Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crishtina Buna tuturor! Luy multumim de urari si ca ti-ai amintit de ziua lui Nicole |
Si io m-am gandit la voi pe 18! Dar n-a fost chip sa ma apropii de calculator... ca ne "pocnise" o viroza stomacala.... si parca era un facut.. cum plecam de langa ea cum trebuia sa schimb lenjeria!
La multi ani Nicole! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
citat din mesajul lui luy Din pacate am lasat-o iar plangand , dupa ce am facut muraturi si am mancat salata de fructe preparata de celelalte echipe, i-a ridicat de pe scaunele sa ne cante ceva despre toamna. Si Maria s-a pus pe un plans cu lacrimi de crocodil, stiind ca urma sa plec . |
Offf draga de ea... Eu as fi luat-o acasa cu mine....
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Fara brau, fara itari, cred ca merge si in raiati. |
taran contemporan...
=====================
carpatina spune:
Yaia, te-ai mutat de tot pe FB? Sau ai alt motiv sa lipsesti?
=====================
carpatina spune:
Sabinescu, felicitari pentru terminarea lucrarii! Sustinerea o sa fie oricum piece of cake! Succes la gasit haine si nu uita... unghii rosii la picioare!
=====================
carpatina spune:
Apropos de unghii rosii la picioare.... unde este aia mica?
=====================
alinkav spune:
citat din mesajul lui carpatina Apropos de unghii rosii la picioare.... unde este aia mica? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Evident ca pe FB!
Sabina spune:
hihi, cred ca o sa fie - 15 grade cand dau eu sustinerea
noua pt costumul de om de zapada ne-a zis fular rosu, nasturi mari negru, palarie.Dar ala era asa de dulce si ieftin :)) ca nu m-am mai complicat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina noua pt costumul de om de zapada ne-a zis fular rosu, nasturi mari negru, palarie.Dar ala era asa de dulce si ieftin :)) ca nu m-am mai complicat. |
Pai...esti "aproape" cum v-a zis!
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina hihi, cred ca o sa fie - 15 grade cand dau eu sustinerea |
hai tu ca poate dau si eu drumul la caldura in sala aia!
si daca reflectia era vis-a-vis de unghiile rosii... nu conteaza daca se vad sau nu, face bine la moral
=====================