Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Dia cam la fel ma gandeam sa il imbrac si eu cand il voi scoate din spital, iar in plus o sa ii pun si niste sosetele pe sub salopetica. In weekend a venit o prietena cu bebelina ei de 2 luni si am vazut ca ea ii pune sosetele si dupa aceea ii da pantalonasi cu sosetele dintr-o bucata (ea a observat ca ii este mai bine asa fetitei si nu mai are talputele reci cand o schimba). Acasa cu ce ajungi? Daca iei masina, nu cred ca trebuie sa iti mai faci probleme

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Aris spune-mi te rog ti-am raspuns si la al 2 mesaj ca de scris l-am scris asta tin minte insa nu stiu daca i-am dat send sunt dusa rau uit de la mana pana la gura

Contractii am inceput si eu sa am cateodata chiar dureroaseieri toata ziua am stat in pat am avut niste dureri groaznice...azi vad ca ma simt super ...vb voastra ma rog sa ajung si eu la 37 de sapt sa pot rasufla usurata.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alinush, aici trebuie sa dai datele, te trec imediat pe lista.
Si ce mai faceti fetelor, in afara de contractii? Eu acum ii fac educatie muzicala lui asta micu din burtica . Calc hainute si ascult Cargo, Phoenix, Vama Veche..Metallica...asa sa se obisnuiasca de acum cu ce ii place lui mami

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumesc de raspunsuri!
Super ideea cu sosetele pe sub salopeta, cred ca asa o sa fac.

Diana, so combinezonul nostru e cu talpa dintr-una, si intr-adevar vom merge cu masina, si va fi cald.

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
38+ cu shmoo mic Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Daniela, zici ca nasti in aceeasi zi cu mine? Pe 12? (sau cel putin asa nadajduim)

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Diana, daca pe mine ma intrebai, eu am pe 14 dec programare la cezariana, dar cel mai sigur voi sti dupa controlul de pe 2dec...
oricum sunt ceva sanse sa fim in aceeasi zi :)

cat despre scos bebe din maternitate, eu m-am gandit la un body pe gat cu maneca lunga, salopeta cu bretele peste body, caciulita si combinezon, iar daca e foarte frig afara poate ii voi da si o pereche de pantalonasi cu botosei pe sub salopetica ca sa nu-i fie frig la picioruse...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

diana fetita va sophia tasul o vrea cosmopolita, dar cand vb cu ea ii zicem tot pisi, la baiat care il cheama anton ii sune toni ... cu o continuare tipic masculina

35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Alinush, aici trebuie sa dai datele, te trec imediat pe lista.
Si ce mai faceti fetelor, in afara de contractii? Eu acum ii fac educatie muzicala lui asta micu din burtica . Calc hainute si ascult Cargo, Phoenix, Vama Veche..Metallica...asa sa se obisnuiasca de acum cu ce ii place lui mami

Buburuzul
Poze

Hihihi! "roacar" sa fie din burtica, bravo! eu am mai bagat si un Nightwish, Nirvana, dar taticu' se da de ceasul mortii sa il faca pe bebe mai "cult" decat noi, adica un "Mozart pentru bebelusi",un Debussy...am ajuns chiar si la "madama" lui Puccini. Acum monitorizam putin si preferintele pustiului, sa vedem ce-l "stimuleaza" mai mult: clasica sau rock-ul

IOANA 35+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Felicitari Alecori! bun venit bebelusului!

Bun venit noilor mamici!

Pe Radu l-am scos din maternitate (era 6 decembire) imbracat cu body, dres, blugi dublati cu bumbac, tricou cu maneca lunga si un fel de hainuta grosuta. aaa si cizmulite..da, da stiu eram nebuna dar imi erau asa de dragi hainutele alea mici. masina incalzita si o paturica "just in case"....

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Uff! in juma de ora trebuie sa fug la eco si control, voi vedea cat a ma crescut baiatul, de o luna incoace :) sper sa fie bine. Am niste emotii....

IOANA 35+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dupmiaza...fetelor sa-mi tineti pumini va rog,ma duc la spital maine dimineata la prima ora....ca am mici contracti ,defapt ce zic eu e posibil si mai pe seara.va pup
si daca vreti sa-mi dati un nr de telefon sa va trimit un sms ...pt a va da de veste

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput