Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Sovi imi si inchipui cum e la tine printre tipete si sarituri

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Multumesc pt raspunsuri J.D. si carina voi fi atenta la contractii de acum. Eu ma gandeam ca e ca-n filme, ti se rupe apa pe nepusa masa si apoi e prea tarziu s-o mai opresti

monna3 chiar ca ai un cuvant pt fiecare

Pupici burticilor fericite!

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

monna3 chiar ca ai un cuvant pt fiecare

Pupici burticilor fericite!

22+

pai daca-mi sunteti dragi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carina, scuze ca revin, repausul la pat inseamna sa stai asa la orizontala sau mai poti sta ridicat pe perne? Poate sa para bizar ca ma intereseaza, da' pt. mine e vital :)

Sovi, da' de ce v-a ajuns fata? Cum e cu fetele? :)

Monna e o dulce, ea a tot muncit si ne-a facut si capitole pana acum si liste, era greu fara ea

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mona: mergem in Debrecen la un AquaPark
Oana: pai data urmatoare cand vii, poate dai un semn
Dara: nu e neaparat intains pe spate permanent. Poti sa stai sprijinita pe perne, poti scrie la calculator, poti citi. Tie ti s-a recomandat repaus la pat? Sau doar te gandesti la ce va fi daca?

Va las si voua o cafeluta calda si va doresc un weekend minunat,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Carina, ma gandesc cu 'daca' pentru ca din cauza obezitatii nou dobandite in trim. I, plus alte cauze [mutatia aia PAI, plecat de la o greutate mai mare inainte de conceptie], am risc de preeclamsie mai crescut si, in plus, trebuie sa-mi fac planuri sa vad cum sa lucrez toata perioada (mai putin 2 saptamani dupa nastere am planificat eu, sper sa fie ok asa) si lucrat inseamna la calculator, ca sa nu imi pierd clientii, imi mai trebuie si dupa ce nasc :).
Merci mult ca mi-ai zis, pt. mine e foarte important :).

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna fetelor!am citit c ati scris dar din pacate am cam uitat cui ce trebuie sa spuno sa spun bun venit celor care s-au alaturat grupului si sanatate multa tuturorspune-ati k v-ati apucat de zugravit si amenajarea cuibusorului, si eu vreau dar din pacate sotul are un program mai incarcat in ultima perioada si cum singura nu am ce face,nu-mi ramane deca sa asteptpina atunci am inceput sa cumpar carti cu basmema gandesc ca trebuie sa am ce citi lui bebe
va pe toate si pe bebelusi, o zi frumoasa

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Buna fetele,

Anda distractie placuta
Dara

Piticul asta al meu imi da trezirea la 6.30 cu suturile, ma suteaza pana se satura si cand imi fuge mie somnul el se linisteste . Dar azi l-am pacalit si am adormit inapoi pana la 8.30 .

Pup fetele si strengareii

Mergi la inceput

Monna, asa citeam si eu, ca uneori mai mult se agita bebeii in burtica atunci cand stam intinse :). Se intinde si el :)

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Monna, asa citeam si eu, ca uneori mai mult se agita bebeii in burtica atunci cand stam intinse :). Se intinde si el :)

18+

Da ma, se intinde da' cate 10-15 min asa, pupa-l-ar mama pe el de scump .

Mergi la inceput