Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumesc fetele. Abia astept si eu serbarea. Asa de norocoasa Daria mea: azi am gasit cornite superbe in Accesorize si din Next o vesta cu blanita (singura, marimea 6-7 ani) care arata chiar ca o blana de ren!!! A fost cam pricey dar m-a scutit pe mine de croit costumul de ren, ii faceam si coada, asa sa stiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:)) Gheorghe are costum de ren, da e de baietel, cu panatlon si bluza cu burton :P
in Schimb la serbare va fi om de zapada.
i-am comandat costum la ai mei, ca eu sunt antitalent ;P

http://www.amazon.co.uk/Snowman-Costume-Children-range-years/dp/B000YD9RKW
si ii mai trebuie cred si ceva popular.
am smuls de la el numai informatiile ca patic e capitza :D

si fac ceva dans.

eu am o veste buna, in sensul ca se pare ca pana in Craciun p sa am sustinerea la doctorat.
vestea proasta e ca nu am cu ce sa ma imbrac = Sabina Balena.
cer ajutorul fashonistelor pt idei, cu se imbraca o doctoranda mai grasuta, sa fie un aspect profi ireprosabil, dar cu o nota de originaliate , artistica si amuzanta? :D

Ca una slaba se imbraca imediat :))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, iti faci prea multe probleme. Important e sa te simti in pielea ta, restul sunt detalii...

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai e cam imposibil sa ma simt bine cu 15 kile in plus si fata umflata, crede-ma...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina, rochie cu mineca lunga si pantof cit despre nota o poti da fie prin culoarea rochiei fie cu un baticut legat la git (daca, crezi ca te avantajeaza) La siraguri lungi si brose nu e cazul sa te bagi, bijuterii minime si fine, ca doar persoana conteaza si ce spune, nu vrei sa atragi atentia spre altceva.
Gindeste ca si cum ai merge la un interviu.

O varianta mai comoda ar fi rochie mai bohemian chic si cizme.

Imbratisari si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, e grozav costumul lui Gheorghe
Eu nu ma bag sa dau sfaturi, cred insa ca ti-a zis bine Erina
Am fost ieri la gradi la pus muraturi , echipa noastra a terminat cel mai repede
Sa va faceti o idee despre cat de gospodine am fost
Din pacate am lasat-o iar plangand , dupa ce am facut muraturi si am mancat salata de fructe preparata de celelalte echipe, i-a ridicat de pe scaunele sa ne cante ceva despre toamna. Si Maria s-a pus pe un plans cu lacrimi de crocodil, stiind ca urma sa plec . Asa ca a asigurat acompaniamentul celorlati copii, ca sa zic asa .
Mi se rupe inima de fiecare data si nu stiu cum s-o ajut sa faca fata acestor situatii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Buna tuturor!

Luy multumim de urari si ca ti-ai amintit de ziua lui Nicole

Noi suntem bine...va citesc des insa nu prea am ce spune despre noi Toate sunt bune, timp putin, ma mai delectez cu lucrul de mana si fel de fel de decoratiuni. In rest treburile zilnice...ca sunt destule si nu se mai termina [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu habar nu am cand e serbarea si nici ce costum va avea. Ia sa ma mobilizez cu un sms la educatoare sa nu am surprize sa alerg si eu dupa cornite pe ultima suta de metri.

La domnisoara am scapat usor, imi trebuie doar camasa viu colorata si balerini albi, iar fusta va fi croita la comanda de catre scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am aflat si eu, serbarea este pe 16 decembrie si ne trebuie costum national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Va salutam si noi dupa cateva zile de absenta, dar aici liniste asa ca nu am avut mult de recuperat.

Erina, Daria chiar este o norocoasa, abia astept sa o vad costumata.

Roxana, nu au la gradi costume populare? La Cristi la gradi au costume pentru 30 de copii, superbe, pe care le folosesc la astfel de ocazii(i-am vazut imbracati anul trecut erau asa de dulci toti)...sunt sigura ca o sa gasesti si pentru baietel, la fetite era ceva mai simplu.

Papanash, ai vb cu Rodica, eu aveam 2 nr de telefon, dar le-am pierdut cand am schimbat telefonul, poate daca bag cartele in celalalt vechi sa le gasesc, daca mai este nevoie caut, dar unul era cel din lista.

Noi suntem bine, nu s-a mai plans de burtica, am fost a dr si este ok, un nasuc putin curgator, dar nimic in gat sau altceva.
La noi serbarea este pe 15 dec, nu stiu nici ce poezie/rol are si nici costum, totul este secret, el spune doar ca au inceput sa repete cantecele si cu d-na si la engleza, vedem surpriza.
Am luat pozele de Mos Craciun, cra cra...superbe, cu calendare si tot tacamul, am scapat cu o parte din cadoul pentru bunici.

Eu zombi, am avut multe de organizat zilele acestea, iar am slabit(dupa haine), sa nu dati cu rosii, mai bine imi dati 2-3 kg de la voi cine are in plus, sincer astept vacanta.........

Mergi la inceput