Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu au costume acolo, de aceea m-au anuntat sa iau eu. O sa ma duc azi sa vad ce gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, unde te duci sa cauti? si eu sunt in pana.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, fix -3 as vrea. Ai grija de tine.

Roxana, Sabina, la gradinitele de stat au de obicei costume.

Toate bune pe frontul de N. Sa aveti week-end frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutari tuturor...
Nu-mi vine sa cred vorbiti deja de serbarile de iarna, de vacanta...nici nu stiu cand a zburat timpul....Abia astept sa vad poze cu reni; oameni de zapada etc..

Si noi suntem bine ne descurcam cu brio in marea noastra familie

Sabina bafta la doctorat...nu cred ca as mai fi in stare sa ma apuc de ceva; nu as mai avea rabdare la invatat...

Cecilia ma ofer eu voluntar; pot acoperi eu cat doresti; hai ca e super oferta; ti le dau si gratis....

LUY , un si pentru Maria cea sensibila, si inca un tuturor

WEEKEEND PLACUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Si noi abia asteptam sarbatorile, deja citim carti cu mos craciun si cantam colinde De la gradinita serbarile imi lipsesc, dar lasa ca ii duc la anu pe amandoi si recuperez.Luy, cu timpul va renunta si Maria la plans probabil e fff atasata de tine. Eu as fi tinut-o acasaAm reusit si noi sa scapam de niste mucisori doar cu ser si aspirat, ma bucur mult, ca anul trecut de fiecare data cand venea Isabela de la scoala cu nasul mai curgator la astia mici se complica treaba cu febraSi eu as avea nevoie de niste kile mi se tot recomanda sa le pun pe mine dar nu reusesc deloc Acum termin si cu alaptatul si poate poate se mai depune ceva.Sabina esti cea mai tare, cum reusesti sa le rezolvi pe toate, Kilogramele sunt problema ta Bafta multa la doctoratMyral cu Darius, Elisa si Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Costume populare se gasesc la Artizanat, toate masurile. Si noi anul asta avem nevoie de costum popular pentru Alex la scoala pentru spectacolul in romana, ca cel in engleza el avand rolul unui baietel(am scapat ieftin). Olivia a avut nevoie de costum popular doar anul trecut, dar aveau la gradi(stat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-ati omorat cu gradinitele care au costume populare. In loc sa isi vada ei de numarul de locuri si de alte dotari, ei se asigura ca au costume populare. Deh, noi suntem repetenti la capitolul asta, ce sa mai!

Costum tocmai i-am luat de la Artizanat-ul de vis-a-vis de Politia capitalei. Am luat insa doar o ie si o vesta. Fara brau, fara itari, cred ca merge si in raiati. Data viitoare sa se ocupe ei sa aiba la gradi.

Mai am sa iau balerinii fiica-mii de undeva si camasa cu pricina si am terminat balciul. Chiar am scapat lejer anul asta.

Pentru costume mai sofisticate gen om de zapada sau reni, cred ca netul e cea mai buna sursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

copiii binisor...ma rog, unul cu burta,

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

deci eu aici am citit unul in burta, era sa cad de pe scaun de emotie

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Multumesc fetele. Abia astept si eu serbarea. Asa de norocoasa Daria mea: azi am gasit cornite superbe in Accesorize si din Next o vesta cu blanita (singura, marimea 6-7 ani) care arata chiar ca o blana de ren!!! A fost cam pricey dar m-a scutit pe mine de croit costumul de ren, ii faceam si coada, asa sa stiti!!!

pai si-acum? lasi renul fara coada?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am aflat si eu, serbarea este pe 16 decembrie si ne trebuie costum national.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

italian?

=====================

Mergi la inceput