Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
beatrix spune:
Seara buna burtici,
Raportam ca suntem bine,. 2 in 1, tot in spital si tratament cu indometacin supozitoare si magneziu pt contractii! Trebuie sa fie bine, m-am inteles cu bebe ca cel putin pana la craciun sa stea la caldurica! Sper sama si asculte!
Lexi, ia macar niste magneziu si vorbeste totusi cu medicul. Imi pare rau pt Cristi, sper sa fie ok cu coloana, sa se faca bine repede! Trebuie sa faca fizioterapie?
Si ca tot uit, felicitari pt zana maselutza!
Roxana, de Eric si
27+ cu
Sven
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catiushor/catiushor.jpg)
catiushor spune:
beatrix si Multa Sanatate !!!
gravidutza 30+ de bebitza
Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
beatrix spune:
Scriu mesaje scurte sa nule pierd!
Lady si Bubulina, asta va mai lipsea acum! Bine ca doar fierul e infdoit! Doamne fereste de altceva mai grav!
Vorbeati de hainele lui bebe, eu nu le calc, urasc calcatul! le spal si pun balsamhipoalergic! Sa nu fie sifonate apas butonul cu fierul de calcat de lamasina si las turatir mai mica la centrifuga!
Roxana, de Eric si
27+ cu
Sven
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anahadasa/anahadasa.jpg)
anahadasa spune:
Buna seara si de la noi! Am intrat doar sa va salut, nimic nou, doar ca nu mai pot sta deloc in picioare, altfel burta e tot in contractii (nedureroase), dar nu e ok sa fie asa multe, a spus medicul, asa ca statul la pat e singura solutie.
Lexi, ai grija cu petele si mai bine suna medicul, pt linistea ta. Eu tot in Germania am aflat de gemeni, am fost in concediu in vara, aveam 8 sapt, stiam doar de unul si pt ca am avut o sangerare, am ajuns la urgenta in Ehingen, si surpriza, medicul mi-a aratat pe degete cu gura pana la urechi, 'zwei'! E printre putinele cuvinte pe care le cunosc in limba asta, insa ne-am lamurit apoi in engleza. A fost super, oameni draguti, servicii de calitate, respect si tot ce presupune civilizatia... Am ramas cu o amintire tare faina din Germania... Asa ca, Lexi, fugi la urgenta daca nu ai alta optiune, dar sa fii bine cu bebica.
Ana, mami de doi strengari si 31+ cu
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#
lalitzuza spune:
Buna seara burtici !!nu am intrat de mult sa scriu inca laptopul meu este damblagit cand merge cand nu probabil ca tb sa ii spun lui Mos Craciun o poezie pe genunchi si sa imi aduca unul nou
Va citesc in fiecare seara sunt la curent cu tot ce se discuta, nu am treaba cu depresiile (inca si sper sa nu ma apuce ) dar ma inscriu cu succes in clubul scarpinici si a celor care stau treze cateva ore pe noapte. Am inceput sa fac AMR si parca am asa o chestie in stomacel -nerabdare,curiozitate, un pic de teama si multe alte chestii...dar sigur are sa fie frumos si dupa ce o sa nastem.
Lexi _ petele de sange pot fi si pe stress , oboseala , un lucru este sigur nu sta asa cel mai bine suna ginecologul sa te vada -oricum stiu ca medicamente fara reteta nu sa da chiar daca te-ai duce la farmacie. repaosul la pat este esential te rog ai grija de tine ai si un pupic ptr asta .Felicitari ptr zana maseluta -tb sa fie un sentiment f frumos .. ptr tine ca mamica
Lady si Bulinutza tare rau mi-a parut cand am citti despre accident - stiu ce inseamna ca am avut si noi unul .. bine ca doar atat a fost fiarele se repara (chiar daca iti pare rau dupa ele ) bine ca voi sunteti sanatosi.Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toate provocarile astea .
Alina am inteles ca sotul nu citeste pe forum .. bine ca stiti de unde sa luati cainele .. asa se face se urmareste 10 zile si daca nu apar alte manifestari in comportamentul lui este ok .Intr-o perioada se facea o schema redusa de vaccin pana se lamureau lucrurile .
Cati esti fantastica cu crema de zahar ars sambata fac si eu una si va invit pe toate .
Canne daca mai intrii pe la noi -Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toate aceste stari , sa va insanatositi repede si in februarie sa ne dai vesti buuune .Doamne ajuta sa aveti un bebelus sanatos si la termen
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebelusii grasunei la echo.
Pup burticile , pup mamicile si stau cu ochii pe voi . toate cele bune 30 + de
beatrix spune:
Aici bebe e pus in camera cu mama dar se pare ca eu sar peste faza asta! Eric a fost la incubator siacum tot acolo ajungemsau mai sti, vom vedea!
De kg eu nu mai vorbesc, mai ales de cand nu mai am activitate! Pana sa stau la pat luasem 6, acum am 12 si mergem mai departe!. La Eric am luat 24!
Roxana, de Eric si
27+ cu
Sven
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
georgia nu ne ocoli s ane spui ce ai facut la eco, ce face bebelina? in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
heloo fetele imi pare rau pentru lady si bulinuta incercati sa nu agitato bebeii.
Acum am aterizat si eu de la eco,ma rog m-am lungit pe la ikea si pe la mall.
bebelusu meu a recuperat si el avem 1900 de grame colul e inchis ,lichid e in regula Ri -urile excelente totul e ok.
Azi am primit si Cd dar nu prea am avut ce pune pe el ca bebica s-a jucat non-stop lovea sonda aia mamama.32+ cu
baby Rafael-Ioan
aerlilian spune:
Altesa, felicitari din tot sufletul!
Georgia, nu ne tii pe jar, nu?
Alinutza, se pare ca astazi a fost ziua bebeilor saltareti.Si al meu a facut spectacol toata ziua.Mi-e asa de drag sa-l simt...Nu mai zice nimeni nimic de intalnire???
beatrix spune:
Burtici,. Aveti grija de voi!
Trec la monitorizat acum! Va tin la curent!
Noapte buna!
Roxana, de Eric si
27+ cu
Sven