nimeni nu a mai apucat nimic. In ce hal am ajuns !!!

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput