Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Apropos de unghii rosii la picioare.... unde este aia mica?

Evident ca pe FB!

Si drumu' p-aici l-a uitat?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

weekend placut doamnelor!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Vad ca va pregatiti de serbare. Antonia o sa fie craiasa zapezii, o sa ii pun rochita alba care a avut-o si anul trecut si ii confectionez o pelerina din satin argintiu + o coronita-diadema.

Sabina, pentru prezentare poti opta si pentru un costum sau o rochie bleumarin. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna dragelor,
Aproape m-am obisnuit cu intratul in we...asta e recunosc!

In primul rand sunt datoare cu un raspuns despre "cum e la karate"!
Papanash sfatul meu e sa-l duci la o sedinta (primul pont) sa vada cum e si daca-i place il testezi inca vreo cateva...daca ii place va merge cu placere si va veni totul ca o joaca. Lui Vlad ii place foarte mult. Nu da spectacole acasa cu ce a invatat, dar la ore e atent si invata repede. Astazi de exemplu era fericit ca s-a batut cu manusi, dar nu a experimentat pe noi... Un al doilea pont: fa-i un EKG si un control cardio. E bine sa stii daca face fata la efort! Eu sunt multumita deocamdata: vine fericit de acolo si asta conteaza cel mai mult pentru mine!

Despre "cicaleala": la noi are efect si mie mi se potriveste manusa... Pana nu-l dadacesc bine nu ma opresc...of course, dupa aceea vin si mustrarile de constiinta!

Despre serbari: Vlad a fost greiere vineri la gradi, intr-un spectacol cu usile inchise...nu are talent absolut deloc. Cica: "imi vine sa rad mami".

Intr-una din seri incercam sa ma relaxez la TV (erata: imi doream f tare sa adorm la TV). Nu m-a lasat! I-am spus: "Hai sa-l inchid ca eu nu am dreptul sa ma uit la TV!" Replica lui ridicand din umeri: "Tati, mami nu poate cu dreptul! Atunci sa se uite cu ochiul stang la televizor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele mele, daca vroiati sa investiti in arta si nu stiati cum,iata mometul :)
Am pus la vanzare fotografii pt Bibi, si sunt printate exceptional, pe un suport f bun. Atata tot ca in afara de una, nu au agatatoare, sunt pozele din expozitia mea de la Viena. Care a fost pe pupitre, deci nu era nevoie.
am scris o scrisorica unde sunt toate detaliile, daca ati putea sa o dati la cat mai multa lume, poate ajunge si la cei care cu adevarat au de unde da.
http://armonii.blogspot.com/2011/11/scrisoare-deschisa.html

Si deja s-au vandut cateva! Nu-mi vine sa cred.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Dragele mele, daca vroiati sa investiti in arta si nu stiati cum,iata mometul :)
Am pus la vanzare fotografii pt Bibi, si sunt printate exceptional, pe un suport f bun. Atata tot ca in afara de una, nu au agatatoare, sunt pozele din expozitia mea de la Viena. Care a fost pe pupitre, deci nu era nevoie.
am scris o scrisorica unde sunt toate detaliile, daca ati putea sa o dati la cat mai multa lume, poate ajunge si la cei care cu adevarat au de unde da.
http://armonii.blogspot.com/2011/11/scrisoare-deschisa.html

Si deja s-au vandut cateva! Nu-mi vine sa cred.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, esti minunata ! fotografiile tale mi-au placut mereu, sper ca sa-si gaseasca, toate, un loc bine-meritat !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am aflat si eu, serbarea este pe 16 decembrie si ne trebuie costum national.

italian?

N-a precizat. Dar mergea cu meniul gatit de mine in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Fara brau, fara itari, cred ca merge si in raiati.

taran contemporan...

Pentru asta scapam mai usor, cu un trening sintetic si slapi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Buna tuturor!

Luy multumim de urari si ca ti-ai amintit de ziua lui Nicole

Si io m-am gandit la voi pe 18! Dar n-a fost chip sa ma apropii de calculator... ca ne "pocnise" o viroza stomacala.... si parca era un facut.. cum plecam de langa ea cum trebuia sa schimb lenjeria!

La multi ani Nicole! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa!

=====================

Ca ti-ai amintit si fara sa vezi lista Multumim!
Sanatate Ioanei (nu pt viroza aia ca sunt sigura ca a trecut) Asa in general si succes in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Liniste aici, ati intrat in vacanta??????

Am aflat si noi rolul de la serbare, Harap-Alb...avem un costum de print de la o prietena cu turcuaz, dar sa vad cum il improvizez sa fie Harap - Alb sau caut altceva...

In rest, am petrecut o zi superba sambata cu fetele la Sun Plaza, Cristi s-a bucurat de compania d-soarelor Maria, Ana si Daria. Azi la gradi a povestit de prietenele lui, de personajele pe care le-a vazut, Mickey si Minny si mai ales de aparatul foto a lui Bobo.

Mergi la inceput