Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, eu am devenit chiar anosta, munca si casa, teme si proiecte. E drept ca am avut o oarece perioada sociala prin primavara dar sunt vremuri apuse.

Cat despre Terra Park, parerile sunt impartite. Cum asa platesti la fiecare? Credeam ca e intrare unica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, eu am devenit chiar anosta, munca si casa, teme si proiecte. E drept ca am avut o oarece perioada sociala prin primavara dar sunt vremuri apuse.

Cat despre Terra Park, parerile sunt impartite. Cum asa platesti la fiecare? Credeam ca e intrare unica.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

la intrare iei un card si din el se "plateste"fiecate bazdaganie accesata. Au inclusiv mancare.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui papanash

neata pe la pranz, fetele, cochetele !
pt fetele ajutoare ale lui Mos Craciun, ne intalnim pt discutii joi, la ora 16.00 la Opera comica din bd. Giulesti nr. 16. va astept cu drag, o sa fie de Craciun si un spectacol DC acolo

Dar o intalnire pentru mamicile care sunt la munca la ora aceea nu aveti? Chiar vreau sa iti aduc ceva.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

avem 2 posibilitati pt colete, una in colentina si alta prin posta, nu stiu cum sa facem, ca eu dupa ora 18 plec spre gradi si acasa. tu cum zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, nu, nu este #351;ef la nazdravanii, asta mi-ar mai lipsi...mai sunt si mai si decat el, a avut si el 2 zile mai grele, dar in general este ok, ...din alt punct de vedere pare un pic de lider, prieten cu toti si il cam asculta( si la bune, nu numai la rele), adevarul ca ii place sa se impuna, cel putin asa spune d-na...acasa nu tine cu impusul

Noi azi nu prea bine, Cristi ieri s-a plans ca-l doare burtica(de vreo 2 ori innainte de scaun, cam moale ieri si atat, in schimb azi parca bleg cand l-am luat de la gradi, kk inchis la culoare, dar normal..nu-mi dau seama ce poate sa fie, probabil maine facem o vizita la dr...desi acum este vioi si cica nu-l doare nimic....

Mergi la inceput

Luy, ce mai faceti ? Sunteti bine ?
Rodica, tu ce faci, esti mai bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamicile.

Daria e bine, la gradinita.
A primit rolul pentru serbarea de Craciun, Poate fi ren sau elf. Si a ales ren ceea ce ma bucura, cu, cornite si pictura pe fata e gata renul.

Ieri au fost la teatru si era foarte incintata.

David e bine si el, am stat astazi doar vreo 15 minute afara, e prea frig...

Cu, cadourile de Mos nu stiu ce sa zic. Mara nu intri tu sa pui ceva sugestii, poate comand in Germania. La Mos Neculai in buna noastra traditie doar carti si dulciuri.

Mergi la inceput

hello, noi avem saptamana "Romaniei" la gradi .
pt cadou, Adi isi doreste in fiecare zi altceva, ma deruteaza , ba masina de pompier, ba scorpion urias, ba nu stiu ce masina din "cars"...
imi tot spune ca vine o fantoma la el si vrea sa-l bata, loveasca , si cand apar eu langa el sau tati, cica fuge ca se sperie fantoma. Luna trecuta cica avea un spiridus, prieten bun, tot asa, invizibil, cu care tot vorbea si care era tot timpul langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Felicitari, Moldoveanca!

Luiza, sanatate multa si voua!

Va pupacesc frumoaselor! Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cred ca Daria va fi un ren superb! Asteptam dovezile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, dragele mele !

Gabriela, chiar m-am gandit la tine azi, ca nu ai mai scris de multa vreme . Mi-e dor sa citesc despre mamarutzele tale si despre satisfactiile pe care ti le ofera lucrul cu copiii

Noi suntem binisor, azi am tinut-o pe Maria acasa, de fapt am mers cu ea la dr - la 3.30 noaptea ii faceam on-line programare la clinica, avea un acces de tuse prelungit ( cred ca a tinut-o vreo ora ). Si cum nici Iri nu e 100% refacuta dupa bronsiolita, mi-e teama sa nu primeasca drept cadou vreun virus nou. Asa ca am ales varianta cu suflatul in iaurt . Cica nu se aude nimic la plamani la Maria, nu are rosu in gat... in cursul zilei a mai tusit doar o data, sa speram ca nu o sa evolueze in mai rau. Si ca nu transmite nimic mai departe - asta e cea mai mare grija a mea.
Maine la gradi are activitate comuna copii&parinti, mi-a deconspirat sotul surpriza : trebuie sa punem muraturi . Asa ca nu vom rata ocazia ( si asa nu am pus eu acasa, macar acolo sa par gospodina ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput