Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Hai IOANA !!! iti tinem pumnii!

a luat / are cineva umidificator in camera? de care? sau se poate rezolva problema la modul clasic cu vas cu apa in apropiere calorifer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ioana, ti'am dat pm cu numarul de telefon!

nastere usoara si bebic sanatos si papacios!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Tinem pumnii Ioana!
Matza2 Legat de umidificator, verifica mai intai umiditatea camerei cu un termometru ca sa fii sigura ca ai nevoie de umidificator si nu de un dezumidificator. Eu am incercat si cu un vas cu apa pus pe o noptiera si a fost ok, cat de cat (plus florile de la geam pe care le ud mai mereu :D ). Acum...recunosc ca nu am folosit si un umidificator ca sa vad diferenta. Daca stiu fetele ceva in privinta asta sau daca afli mai multe detalii, te rog spune-mi si mie.

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matza2

Hai IOANA !!! iti tinem pumnii!

a luat / are cineva umidificator in camera? de care? sau se poate rezolva problema la modul clasic cu vas cu apa in apropiere calorifer?

Eu raman la solutia clasica..apa pe calorifer...nu mai am bani si de umidificator
Ioana, iti tinem pumnii!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

pai da, vreau un nivel ok de umiditate. da' acum iarna putin probabil sa fie aerul prea umed...
problema e ca nu stiu ce fel de termometru - cu masurat umiditate cu tot - sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Matza2, cauta higrometru pe net si gasesti mai multe oferte pentru masurarea umiditatii :).

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

caut. mersi ooka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

asta am gasit dupa o cautare rapida
http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=646381

Citat:
citat din mesajul lui Matza2

caut. mersi ooka

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

walkiria, irina cum stati cu emotiile?

incalzim majoretele pentru voi
sa aveti o nastere usoara si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi

am fost si eu azi sa vizitez maternitatea..asa m-am emotionat cand am vazut acvariul
de abia astept sa imi vad bebelina

36+

Mergi la inceput

intre timp am incercat sa-mi fac si eu o idee... mi-am prins urechile - unii zic de aburi reci, altii nu ca nu-s buni, mai bine aburi calzi (asta la umidificatoare).
cred ca in afara de higrometru e mai sigur cum zice si Diana - apa pe calorifer :)

Mergi la inceput