Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
salutare fetelor !
noi bine, eu sunt pe antibiotic, dar bine. sa va zic ceva de , am facut niste ficatei in sos tomat de s-au terminat urgent, ma bucur tare ca lui Adi i-a revenit pofta de mancare.
Aseara cu greu l-am luat acasa din Terra Park, a condus de cateva sute de mii dar ce m-a uimit a fost ca la masinile alea de se ciocnesc era singurul de pe pista care ocolea absolut orice obstacol, conduce foarte bine baiatul ( m-as risca sa zic ca mai bine decat tac-su, dar nu zic ).
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
ieri am ajuns prin Bucur Obor-magazin. Am probat o haina din lana, foarte frumoasa, era vreo 5 milioane, pana la genunchi, cambrata. Era uni si cu decoratii ( diverse, ori flori, ori altele) alta culoare, in contrast. mi-a placut mult, dar nu stiu cum se comporta, face "fund" de la stat pe scaun ? Cum se curata ?
cecilia L spune:
Salutam si noi linistea de aici.........
Luy, ma bucur ca lui Me i-a placut la Antipa, dar imi pare rau ca ati ratat analizele...
papanash, sanatate multa.
Roxana, sanatate multa celor mici.
Noi bine, dupa 2-3 zile de nazdravanii(nu cred ca v-am spus ca in una din zilele de dupa fugaaa, nu a dormit nici un copil la gradi..deh, baiatul meu avea chef de joaca..petrecere in pijamale, asa mi-a spus), acum insa cumintel si cooperant,am ajutor la toate( curatenie, bucatarie), ii scriem diverse scrisori mosului, dar nu cerem de 2 ori acelasi cadou..asa ca si eu intr-o mare dilema, cred ca Mos Nic o sa vina cu dulciuri conform traditiei, poate o jucarioara, carticica... dar de Craciun...pauza, astept sa vad la ce se hotaraste...si mai nou mare fan planete, sa vedeti ce lucrari de arta am in casa....hihi, imaginatie nu gluma, cel mai reusit globul pamantesc si omul de zapada din plastelina, petretii pictati in culorile galaxiei( numai in camera lui)....un scorpion gigant , verde, pe cearceaful alb...am un "hartist"....
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Roxana, ce fac copiii? Nu-mi place linistea asta. Trebuia sa plecati pe undeva si n-am fost eu pe faza? |
Hei, suntem bine, stai linistita. N am fost nicaieri. Am avut program de familie in weekend si nici n am pus mana pe laptop.
In rest party-uri, teme, vizite, d-astea.
Alex mai are inca dureri de burta, cred ca a fost ceva viral. Ma rog, urmarim.
Roxana_G spune:
Papanash, multa sanatate. Cum e Terra Park?
Da, intrebase Carpatina de cadouri. Suntem la minus infinit, nici cadouri pentru nenumaratele party-uri la care merge Alex nu am luat. De Mos Niculae voi face asa cum zice Cecilia, voi lua tuturor doar dulciuri si carticele. Pentru Craciun astept inspiratia.
Sabina spune:
Rox
eu pt sofia sunt in pana rau de tot :P
Acuma trebuie sa-i iau cadou ca a facut f bine la mate la Arhimede, a luat premiul 2. Si anume vrea panze de pictat.
Au despartit-o 2 puncte de primul 1, si anume o greseala la cea mai usoara problema :P
A mai gresit una de 3 puncte (de genul AER + AER = BRR, unde litere asemenea = cifre egale) si a bramburit un pic dintr-una de 5 puncte.
Asa ca a luat 33 din 40. Daca lua 35 avea premiul 1.
Oricum, e cel mai greu concurs pt clasa a treia, asa ca suntem multumite amandoua. Pe sot nu il includ, lui i se par o tampenie toate concursurile :))
Gheorghe mi-a zis ca la gradi le spune sa isi stranga jucariile, si anume, icaipotois.
Cu multa investigatie mi s-a adus la cunostinta ca ar putea sa fie pick up your toys :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Apropos de party-uri, Alex continua viata sociala intensa. Are 1-2 petreceri pe weekend, iar pentru saptamana viitoare avea 2 in paralel intre care trebuie sa aleaga. Iar Andrei participa cu drag la ele, ba imi spunea ieri o mamica despre el ce integrat este in gashca de colegi ai fetei.
Bona este ok, chiar sunt multumita. E drept ca am avut oarece discutii financiare, dar sincer sunt chiar multumita de ea si nici nu as vrea sa caut pe altcinva. Mai bine inlocuim menajera unde se presteaza mai schiop asa.
papanash spune:
neata pe la pranz, fetele, cochetele !
pt fetele ajutoare ale lui Mos Craciun, ne intalnim pt discutii joi, la ora 16.00 la Opera comica din bd. Giulesti nr. 16. va astept cu drag, o sa fie de Craciun si un spectacol DC acolo
papanash spune:
Cecilia, mare nazdravan Cristi, e sef in casa, asa-i ?
Rox, pai cu cine sa semene Alex fara viata sociala intensa ? Vezi ? In terra parc sunt masini , asa ca pentru Adi e super, o pista cu masini de cursa si o pista cu de-alea care se busesc. Altceva (trenulete, etc) nu-l intereseaza. e 4 ron orice joc.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash neata pe la pranz, fetele, cochetele ! pt fetele ajutoare ale lui Mos Craciun, ne intalnim pt discutii joi, la ora 16.00 la Opera comica din bd. Giulesti nr. 16. va astept cu drag, o sa fie de Craciun si un spectacol DC acolo |
Dar o intalnire pentru mamicile care sunt la munca la ora aceea nu aveti? Chiar vreau sa iti aduc ceva.