Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Eu am pus pe picassa o poza cu burtica in sapt 20, adica de ieri.
Poate mai puneti si voi poze sa vedem cum evolueaza fiecare, bineinteles ca as dori sa se scrie si nr de saptamani.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Amy frumoasa burtica, se contureaza frumos

Am pus si eu o poza cu burtoiu' de azi

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monna, e bine ca te trezeste la 6.30. Finn ma trezea la 3 am. si acum tot la 3 se trezeste si cere /aio/ care inseamna lapte.

Eu am fost intr/o pasa proasta azi. Am tot tipat la sot, iar el pentru ca este foarte sensibil s/a suparat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

eu am intrebat dr km cat doarme bebelusul in burticasi mi-a spus k 20 min doarme 20 min este treazvoi cum mai stati cu greturile si varsaturile?
eu mai vars dimineata si uneori peste zi mai ales cind sunt obosita,in ultima vreme nu mai dorm asa bine, ma bucuram cind mai prindeam o repriza dupa-amiaza, de cateva zile stau in pat dar nu adorm...voi aveti astfel de probleme?

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

J.D. am auzit si eu ca bebe o sa aiba cam aceleasi obiceiuri ca in burtica, sunt curioasa daca asa o fi . sa treaca pasa proasta si sa vina una la fel ca cea de ieri
nelli eu de pe la 15 saptam nu am mai avut greturi iar de vomitat am scapat pt ca nu a fost cazul deloc . Cu dormitul si eu am probleme dar cred ca de-acu pe masura ce inaintam in sarcina cam asa o sa fie.

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D. cica prin sarcina si 6 sapt. dupa aia e normal sa fim mai 'hormonale', eu ii mai zic sotului, ca daca e ceva, sa stie cum sa interpreteze, chiar daca nu reuseste pe moment sa interpreteze asa.

Si mie mi-au trecut greturile de prin sapt. 13 si varsaturi n-am avut nici eu. Acu' m-a lovit o somnolenta de cateva zile, insa de dormit nu prea dorm adanc, cum era pana acum.

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Salut fetele!

Azi am avut o zi plina, mi-a ars de cumparaturi pana am obosit dar am gasit perdea cu personaje din desene animate pt camera bebitei

monna3 si jucausa mea are ore preferentiale de dat din picioruse, zici ca e trasa cu cheita ca ceasul :)

nelli si pe mine m-au tinut varsaturile pana la 20 saptamani, eram stresata ca in loc sa adun vitamine pt bebe eu slabeam... dar o sa vezi ca in curand scapi de ele si o sa le si uiti repede. Legat de somn, incearca sa te odihnesti dupa masa cand ajungi de la servici chiar daca nu reusesti sa adormi, dar macar sa nu acumulezi oboseala si sa poti dormi mai usor noaptea, eu uneori patesc ca nu reusesc sa adorm din cauza ca-s prea obosita si mintea nu mi se poate relaxa

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

am mai pus si eu o poza cu burtica, este prima poza facuta.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

imi este asa de draga cand misca, azi dimineata am simtit mai tare, era probabil mai vioaie, parca imi venea sa plang.

19+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Buna fetelor

Neli eu am scapat in sfarsit de greata si varsaturi si e asa binee! Sper sa-ti treaca si tie. Se simte ca e trimestrul 2, cand ma simt bine si doar burtica creste si misca

In schimb a dat o raceala peste mine, toata saptamana trecuta am tusit la greu, parca simteam ca-l scap pe bebe dupa un acces de tuse mai lung. Si fetita mea a facut amigdalita, asa ca am stat amandoua acasa si am bolit. Dar acum suntem mai bine amandoua. Azi se arata soarele si se anunta o zi frumoasa si afara...

17+

Mergi la inceput