Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara fetele! Felicitari noilor mamici!
Nastere usoara Miere si Walkiria!

Eu am astazi termenul de nastere si incep sa fiu cam nelamurita - imi puteti spune oare ce ar trebui sa se intample, ce ar trebui sa observ? pt ca eu nu observ nimic, deocamdata ... Oricum, de la dr am inteles ca mai asteptam cel putin pana luni, inainte sa ne gandim la declansare.
Mi se pare muult pana luni, pe de o parte; pe de alta parte, si discutiile despre dupa nastere mi se par tare complexe

Va pup, cred ca ma culc ca sunt tare gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Seara buna fetelor, va scriu pe super fuga, vreau sa ma bag la somn rapid ca sunt franta, nu am dormit mai deloc azi-noapte, probabil de emotii. Azi insa parga imi negam temerile, parca nicinju constientizez ca maine nasc, toata ziua am fist super ocupata.

Am reusit sa citesc pe diagonala, va multumesc f mult pt sfaturile ref la alaptat, intr-adevar am intrat de dimi pe youtube si mi-am facut asa o idee, pt asta va

Corina la Medlife nasc, iar controalele anestezi si neonato le-m facut inca din sapt 35. Azi mi-am ales si pachetul silver cu un singur pat in rezerva, m-au sunat de la clinica sa nu uit sa ma duc :)) si m-au intrebat si ce pachet aleg.

Eu am decat nr de tel al Carolei si sincer nu indraznesc sa o deranjez cu mes ca e cu bebe mic. Daca vreti sa imi lasati PM cu un nr de tel sa va dau de stire cand reusesc sa ma dezmeticesc.

Urez si eu nastere usoara Irinei!!!!
Felicitari Alecori!

Gata ma bag la somn.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 38+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

hai miere ! hai walkiria !

sa aveti nastre usoara si bebei sanatosi !
asteptam vesti cand puteti !

vreo veste da alecori ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

daca mai sunt burtici cu insomniila ora asta, le invit la o cana de lapte cald cu miere
cine stie, poate se linisteste si bebitzul meu :)

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc fetelor!

Walkiria, nastere usoara iti doresc si un bebelus sanatos! Doamne ajuta!

Sa ne auzim cu bine!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza fetelor.

HAIDE MIERE!HAIDE WALKIRIA!HAIDE IOANA!

Sa va mearga totul super bine si usor si sa va vedeti bebicii super sanatosi,sa-i pupaciti si dragaliti mult,mult

Diana,multumesc mult de sfaturi.M-am sculat de dimineata si am pus o masina de rufe la spalat,am pus de facut o painica,am curatat si ma simt"wonder woman"-asta pt ca sufar rau cu lipsa de somn.Am niste aburi in creier de nu ma vad
Tomas,maimutica,urla de nu se poate in bassinet,parca il musca cineva de fund.Asa ca vom lua masuri radicale din seara asta cred ca-l mutam in camera lui si facem cu schimbul.O sa punem un pat in camera de alaturi si gata.Ca asa suntem amandoi chiauni ca suntem treji mereu cand schimbam scutece,etc.

Astept sa vina o prietena care cica vine sa aibe grija de bebe cat eu dorm.Dar n-am mai vazut-o de atata timp incat sunt sigura ca numai asta nu vom face,ci vom sta la taclale.Oricum e binede abia astept.

Va pup pe toate si tin pumnii tuturor mamicilor care urmeaza.

P.S.Cine intreba ce tb sa simti inainte sa se declanseze nasterea.Eu am avut dureri ca la ciclu timp de trei zile inainte sa mi se rupa apa.Atat si nimic mai mult.Cand am ajuns la spital deja aveam dilatatie de 3cm si mi-au spus ca probabil o aveam de cateva zile.

P.P.S O sa pun si niste poze cu Tomas mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! O de buna dimineata!
Miere, walkiria, Ioana, Nasteri usoare si recuperari rapide!
Firicel, e mai greu cu acomodarea. E bine sa faci cu randul, sa nu fi zombi mai tot timpul. Dar ai sa vezi ca o sa se dea si Tomas pe brazda . Eu o sa pun patutul cu noi in camera, ca sotul noaptea are un somn de poti taia lemne pe el, deci nu o sa il deranjeze Calin . Daca totusi vom intampina probleme, solutia de rezerva ar fi sa doarma sotul cu Stefan in dormitor, si eu cu bebe in camera lui Stefan. Eu in pat si el in patut (in teorie, ca in practica cred ca o sa imi fie greu sa ma tot ridic din pat, asa ca o sa il las langa mine ). Vedem la fata locului cum va fi. Walkiria, o sa iti trimit PM, desi cred ca ai plecat deja la spital.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

neata

Hai Walkiria,Miere,Ioana!!!!!!Nasteri usoare si bebei sanatosi!!!!!

Firicel asa ne-am gandit si noi , primele luni pun patutu in camera noastra si daca o fi scandalagiu il mutam in camera lui si facem cu schimbu.Pe fata am obijuito in pat cu noi si tare greu mi-a fost so mut in camera ei.De data asta nu mai vreau sa fac acceasi greseala.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna dimineata

nastere usoara WALKIRIA, IOANA si MIERE!

am cam tras chiulul ieri pe aici, sper sa recuperez azi ca m-am uitat doar pe diagonala si nu mai retin decat doua-trei idei

mama de mic +s37+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ANE2- l-am primitdar nu am apucat sa raspund
ieri tare greu mi-am gasit o pozitie pe canapea.

aseara am fost pe la sora-mea si pe drum asta mic a adormit(9.30) cand am ajuns in pat s-a trezit si a inceput sa negocieze cu mine sa ma coboram un pic in sufragerie. consecinta a fost ca a adormit de abia la 12 noaptea asta dupa ce m-a enervat bine si a trebuit sa fac un adevarat circ ca sa inteleaga ca nu mai e nici o gluma si ca trebuie sa doarma
daca nu mi-ar fi mila de el ca a doua zi se trezeste si nu o sa fie bun de nimic zau ca imi vine sa il las in boii lui sa se culce la cat vrea el si apoi sa il trezesc cu forta la 7.30 ...ca poate asa intelege si el ca trebuie sa doarma.

mama de mic +s37+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput