Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Are 3.4 kg si 48 de cm, s-a nascut la 8.40 ora locala de aici

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Felicitari Mariucas, Miereamara! Sunteti niste eroine!
Sa va traiasca cu sanatate bebeii! Curajosii mamichii...

AMR aproximativ 14 zile...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

sunt treaza de la 1 si jumate...si cred, sunt sigura ca m a prin din urma o viroza destul de afurisita...
A luat deja de aseara 3 hexoraleten, pastile de supt... Imi recomandati si altceva?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
ce fac fetele? o sa merg sa recuperez din urma desi vestile mari le stiu
eu sunt un pic cu morcovul...de la 4 sunt treaza si aveam dureri urate de spate...acum am zis ca mai stau astazi pana spre pranz sa vad cum ma simt si daca e tot asa ma duc o fuga la doctor sa vada ce se intampla pe acolo

mama de mic +s37+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitari Miere!!!!

Felicitari Mariucas!!!!!

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

everything - pai la viroze nu prea ai ce lua nici in mod normal. multe lichide, vitamina c, miere..si cam atat. daca nu faci febra e bine. pt nas poti sa folosesti apa de mare fara frica

Mergi la inceput

sincer cred ca are mai degraba legatura cu materialul. sanii se lasa cat se lasa dupa care isi revin, nu perfect dar isi revin. conteaza f mult cate kilograme ai pus, cat de mult se modifica ca dimensiuni...na, ei nu sunt sustinuti decat de piele. tu poti incerca sa mulgi la mana sar sincer eu mai mult de cateva picaturi nu am reusit sa scot

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

buna,
am si eu o intrebare pentru cele care sunt la bebe nr 2 si au folosit pompa pt sani
o prietena care are 2 baieti mi-a zis ca ei i s-au lasat sani f tare la al 2 baiat ca a folosit mai mult pompa ca nu vroia sa traga mai deloc cel mic , la primul nu i s-au lasat sinii deloc dar nu a folosit pompa deloc, si cica a alaptat si mai mult timp,ea avand sani mici, mi-a zis sa nu folosesc pompa sa ma mulg cu mana
eu am sani medii si pe sarcina mi-au crescut cu maxim un numar, pompa mi-am luat dar nu stiu daca sa o folosesc sau nu, nu mi-ar place sa adun niste bretele de la buric

35+ si

Mergi la inceput

felicitari si aici sa fie sanatos, mancacios, fara colici si sa aiba parte de o viata minunata

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

A nascut Walkiria! BB David Andrei are 2960g si nota 10!!! Bravo mamico!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

felicitari. bine ca s-a terminat cu bine

Citat:
citat din mesajul lui mariucas

Buna seara.
Treceti-ma si pe mine pe lista mamicilor.
DPN-ul meu era 9 decembrie.
Am nascut pe 25 octombrie, saptamana 33 (hemoragie puternica - decolare placenta), cezariana de urgenta + extirpare fibroame, Giulesti, Prof. Marinescu.
Matei, fiul nostru drag, a avut 1.750 Kg la nastere, a scazut la 1.600 Kg, dupa care a luptat cu o vointa de fier si a ajuns la 1.900 Kg in 3 saptamani.
Acum suntem acasa, ne-am externat luni, suntem bine si mancam sa ne facem mari.
Felicitari celorlalte mamici, sa fie sanatosi bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

felicitari mariucas si miereamara, sa va creasca puii sanatosi si frumosi! Mariucas cred ca ai trecut prin niste emotii, nici nu vreau sa imi imaginez...Dar sa vezi ce repede o a creasca Matei mare :)
miereamara ti-a aparut repede laptele, ai luat/ facut ceva special inainte? Bravo tie ca te-ai mobilizat asa de repede dupa operatie

EVERYTHING11 eu am fost racita acum o luna si mi-a trecut cu paracetamol (una seara si una dimineata, vreo 3 zile), ceai cu muuulta lamaie si miere si frectie cu spirt; sa nu radeti, dar nasul i-a spus sotului sa imi puna spirt in cap si sa imi faca si pe corp un masaj cu spirt si sa ma infofoleasca bine, bine...si a functionat :)
Iar pt durerile de gat un sirop cu muguri de pin si brad (deliciossss )

dianalauraai putea sa ma ajuti cu linkul si parola de la picasa? multumesc mult

34

Mergi la inceput