Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Evident ca pe FB! |
Si drumu' p-aici l-a uitat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Vad ca va pregatiti de serbare. Antonia o sa fie craiasa zapezii, o sa ii pun rochita alba care a avut-o si anul trecut si ii confectionez o pelerina din satin argintiu + o coronita-diadema.
Sabina, pentru prezentare poti opta si pentru un costum sau o rochie bleumarin. Mult succes!
isabeluta spune:
Buna dragelor,
Aproape m-am obisnuit cu intratul in we...asta e recunosc!
In primul rand sunt datoare cu un raspuns despre "cum e la karate"!
Papanash sfatul meu e sa-l duci la o sedinta (primul pont) sa vada cum e si daca-i place il testezi inca vreo cateva...daca ii place va merge cu placere si va veni totul ca o joaca. Lui Vlad ii place foarte mult. Nu da spectacole acasa cu ce a invatat, dar la ore e atent si invata repede. Astazi de exemplu era fericit ca s-a batut cu manusi, dar nu a experimentat pe noi... Un al doilea pont: fa-i un EKG si un control cardio. E bine sa stii daca face fata la efort! Eu sunt multumita deocamdata: vine fericit de acolo si asta conteaza cel mai mult pentru mine!
Despre "cicaleala": la noi are efect si mie mi se potriveste manusa... Pana nu-l dadacesc bine nu ma opresc...of course, dupa aceea vin si mustrarile de constiinta!
Despre serbari: Vlad a fost greiere vineri la gradi, intr-un spectacol cu usile inchise...nu are talent absolut deloc. Cica: "imi vine sa rad mami".
Intr-una din seri incercam sa ma relaxez la TV (erata: imi doream f tare sa adorm la TV). Nu m-a lasat! I-am spus: "Hai sa-l inchid ca eu nu am dreptul sa ma uit la TV!" Replica lui ridicand din umeri: "Tati, mami nu poate cu dreptul! Atunci sa se uite cu ochiul stang la televizor!"
Sabina spune:
Dragele mele, daca vroiati sa investiti in arta si nu stiati cum,iata mometul :)
Am pus la vanzare fotografii pt Bibi, si sunt printate exceptional, pe un suport f bun. Atata tot ca in afara de una, nu au agatatoare, sunt pozele din expozitia mea de la Viena. Care a fost pe pupitre, deci nu era nevoie.
am scris o scrisorica unde sunt toate detaliile, daca ati putea sa o dati la cat mai multa lume, poate ajunge si la cei care cu adevarat au de unde da.
http://armonii.blogspot.com/2011/11/scrisoare-deschisa.html
Si deja s-au vandut cateva! Nu-mi vine sa cred.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Dragele mele, daca vroiati sa investiti in arta si nu stiati cum,iata mometul :) Am pus la vanzare fotografii pt Bibi, si sunt printate exceptional, pe un suport f bun. Atata tot ca in afara de una, nu au agatatoare, sunt pozele din expozitia mea de la Viena. Care a fost pe pupitre, deci nu era nevoie. am scris o scrisorica unde sunt toate detaliile, daca ati putea sa o dati la cat mai multa lume, poate ajunge si la cei care cu adevarat au de unde da. http://armonii.blogspot.com/2011/11/scrisoare-deschisa.html Si deja s-au vandut cateva! Nu-mi vine sa cred. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, esti minunata ! fotografiile tale mi-au placut mereu, sper ca sa-si gaseasca, toate, un loc bine-meritat !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui carpatina
italian? |
N-a precizat. Dar mergea cu meniul gatit de mine in weekend.
Roxana_G spune:
taran contemporan... |
Pentru asta scapam mai usor, cu un trening sintetic si slapi.
crishtina spune:
Si io m-am gandit la voi pe 18! Dar n-a fost chip sa ma apropii de calculator... ca ne "pocnise" o viroza stomacala.... si parca era un facut.. cum plecam de langa ea cum trebuia sa schimb lenjeria! La multi ani Nicole! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ca ti-ai amintit si fara sa vezi lista Multumim!
Sanatate Ioanei (nu pt viroza aia ca sunt sigura ca a trecut) Asa in general si succes in toate!
cecilia L spune:
Liniste aici, ati intrat in vacanta??????
Am aflat si noi rolul de la serbare, Harap-Alb...avem un costum de print de la o prietena cu turcuaz, dar sa vad cum il improvizez sa fie Harap - Alb sau caut altceva...
In rest, am petrecut o zi superba sambata cu fetele la Sun Plaza, Cristi s-a bucurat de compania d-soarelor Maria, Ana si Daria. Azi la gradi a povestit de prietenele lui, de personajele pe care le-a vazut, Mickey si Minny si mai ales de aparatul foto a lui Bobo.