Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Erina, de-abia astept si eu s-o vad pe Daria costumata, stiu de acum ca va fi superba
Vad ca la gradinita Mariei serbarile sunt 'clasice', e al treilea an la rand cand toate fetitele sunt fulgi de nea . Aseara mi-a spus si poezia pe care trebuie s-o recite. Voi face tot posibilul s-o tin in forma si sa nu rateze evenimentul.
papanash, de ce esti pe antibiotic ? Adi inteleg ca e bine, daca l-ai trimis la gradinita... Multa sanatate !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
papanash spune:
fetelor, cine are tel Rodicai ? n-a mai dat nici un semn de cand zicea pe fb ca se simte rau.
Luy, am o infectie pe undeva si ii dau in cap cu antibiotic.
si la noi sunt in toi pregatirile de serbare dar n-am aflat nimic inca, ce, cum, unde.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alehiam spune:
Noi o sa avem serbarea pe 15 decembrie. Robert o sa fie unul din prezentatori .
Maine o sa aiba sedinta foto cu Mos Craciun. Sper sa nu creada ca ii aduce si cadou mosul.
In rest ma chinui sa vad ce ii luam cadou de Mos Craciun - din pacate nu e genul care sa uite azi ce a vrut ieri . Initial vroia un lego tren cu telecomanda(Pe asta i s-a pus pata de la Craciunul trecut ). Apoi, incercandu-l sa-l deturnam si sa ii explicam ca sunt prea mici piesele pentru Luiza a ramas doar tren . Acum sa vedem ce tren
De Mos Nicolae o sa primeasca dulciuri, fructe si probabil niste carti. Si apropo de carti, maine incepe targul gaudeamus la Romexpo.
Am de gand sa o duc la o plimbare pe Lu prin lumea cartilor ca sa putem sa achizitionam o parte din cadouri.
Noi mai avem si sfantul Stefan, dar probabil ca o sa-i iau niste ustensile de pictat, de craft sau un joc. Oricum e destul de pasionat de pictat - a trebuit sa-l inscriu si la optionala de pictura ca sa mearga la aikido. Si inca nu stiu daca mai vrea karate, dar am zis ca il las o luna la ambele si vedem apoi la care ramane.
Cu cea mica am scapat.... probabil o sa iau un cadou de mos care sa ne includa pe amandoua si o jucarie pe care nu o avem de la Robert.
Cam atatea despre noi. Probabil ne mai auzim pe undeva de Craciun
Sanatate micutilor, sanatate mamicilor.
Luiza distractie placuta maine la activitatea de la gradinita.
papanashpoate are Cecilia numarul Rodicai.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
alehiam spune:
Papanash, un numar al Rodicai e si pe mailul comun, in lista cu telefoane pentru nasteri, din folderul informatii utile.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
Roxana_G spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
avem 2 posibilitati pt colete, una in colentina si alta prin posta, nu stiu cum sa facem, ca eu dupa ora 18 plec spre gradi si acasa. tu cum zici ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Cine vine de la noi din gasca? Pot trimite dimineata pe cineva la alta participanta cu bani, pentru ca sa trimit lucruri cu posta chiar iese din discutie.
Roxana_G spune:
In rest doar va pupacesc rapid pentru ca omor la birou si planul meu zilnic de a nu face nimic esuaeaza de fiecare data.
Totul este ok la noi, copiii binisor...ma rog, unul cu burta, altul cu mucii. Dar nimic grav as zice eu. Scoala, gradi si engleza.
Va doresc succes la pregatirile de serbare, si la pus muraturi!
Roxana_G spune:
Papanash, am rezolvat mai usor cu cash-ul direct, fara lucrusoare (doar nu era sa imbogatesc posta cu cosmisionul pentru un sac de jucarii).
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G copiii binisor...ma rog, unul cu burta, Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
deci eu aici am citit unul in burta, era sa cad de pe scaun de emotie
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Papanash, am rezolvat mai usor cu cash-ul direct, fara lucrusoare (doar nu era sa imbogatesc posta cu cosmisionul pentru un sac de jucarii). Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox, multumesc mult, nu era varianta cu posta pt cele din bucuresti, eu doar am zis ce variante sunt , aici ne vedem, ne intalnim, nu-i problema... Mai voia si Valentina sa aduca saptamana asta ceva sau fixam o zi, o ora de intalneala si cine poate sa faca un drum cu masina pana in colentina cu tot ce strangem, ar fi excelent !
edit ca vrea si Nana sa aduca un pachet, ce ziceti, organizam o intalneala undeva ? cine are masina disponibila ?
papanash spune:
am dezlegat misterul, baiatul meu este ren si are un rol, cica nu poezie dar mai nou iar nu mai vrea la gradi, ma dispera dimineata cu tragerea de timp, apoi la gradi cu tragerea de fusta ( fusta mea, desigur !)