Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matza2 pai da, vreau un nivel ok de umiditate. da' acum iarna putin probabil sa fie aerul prea umed... problema e ca nu stiu ce fel de termometru - cu masurat umiditate cu tot - sa iau. |
termometru de camera cu hidrometru, de la Tigex, il am de 3 ani, e f ok
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
corina, zi detaliile tehnice, ai intrebat si de nonstres, etc?..
brindusa76 spune:
Eu mi-am luat termometru cu higrometru asta http://www.soffiplanet.ro/joycare-termo-higrometru-digital.html
si, desi am atasate 2 vase ceramice cu apa la calorifer, in dormitor umiditatea imi arata a fi undeva la 37-40%.
Drept urmare mi-am cumparat umidificatorul de la chicco cu aburi calzi. In conditiile in care l-am tinut non-stop in functiune, abia s-a ridicat umiditatea la pe la 45-47%....
Acum ma intreb - oare functioneaza bine higrometrul asta?
Luny - la tine cat arata higrometrul ala in mod curent? Si cumva stii cat ar trebui sa fie normal in camera copilului?
Citisem undeva ca pe la 60%! Pai umiditatea asta cred ca n-o am nici in baie, dupa ce fac dus.
34+ Anastasia
cristi07 spune:
Nastere usoara Miere!
Nastere usoara Walikiria!
Sa aveti recuperare usoara si bebeii sanatosi!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)
corina_s spune:
ti-am trimis PM
citat din mesajul lui luny corina, zi detaliile tehnice, ai intrebat si de nonstres, etc?.. Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
36+
ooka spune:
Brandusa, exact asta voiam si eu sa scriu Matzei dar m'am abtinut. Si la noi valorile erau similare in apartamentul unde am stat. De doi ani ne'am mutat, si aici poate o arata mai mult (aparatul nu e al meu, sora mea il are) ca e nou apartamentul . In cele din urma sora mea renuntare la umidificator, copilul nici n'a plins dupa el nici nu s'a bucurat.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
dianalaura spune:
Hai Miere!!!!
Hai walkiria!
diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
citat din mesajul lui brindusa76 Eu mi-am luat termometru cu higrometru asta http://www.soffiplanet.ro/joycare-termo-higrometru-digital.html si, desi am atasate 2 vase ceramice cu apa la calorifer, in dormitor umiditatea imi arata a fi undeva la 37-40%. Drept urmare mi-am cumparat umidificatorul de la chicco cu aburi calzi. In conditiile in care l-am tinut non-stop in functiune, abia s-a ridicat umiditatea la pe la 45-47%.... Acum ma intreb - oare functioneaza bine higrometrul asta? Luny - la tine cat arata higrometrul ala in mod curent? Si cumva stii cat ar trebui sa fie normal in camera copilului? Citisem undeva ca pe la 60%! Pai umiditatea asta cred ca n-o am nici in baie, dupa ce fac dus. 34+ Anastasia |
eu zic ca e bun higrometrul tau.. al meu arata ca si zona de confort intre 40 si 60%.. la mine sare de multe ori de 60%, mai ales cand ud florile... la mine in casa e de obicei mai umezeala, noi exact invers, cautam sa reducem umiditatea la maxim 60%
brindusa76 spune:
Cred ca ideea e sa nu faci prea multa caldura in casa. Acum, de ex., am 27 grade ... da' mie mi'e bine Caldura excesiva usuca aerul, ceva de genul asta...
Adica, daca voi face o temperatura decenta de 22-24 grade, umiditatea nu cred ca prea va mai conta pt. BB
citat din mesajul lui ooka In cele din urma sora mea renuntare la umidificator, copilul nici n'a plins dupa el nici nu s'a bucurat. mami de Sofia si de Zoe Doamne ai grija de noi! |
34+ Anastasia
brindusa76 spune:
A, da, bravo, umiditatea asta avea legatura si cu plantele din casa!
In dormitor n-am nici o planta...
Ia sa mut eu higrometrul asta pe balcon, unde am o adevarata "sera" (balcon inchis, evident...), sa vad ce valori imi arata acolo...
Da' chiar incepeam sa ma enervez - care naiba nu merge bine?! higrometrul sau umidificatorul.
citat din mesajul lui luny eu zic ca e bun higrometrul tau.. al meu arata ca si zona de confort intre 40 si 60%.. la mine sare de multe ori de 60%, mai ales cand ud florile... la mine in casa e de obicei mai umezeala, noi exact invers, cautam sa reducem umiditatea la maxim 60% Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
34+ Anastasia