Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am vandut toate fotografiile. Intr-o zi. Azi au intrat in cont 900 RON, asteptam aproape inca pe atat .
Nu pot sa va spun ce mirata de sunt de impactul pe care l-am avut.
Deci se poate oameni buni....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

am vandut toate fotografiile. Intr-o zi. Azi au intrat in cont 900 RON, asteptam aproape inca pe atat .

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina, imi pare tare rau ca a fost nevoie de un astfel de motiv ca sa realizezi cat esti de valoroasa. Gestul tau nu m-a mirat deloc, ai avut nevoie de o motivatie puternica pentru asta, si iata, n-a fost nevoie decat de o zi pentru a intelege ca esti "sold-out" inca de la inceputul vanzarii. Esti un om valoros Sabina, sa faci bine sa te faci sanatoasa-sanatoasa, e cel mai important lucru pentru cei care au nevoie de tine ( si aici nu ma refer numai la cei care beneficiaza de gestul tau de mai sus) !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari Sabina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Sabina!

Eu sunt cam iritata cu serbarile. Atatea le-au foit si scoala si gradi ca le-au suprapus. Si efectiv nu stiu cum sa fac, nu imi convine deloc sa ne impartim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, sper ca sunteti bine, da un semn

Sabina a scris foarte bine papanash

Roxana, sper sa se rezolve cumva cu serbarile, chiar in aceeasi zi, la aceeasi ora ?

Cecilia, a fost foarte placuta intalnirea, poate o reeditam. Noi am mai stat acolo, aveam de facut si cumparaturi, asa ca i-am prins si pe Donald si Daisy. Nu mai era harmalaia de la inceput, insa in continuare se statea la coada pt poze ( nu am vazut cat de mare era coada pt ca nu am coborat prin zona aceea ). Pozele am sa ti le trimit pe mail. Interesant costumul lui Harap Alb, cred ca poti improviza ceva daca te inspiri din www.cinemarx.ro/filme/poze/De-as-fi-Harap-Alb-De-as-fi-Harap-Alb-69759,538904.html" target="_blank">personajul lui Florin Piersic. Palosul e cel mai important

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Si eu care credeam ca nu au mai venit Donald si Daisy...nici nu-i mai spun. Da putem sa reeditam intalnirea, mi-ar face placere, mai ales ca s-au distrat ff bine copii.

Azi intru in posesia unui costum de print(http://fabricademagie.ro/Costum-micul-print-4920C.html), chiar daca nu o sa fie ca si cel a lui Florin Piersic, print tot o sa fie,mai improvizam ceva, daaaaaaaa o sa aiba palos sau buzdugan(poate loveste vre-un copil pe acolo...). Ma gandesc sa-i cumpar colantei si cu ghetute in picioare...inca nu stiu, am doar idei, ma hotarasc cand il vad....
Aseara era fff suparat ca nu este "par frumos"(Fat frumos) cum era cel de la teatru pe care l-a vazut...a trebuit sa citim povestea de 2 ori ca sa inteleaga ca Harap Alb este mai voinic si mai puternic(necaz nu gluma pe capul meu)...in final a acceptat sa invete rolul si bineinteles poezia despre Craciun.

In rest sunt racita cobza, abia vorbesc....am tras de mine azi sa termin programul...nu cred ca scap fara sa merg la dr, maine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Salutam si noi. O sa intram in mini vacanta. Daria va pierde repetitii de luni de la palatul copiilor dar asta e, rolul il stie. Sabina minunat ce ai reusit. Salutari si petreceri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Fara brau, fara itari, cred ca merge si in raiati.

taran contemporan...

Pentru asta scapam mai usor, cu un trening sintetic si slapi.

Ihhhh! Nici chiar asa de contemporan!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cum mi-am alaptat copiii

N-am apucat sa-ti spun Sabina, e absolut minunat ceea ce ai facut! Meriti brate de

Mergi la inceput