Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Va multumesc fetelor de raspunsuri!
ARIS daca ma gandesc bine s-ar putea sa nu fie colici pt ca azi noapte am trezit-o cu forta sa pape si apoi nu mi-a mai adormit!
Tot asa imi zice si mami sa o lasam 5
ore si apoi sa o trezesc daca e cazul,dar se lupta saraca cu morile de vant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Felicitari mamicilor din zilele trecute: Alecori, Walkiria, Miereamara; bun venit Alexandru, David Andrei, Nadia!!!

eu am racit, respir ca o locomotiva, imi e greu sa beau si apa...de dormit ce sa mai vorbesc....

Nina, 35s+,
AMR minim 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Merci Dianalaura de raspuns. Am gasit si eu lista de acum 3 ani dar ma gandesc ce ar trebui in plus la o cezariana (fata de nasterea normala). Supozitoare? Calmante?

Iar cu sotul e problema, ca abia si-a luat carnetul si o sa trebuiasca sa vina si cu baiatul cel mare ca nu avem cui sa il lasam. De asta vreau sa ma pregatesc si sa am la mine mai multe decat sa il pun pe el sa vina.

Calculatorul de contractii mi-a prins bine la prima nastere cand am stiut exact cand sa plec la spital (erau contractiile la 10 minute) si am ajuns cu dilatatie 2 zambind. Acum e si cezariana in discutie din cauza placentei imbatranite si simt ca experienta mea precedenta nu ma ajuta prea mult.

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +34

Mergi la inceput

despre pompa de san: pe mine m-a invatat o asistenta sa ma mulg manual pt ca la pompa nu iesea mai nimik. Sper sa am mai mult lapte acum si sa nu apelez la pompa prea des.

Mergi la inceput

si apropo de materialul clientului, soltul meu abia asteapta sa termin de alaptat ca sa investim intr-o pereche de sani nou - nouti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari Alecori!!!Bine ai venit bebe Alexandru!
Chiar asa, pana la urma ai nascut natural?

Felicitari Walkiria!! Bine ai venit bebe David Andrei!
succes cu alaptatul!!

Felicitari Irina!! Bine ai venit bebe Nadia!!
e o minunata Nadia, am vazut pozutele!

Felicitari Mariucas pt bebe luptator Matei!
Doamen prin ce ai mai trecut si tu!!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti vieti pline de fericire!

40+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chiar asa...cred ca ma alearga Bianca cu parul pe aici. ma duc la pranz sa vad eu ca e totul ok...la cate contractii am in mod normal mi-e frica ca ratez momentul cand chiar nu mai e gluma daaa stiu...tocmai eu sa spun asta

mama de mic +s37+ AMR 2sapt.

sa nu cumva sa indraznesti sa mi-o iei inainte!

Bafta multa la dr azi!

Diana, maine schimb semnatura, 41+, deci sa nu indrazneasca defapt nimeni sa miste in front inaintea mea!

40+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Alinush, contractiile nici nu le bagam in seama stiam ca e normal sa se mai intareasca burta dar de cand mi-a zis de placenta parca si contractiile s-au indesit, am si dureri ca de ciclu, ma dor si niste oase dintre picioare... poate oi fi si eu strsata uf

Mergi la inceput

si acum sa va spun despre mine: am dead-line martea asta. Daca nu se intampla nimic pana atunci, marti seara ma interneaza si ma induce. Cica pot naste noaptea marti sau cel tarziu miercuri dimineata.

seara imi induce o sonda in col prin care umfla in uter un balon cu apa, pana se face de 3cm. balonasul asta produce contractii in timpul noptii si dr se asptepta sa am dilatatie minim 3-4 cm pana dimineata. in cazul fericit, ma dilat de tot de la asta si nasc noaptea. Daca nu, dimineata imi pune perfuzie cu oxytocina.

Dana (Dana_n), despre asta vroiam sa te intreb ieri. Stiu ca tu ai avut inductie la David, si vroiam sa stiu cat a durat la tine travaliu, daca a fost dureros, mom critice.. daca poti sa imi povestesti putin ca sa ma pregatesc. Multumesc

40+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cristina, eu tot cezariana am avut si la primul..si nu mi-a trebuit nimic..ca mi-au dat calmante de la spital. Acum daca vrei sa iti pui tu niste fiole de algocalmin cu tine, asta e partea a doua

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput