Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

tocmai mi-am dat seama ca AMR-ul meu nu e corect, fiindca eu am o data posibila de cezariana, si pana la ea mai sunt fix 26 de zile

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Buna mamici, pitici si burtici...Va tot urmarim de ceva timp si in sfarsit, ne prindem si noi in discutiile voastre, daca ne primiti :)
Noi avem termenul pe 31 decembrie, dar speram ca totusi de Craciun sa fim acasa in formula extinsa (daca vrea Doamne Doamne si bebele)
Astazi ma apuc de pregait bagajul de spital; daca va mai aduceti aminte ca ati avut nevoie de ceva anume la spital si nu apare prin listele clasice , dati-mi va rog de stire(nasterea va fi la Elias, Bucuresti si speram noi, naturala)
Pentru a stimula aparitia laptelui, voi ati baut ceai cu chimen si anason din ultimele saptamani de sarcina? sau cum ati procedat?

Tinem pumnii pt walkiria pe maine si ii dorim sa aiba cat mai putine emotii, o nastere frumoasa si un bebe sanatos! Felicitari si fetelor care sunt deja mamici, sa va creasca puii mari, sanatosi, frumosi si sa aiba mult noroc in viata!

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ce de bebelusi!

FELICITARI Carla, Bea Paula Moldoveanca, Wildorchid si Alecori!! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
BUN VENIT PE LUME BRUMAREILOR! SA FITI PAPACIOSI, SANATOSI SI NECOLICOSI!!

NASTERI USOARE MIERE, WALKIRIA SI HELLEN!

Noi suntem binisor, cred ca Miruna face conjunctivita...azi dimineata avea cam multi ordori si era rosie tare sub pleoapa... I-am luat tobrex, sper sa-i treaca repede.

Asa, eu am inceput sa am contractii B-H destul de des, plus dureri ca de cm, asa ca am pus mana sii... am bagajul meu, sunt pionier, si ma mandresc cu el... Acu pot sta linistita.

Intrebare pt. voi: in ce haine scoateti bebeii din spital, pe sub combinezon? Ce la dati si cat de groase? Ca la asta inca stau in cumpana. Eu ma gandeam asa: un body maneca lunga bumbac, o salopetica din aia cu bretele si cu labute, un pic plusata (nu foarte groasa) si eventual un sfetaras peste. Da' oare la picioruse nu i-ar fi frig? numai in salopetica aia? Specific ca are plapumioara din aia care se face ca un sac, si la nevoie si paturica. Voi ce ziceti? Cum faceti?

Fug sa fac de papa la "clasa muncitoare", care vine mintenas de la servici.
O zi buna va doresc!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
38+ cu shmoo mic Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Ioana - merci pt. incurajare

De plimbat ma plimb zilnic si stiu ca face bine din toate punctele de vedere in conditii "normale". Si dr. nu mi-a interzis asa ceva, dar nici n-a putut sa-mi estimeze lungimea colului la ultima eco.

Nu stiu ce sa zic, daca se mai intoarce fata mea... pt ca si ea are circulara (simpla) si posibil ca asta s-o restrictioneze.

Oricum, dr. mi-a spus ca daca o va face (culbuta) o voi simti zdravan de tot... nu stiu ce inseamna "zdravan de tot", dar nu-mi suna prea bine expresia... si din ce am citit pe net, unele mamici multipare (!) la o culbuta din asta tarzie, au avut senzatia ca vor naste!... Deci eu, ca primipara, mi-e ca voi lesina de frica daca se va intampla asta pana in saptamana 37.... Asa ca as spune "mai bine lasa".

Sau cum o vrea fata mea si DD - da' sa fie bine

Citat:
citat din mesajul lui ioana_e
Brandusa76, mersul asta "hotarat" si mini-contractiile ce le simti chiar o fac pe fetita ta sa-si gaseasca "drumul spre iesire", dar nu trebuie sa te sperie senzatiile.
Pustiul meu e de o luna jumate intors cu capul in jos, are si circulara dubla, iar cand ma apuca pe mine pandaliile (ies la plimbare in mers constant), sa vezi ce-mi si primesc portia meritata de pumni mici si picioruse. Zau ca-l fac judoka pe asta mic, haha! Exercitiul fizic zilnic, in schimb, ma face sa ma simt mai bine,parca imi oxigenez alfel plamanii, si circulatia mi s-a imbunatatit, odata cu tratamentul luat.
Mai simt uneori, pe langa presiunea pe col, si ca ar trebui sa imping...ceva...de undeva, dar doctorul m-a linistit, mi-a spus ca atata timp cat durerea nu se repeta in decursul a 10-20 min, totul e ok. Apasa capsorul celui mic pe osul pubisului si presiunea mai da false contractii.
Asa ca eu zic sa nu renunti la plimbari, chiar si in mers voinicesc, o sa-ti fie mai usoara si recuperarea dupa ceza. Dar vezi ce-ti spune si doctorul tau, pana la urma, el trebuie sa stie mai bine cum se prezinta situatia "acolo jos"
Hai viitoare mamici ce nasteti azi, curaj si forta!

Mateiasi, la multi ani!

IOANA 35+ Cosmin Stefan

34+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !

felicitari alecori ! sa-ti traiasca bebele si sa fiti sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

alinush, bine ai venit. Nu e niciodata prea tarziu sa te alaturi. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu iti mai fie moderate si sa apara in timp real. Si daca vrei lasa-ti datele, am inteles ca DPN e 31 dec, mai trebuie UM si eventual data ta de nastere. Si sexul bebelului si numele.
Dia, pai ce sa zic..ceva in genul m-am gandit si eu pentru scos din spital, dar nu cred sa ii fie frig, cel putin combinezonul meu pentru bebe e gros si are si talpa intr-una, la fel ca salopeta. Plus ca masina va fi in fata spitalului si in masina cald. Nici nu are rost sa il prea infofolesti. Acum depinde cate grade vor fi atunci afara, ca in dec pot fi si 0 si -20 de grade

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Daniela, zici ca nasti in aceeasi zi cu mine? Pe 12? (sau cel putin asa nadajduim)

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

[bis[Felicitari, Alecori! Bine ai venit, bebe scump!

La multi ani, Mateiuti draguti!

Miere, ma gandesc la tine, sa ai o zi frumoasa azi si maine sa vina Nadia cu bine!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

dianalaura nu stiu daca trebuie sa mentionez in alta parte datele, dar le postez aici UM: 26.03.2011, data mea de nastere 09.09.1985, iar in curand voi fi mami de baietel
Primul nume e Ioan(sau Ionut), cautam si al doilea nume...poate o sa ne anunte bebele daca are preferinte :)

multumesc pt detalii

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitari Alecori!!!

La multi ani sarbatoritilor!!!!!!

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput