Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Everything, bafta la control azi!
Daniela, felicitari pentru somn!
Sa stiti ca si eu dorm mult mai bine in ultima vreme (cred ca nu mai apasa bb pe diafragma - si nu mai am starea aia de sufocare). Sper sa nu fie vreaun semn de nastere asta...ca mai am de asteptat. Vreau sa ajung si eu pe 29 nov sa zic ca si aris: "azi am 37 saptamani implinite!"(felicitari btw.)
Am mai dormit si eu cam o ora de la ultima postare (si am visat ca nasc si ca trebuia sa imping, dar eu nu simteam nici o contractie, doar nevoia de pipi ).
Luny, cum mai e Muful? A mai facut febra? Al meu e ok, la ora asta sunt cu gradinita la teatru, la Pinochio.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Felicitari Alecori! Uite ce surpriza ne faci...
Corina, eu zic sa nu iti faci probleme...eu tot cu cezariana am fost, dar nu am avut nevoie de biberoane. Poti sa iti cumperi unul sa ai in casa (e bun si la masurat lichide pentu prajituri mai tarziu ), dar pe sterilizaor eu zic ca nu e cazul sa arunci bani. La o adica poti sa fierbi biberonul dupa metoda traditionala, cum se facea pana acum, daca e musai musai sa ii dai cu biberonul. Dar la mine de exemplu..eu l-am pus la san a treia zi dimineata (doar atunci mi l-au dat ), si tot am avut cateva picaturi de colostru cat sa il sature pe pui. Am vazut ca si asistentele ii dadeau lapte praf (sau ce o fi fost) cu siringa, direct in gurita, cam 10 ml, tot in ideea sa nu se obisnuiasca cu biberonul. Si l-am dus pe Stefan cu mine in salon si cand nu dormea, il mufam la san..si tot moflaia el acolo...si pe cand am ajuns acasa am avut lapte destul pentru el, si in timp s-a reglat.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Hellen...tu cu gemenii tai...ai ajuns chiar departe..sunt la termen...o sa fie bine, ai sa vezi. Uite la emily ca a nascut la 34 de saptamani si puiutii sunt perfecti! Pana la urma cum ii puneti numele fetitei? Sofia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

MATEIASILOR!
FELICITARI ALECORI

Succes fetelor care merg la eco azi!

MIERE si WALKIRIA

Bravo Aris, pt. saptamana! Si eu, ca si Diana tot asa zic - abia astept ziua in care sa spun "ufff, copilul e bine in burtica si eu am 37 saptamani implinite!" Deocamdata eu am schimbat saptamana (dupa ecograf) in 34 implinite. Abia peste 2 saptamani ma duc iar la ecograf ca sa vedem daca s-a intors don'shoara si cand programam ceza. Sper sa rezist bine pana atunci caci si la mine s-au cam intensificat contractiile. Nedureroase inca, Slava Domnului! De fapt simt niste intepaturi in col... ceea ce nu-i tocmai OK, cred... Cum ies afara si fac vreo 50 m voiniceste (eu am un mers mai hotarat, asa...) cum ma ia o contractie si trebuie sa ma opresc si sa domolesc pasul...

Cu somnul tot prost stau. Da' recuperez in timpul zilei, ca-mi permit... n-am inca BB1 care sa ma solicite.

34+ Anastasia

Mergi la inceput

Mai, eu m-am sclerozat rau de tot... cum sunt atatea modificari ce trebuie facute la titlu, la lista tot des...uite ca scriu un post cu nickul meu, altul cu userul comun ...
Brandusa, las-o moale..ma vad pe mine pana in saptamana 29 cand ai scris ce faci cand mergi pe jos. Si la mine s-a terminat cu o sangerare in saptaman 29 - placenta joasa care apasa tare pe col...asa ca m-am potolit de voie de nevoie..acum merg doar cu autobuzul..si peste zi ies din casa in majoritatea cazurilor doar pana la gradinita dupa stefan sau la chiosc dupa o paine ceva. Si vestea buna e ca saptamana trecuta la eco s-a vazut ca s-a ridicat un pic placenta, nu mai facer asa presiune pe col. Asa ca stai cuminte.si lasa pasul "hotarat" pe cand vei impinge la carucior

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna fetelor.
cam slaba activitatea pe forum zilele astea.Tin pumnii tuturor mamicilor ce urmeaza la nascut-bebei sanatosi si nasteri super usoare,recuperare idem!
Am incercat ieri sa pun doua poze cu Tomas pe contul comun pe picassa dar ma intreaba nr de telefon mobil si/sau numele celei mai bune prietene din copilarie.Aris,tu ai creat noul password?Daca nu cine stie sa trimita PM.
Eu nu prea mai apuc sa fac nimic-nici citit,d'apai scris.Tomas nu doarme noptile-asa ca noi suntem chiauni de-a dreptul.Alaptez si mi-e tare greu.De maine incolo merge din Dnul Firicel la munca si sunt solo si deja ma apuca fricile.Cine ma poate ajuta cu tips/chestii pt un somn mai bun pt bebelusi.Lapte e destul papa bine doar ca des noaptea.Infasat nu sta-tipa rau pana-si scoate mainile si apoi da-i circ.Se zgaraie/etc..isi scoate manusile.Acum e liniste ca e in rocker si acolo ii place.
A disparut si motanul si-l cautam in disperare.Azi am facut un poster sa-l punem pe stalpi si sa punem niste flyere la cutiuta postala.Mi se rupe sufletul pt el

Cam atat din coltul meu de lume.Ma iertati ca scriu rar si putin...dar sunt extrem de obosita.

Va pup pe toate si mii de imbratisari si majorete tutuor mamicilor ce vor naste saptamana aceasta.

Mergi la inceput

Firicel, iti trimit eu acum datele pentru picassa..se pare ca nu iiplace contului cand e vorba sa intre cineva din afra tarii...i-a facut figuri si Raniei, si lui Brambu
Pentru somnul lui Tomas, nu stiu ce sa iti zic..doar ca acum se obisnuiesc, pentru ei nu exista inca notiunea de zi-noapte. Asa ca iti sugerez noaptea sa limitezi cat mai mult discutiile, adica sa il alaptezi, il schimbi si la culcare, nu stai sa ii canti, sa povestesti cu el..incet incet se va obisnui cu ideea de noapte in care se doarme si zi in care se mai fac si alte activitati. Cel putin asa a functionat la Stefan.

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

hop si eu ... fara timp insa

suntem bine, alaptam si crestem bine ...si sunt fericita!!

Va multumesc pt. urari si chiar daca nu mai tin pasul cu voi, ma gandesc si felicit mamicile si burticile, imi lipsiti .

Azi sarbatorim, o sapt. si caderea buricului .. iuuhuuu, am fetita mare!!

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Aris felicitari pentru cele 37 de saptamani implinite, imi doresc sa ajung si eu sa pot spune acelasi lucru..mai am doar un pic...

am fost in vizita la o printesica de-o luna...o frumoasa...am mai schimbat ceva impresii si cu mamica despre spital si tot ce trebuie pe acolo...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 33 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusa76
Deocamdata eu am schimbat saptamana (dupa ecograf) in 34 implinite. Abia peste 2 saptamani ma duc iar la ecograf ca sa vedem daca s-a intors don'shoara si cand programam ceza. Sper sa rezist bine pana atunci caci si la mine s-au cam intensificat contractiile. Nedureroase inca, Slava Domnului! De fapt simt niste intepaturi in col... ceea ce nu-i tocmai OK, cred... Cum ies afara si fac vreo 50 m voiniceste (eu am un mers mai hotarat, asa...) cum ma ia o contractie si trebuie sa ma opresc si sa domolesc pasul...

34+ Anastasia

Brandusa76, mersul asta "hotarat" si mini-contractiile ce le simti chiar o fac pe fetita ta sa-si gaseasca "drumul spre iesire", dar nu trebuie sa te sperie senzatiile.
Pustiul meu e de o luna jumate intors cu capul in jos, are si circulara dubla, iar cand ma apuca pe mine pandaliile (ies la plimbare in mers constant), sa vezi ce-mi si primesc portia meritata de pumni mici si picioruse. Zau ca-l fac judoka pe asta mic, haha! Exercitiul fizic zilnic, in schimb, ma face sa ma simt mai bine,parca imi oxigenez alfel plamanii, si circulatia mi s-a imbunatatit, odata cu tratamentul luat.
Mai simt uneori, pe langa presiunea pe col, si ca ar trebui sa imping...ceva...de undeva, dar doctorul m-a linistit, mi-a spus ca atata timp cat durerea nu se repeta in decursul a 10-20 min, totul e ok. Apasa capsorul celui mic pe osul pubisului si presiunea mai da false contractii.
Asa ca eu zic sa nu renunti la plimbari, chiar si in mers voinicesc, o sa-ti fie mai usoara si recuperarea dupa ceza. Dar vezi ce-ti spune si doctorul tau, pana la urma, el trebuie sa stie mai bine cum se prezinta situatia "acolo jos"
Hai viitoare mamici ce nasteti azi, curaj si forta!

Mateiasi, la multi ani!

IOANA 35+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput