Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Ce harnice ati fost de la pranz pina acum, am apucat sa citesc la pranz ce ati scris dar nu am apucat sa raspund, eram frinta de oboseala. Am fost in oras azi cu treburi, de dimineata am fost la analize, sper sa iasa ok. Din pacate, azi dimineata am uitat sa colectez urina, asa ca maine trebuie sa mai fac un drum pina la synevo. Azi i-am cumparat cosmeticale la bebitza .Si alte citeva lucruri utile...
Legat de statul in spital, eu sunt pro tinut bebe cu mine in rezerva. Asa am facut prima oara , asa o sa fac si acum. Cu toate ca la prima sarcina, toala lumea imi spunea ca e mai bine sa stau cu alte mamici, ca mai inveti din experienta lor, si ca, in caz ca ti se face rau sau ai nevoie de ceva, are cine sa strige dupa ajutor. Ma bucur ca nu am ascultat pe nimeni, am plecat din spital stiind tot ce trebuie sa fac cu bebitza, am invatat de la asistentele de acolo. Tocmai ca o sa fiu obosita, nu cred ca as rezista sa fac fata la flecareala altor femei, si unele chiar vorbesc vrute si nevrute, pe linga sfaturile folositoare pe care le poti invata de la colegele de salon, automat preiei si tot felul de povesti horror, experiente neplacute, supersitii, etc, nu stiu daca as fi in stare sa mai suport si plinsul altor copii, in afara de al meu, si mai ales, pleiada de vizitatori a fiecarei mamici din salon. Mie toate astea mi se par foarte obositoare.Prefer sa am pe bebitza linga mine, mie nu mi s-a parut deloc obositor asa, asa o vad tot timpul, stiu cind ii e foame,nu risc sa mi-o indoape cu lapte praf pina ajung eu si nici sa mi-o lase noaptea sa plinga cu orele, ca asistentele sunt la cafele sau telenovele.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Da Daneza e super...la 23 sapt avea 334 g si era cu mai mult de 2 sapt in urma, de aceea acum e super!
Recunosc ca mananc mult mai mult decat atunci si incerc sa imi impun si eu niste limite ca o iau razna rau.
Cat despre fier Dr meu a zis ca cel din comert are mai multe efecte cum ar fi constipatia...s.a. asa ca mi-a recomandat 1 data pe sapt ficatei ca au ff mult fier si au absorbtie de 100 % fata de alte alimente. Ador acest dr ca nu iti baga pe gat analize eco si vitamine, pur si simplu le vrea din alimentatie.
Pupici!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Marysa Felicitari pt vestile bune de la eco! A recuperat fff bine!

Fetele cu probleme de glicemie: voi nu puteti manca placinte cu fructe? Eu tocmai am scos din cuptor o placinta cu mere, fara pic de zahar. Si e delicioasa!
Ma gandesc ca va puteti face cu foi din comert sau de casa, fara zahar, iar ca umplutura puteti folosi mere, pere, dovleac, prune..Si puneti arome (scortisoara, vanilie, etc).

Noapte buna!

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Da Daneza e super...la 23 sapt avea 334 g si era cu mai mult de 2 sapt in urma, de aceea acum e super!
Recunosc ca mananc mult mai mult decat atunci si incerc sa imi impun si eu niste limite ca o iau razna rau.
Cat despre fier Dr meu a zis ca cel din comert are mai multe efecte cum ar fi constipatia...s.a. asa ca mi-a recomandat 1 data pe sapt ficatei ca au ff mult fier si au absorbtie de 100 % fata de alte alimente. Ador acest dr ca nu iti baga pe gat analize eco si vitamine, pur si simplu le vrea din alimentatie.
Pupici!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Marysa am citi si eu povestea nasterii lui Leyre si m-a emotionat atat de mult, mai ales ca si tati nostru a fost solicitat pt o deplasare in jurul DPN-ului. A refuzat insa si ca sa fie sigur a cerut concediu in jurul datei de 25 februarie :)

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

fetele haideti sa vedeti ceva dulceeeee
http://www.youtube.com/watch?v=f-uhsbKBe-M&feature=related

eu m-am apucat sa ascult cantecele pentru copii, asta mi-a amintit de copilarie
http://www.youtube.com/watch?v=dQvT_JxuOHk&feature=related

abia astept sa cantam cantecele, sa citim povesti

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

eu ma distrez de una singura ca nebuna prin casa..
ascult cantecele pentru copii si asta micu' danseaza prin burtica de zici ce-i aia

voi dormiti deja se pare, noi mai ascultam niste paduri cu alune si broscute oac-oac pana ne ia somnul

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

lexi, multumesc cand e mai lenesa bebelina mananca ceva dulce si intinde-te un pic, asa o vei stimula
bulinuta, iti doresc putere sa faci fata intepaturilor zilnice
eu prefer sa am copilul langa mine in salon, sa o tin la san cat mai devreme de la nastere, sa se bucure de colostru si sa se instaleze bine lactatia. imi doresc f tare sa alaptez macar 1 an, nu vreau sa puna gurita pe lapte praf. La prima nastere am stat in saloane alaturate, cu gemulet intre ele. Era greu caci la fiecare plans trebuia sa ies pe hol sa pot ajunge la copil si operata fiind nu era chiar o placere sa alerg toata ziua dintr-un salon in altul. Ma bucur totusi ca l-am avut sub ochi tot timpul, altfel ar fi plans de unul singur cine stie cat. Sa nu credeti ca asistentele isi vor sacrifica din timp sa linisteasca un bebelus plangacios.
Pe baietel l-am alaptat 4 luni, atunci am facut un trat hormonal si s-a oprit brusc lactatia. Trebuia sa continui totusi, poate se reinstala lactatia, dar atunci nu stiam lucrul asta si am trecut pe LP.
faith, in saloanele de 2 paturi nu stau bebelusii cu mamele? sau doar in rezerva?
Olga, am nascut in dec 2000 si am facut revelionul 2001 in spital. Eram 2 mamici in salon, ne-am "gatit" in camasile de noapte care au devenit intre timp pictate cu laptic (nu erau pe atunci tampoane de sani), taticii au venit imbracati la 4 ace, ei au ciocnit cu sampanie si noi mamicile cu suc de portocale. Eram tare obosite, dar f fericite
sophia eu ieri am ascultat cutiuta muzicala. Mi-o amintesc de la baietel cand era mic si ma apuca nostalgia, dar o luam de la capat yupyyy

de baietel mare si 32+ cu zburdalnica
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sophia, imi place la nebunie starea ta!Asa sa ramai!Si eu am cumparat revista MAMI cu cd si mi-a placut tare mult...
Matza, din pacate nici eu nu cred ca poti rezolva ceva, dar initiativa ta e laudabila iar revolta cu totul indreptatita.
Alinutza, cum e Doru, l-ai convins sa mearga la medic?
Ligia, felicitari din suflet si tie!Vad ca tinem aproape...
Georgia, asteptam astazi cele mai bune vesti despre piscotica!
Am uitat sa va spun ca bebele meu e deja in prezentatie craniana iar eu nu stiu cand s-a intors.Niciodata nu s-a zvarcolit atat de tare incat sa banuiesc ceva...
Abia astept sa ne vedem...v-ati mai gandit la locatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sophia..si eu ii puneam muzica pentru copii cat era Rebecca in burtica!

Si eu am citit povestea nasterii lui Leyre..cea cu taticul ce avea mobilul inchis si povestea nasterii Sarei de dr.Anca-care chefuia prin Bacau!

In drum spre casa..sotul a avut accident, a derapat masina pe carosabilulul umed, nu a adaptat viteza corespunzator si intr-o curba, la 5 min de casa, a iesit pe pe carosabil si a aterizat direct intr-un stalp.

A avut noroc ca nu a fost impact frontal sau lateral..ca acolo ramanea!.A intrat masina cu spatele in stalp de i-a ajuns stalpul la cap, pe scaunul din fata.S-a si rasturnat..

Masina e din doua portiere..deci va imaginati ce insemna un impact froantal?Sau lateral!

S-a tinut cu mainile de volan..de s-a strambat volanul..masina e varza..e de dat la dezmembrari..dar nu prea mai au ce dezmembra!

Sotul e binisor..il dor cateva coaste, incheietura mainii stangi, si are un hematom sub piele,in crestetul capului.Nu are nici o fractura sau fisura de os!Nici leziuni interne vizibile..mai facem investigatii!Pana si colegii nostri care au venit la fata locului..s-au mirat cand l-au gasit pe picioare!

Se grabea sa ajunga acasa..dupa 12 ore de munca..flamand si inghetat.. apasat pedala, bazandu-se pe cauciucurile lui"bune" si pe noroc!

E vina lui exclusiva pentru accident si altceva nu mai am de comentat.Multumesc lui Dumnezeu ca l-a lasat in viata.Atat!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Sophia..si eu ii puneam muzica pentru copii cat era Rebecca in burtica!

Si eu am citit povestea nasterii lui Leyre..cea cu taticul ce avea mobilul inchis si povestea nasterii Sarei de dr.Anca-care chefuia prin Bacau!

In drum spre casa..sotul a avut accident, a derapat masina pe carosabilulul umed, nu a adaptat viteza corespunzator si intr-o curba, la 5 min de casa, a iesit pe pe carosabil si a aterizat direct intr-un stalp.

A avut noroc ca nu a fost impact frontal sau lateral..ca acolo ramanea!.A intrat masina cu spatele in stalp de i-a ajuns stalpul la cap, pe scaunul din fata.S-a si rasturnat..

Masina e din doua portiere..deci va imaginati ce insemna un impact froantal?Sau lateral!

S-a tinut cu mainile de volan..de s-a strambat volanul..masina e varza..e de dat la dezmembrari..dar nu prea mai au ce dezmembra!

Sotul e binisor..il dor cateva coaste, incheietura mainii stangi, si are un hematom sub piele,in crestetul capului.Nu are nici o fractura sau fisura de os!Nici leziuni interne vizibile..mai facem investigatii!Pana si colegii nostri care au venit la fata locului..s-au mirat cand l-au gasit pe picioare!

Se grabea sa ajunga acasa..dupa 12 ore de munca..flamand si inghetat.. apasat pedala, bazandu-se pe cauciucurile lui"bune" si pe noroc!

E vina lui exclusiva pentru accident si altceva nu mai am de comentat.Multumesc lui Dumnezeu ca l-a lasat in viata.Atat!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Cineva acolo sus va iubeste! bine ca sunteti voi bine, fierul e fier!
Georgia - te asteptam cu rezultatele excelente la morfo!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput