Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Felicitari inca o data chiar e superba! sa va traiasca

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Buna fetelor, multumesc pt urari, sunt bine, necajita pt ca nu am vazut puiul toata ziua decat 10 secunde, au luat-o imediat si este la oxigen, acum vreau sa ma ridic din pat si sa merg sa o vad, nu mai rezist. A aspirat lichid amniotic si are ceva problemute cu saturatia, i-au facut radiografii si astept si eu sa vb cu neonatologul, in principiu e bine, trebuie sa ii scada oxigenul treptat si sa vada cum se descurca.

Update; Gata, m-am ridicat si am vazut-o, e superba, cra,cra:)), am pus-o la san si a supt ca o baracuda o ORA, acum primeste o baie si apoi sper sa o aduca in camera cu mine. Eu ma simt grozav, merg singura, ma tine un pic taietura dar e super ok, mi-au adus dinnerul - mi=era o foameeee..

M-am ridicat singurica si am mers la cateva ore de la operatie, f usoara mi s-aparut in comparatie cu prima.

Va puuup si multumesc!

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

mama de mic +s37+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

felicitari fetelor care au nascut! SA va traiasca puii sanatosi si voiosi alaturi de voi!

am primit mesaj de la Ioana_Iasi, nu a nascut, dr i'a spus ca o mai lasa pana luni, dar cuminte si daca nimic si nimic, bebica se dovedeste nedoritor de parasire burtica, vor interveni, asa ca ii facem galerie mai departe

Hai Ioana, nastere usoara!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

neata,
felicitari pt bebici,
cu somnul, cat a mai ramas am rezolvat-o ma culc la 2 si pana la 7 nu ma mai trzesc
am vazut pozele cu bebici sunt superbi, abia astept sa nasc sa-i vad si eu pe ai mei, ca nu le-am vazut fetisoata deloc m-au tratat numai cu fundul
eu de azi am zis ca nu mai stau asa cuminte pericolul mare a trecut avem aproape 36 sapt implinite, nici nu speram sa ajung pana aici,
azi am chef sa gatesc o supa de linite, placinta cu spanac si maine daca nu se intampla nimic fac eclere cu crema de cafea

35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Neata burtici si mamici!
Pe cand ma laudam si eu ca doar mancam si dormim uite ca au aparut si la noi colicile si de la 4 dimineata nu am inchis un ochi pt ca doar mufata la san se linistea desi nu tragea nimica, era mancata,acum a adormit!!!
Am pus 2 poze noi in album,dar una am incarcat-o gresit in albumul 18 nov,daca poate cineva sa o mute la mine in album ca eu imi prind urechile cu picassa tare greu imi merge mie aici!
FELICITARI MIEREAMARA,FELICITARI WALKIRIA.SA AVETI BEBEI SANATOSI SI VOUA RECUPERARE RAPIDA!
Fetelor daca la inceput Vanessa se trezea din 3 in 3 ore sa pape acum se trezeste din 4 in 4 ore...oare e vre-o problema?Sa o trezesc tot la 3 ore...sau sa o las?Mama zice sa o lasam pana la maxim 5 ore si daca nu se trezeste atunci sa o trezim noi...voi ce zicet??
De multe ori i-am stricat somnul ca am trezit-o...
Sa aveti o zi frumoasa toate mamicile si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna fetelor

de citit va citesc in fiecare zi insa am fost prinsa saptamana asta cu pregatirea camerei pentru printesa care urmeaza sa vina si nu am reusit sa va scriu

felicitari Miere si walkiria pentru minunatiile frumoase Sa va traiasca puii sanatosi si mancaciosi

Hai ioana_iasi , nastere usoara

va pup pe toate

Andreea 37+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Rania, eu n-as trezi copilul decat in cazuri extreme, daca doarme de 8 ore sau mai mult.. las-o sa doarma cat ii trebuie, da-i sa suga la cerere si o sa fie bine.. am avut nopti cu Muffy cand se trezea sa pape o data sau de doua ori, nopti cand se trezea din jumate in jumate de ora... eu nu cred ca ar dormi noaptea mai mult de 5-6 ore, si in conditiile astea, la varsta asta, nu as trezi copilul!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Multumesc Luny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Nu a dat nimeni o cafea?! Dau eu , ca e ziua tatalui meu.
Mariucas, felicitari pentru bb Matei! Cred ca ai trecut prin niste stari..... Important e ca acum sunteti bine sanatosi si acasa.
Miere, ce rapid te-ai ridicat din pat! Ma bucur ca Nadia e bine, am vazut poze, e superba!
Rania, zi "merci" si lasa fata sa doarma! Mama ta are dreptate cu 5 ore. Si la maternitate, cel putin cand eram cu Stefan, la sectia de nou-nascuti le dadea la bebei lapte la 12 noaptea si apoi inchideau usile pana la 5 dimineata.
Alinush, ma uit daca ai activat PM si iti trimit imediat parola.
Aris, stai comod pe canapea si lasa nasterile, ca sunt fete ce au depasit 40 de saptamani...nu sari peste rand..uite Bianca se supara daca sari inaintea ei

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

rania - si eu zic sa nu trezesti fata. plansul asta neconsolat poate sa fie si de la dereglarile de somn nu neaparat colici. vezi si tu, daca nu sare de 6 ore eu zic ca o poti lasa

Mergi la inceput

chiar asa...cred ca ma alearga Bianca cu parul pe aici. ma duc la pranz sa vad eu ca e totul ok...la cate contractii am in mod normal mi-e frica ca ratez momentul cand chiar nu mai e gluma daaa stiu...tocmai eu sa spun asta

Mergi la inceput