Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(105)
Raspunsuri - Pagina 5
monika_bt spune:
Eu nu voi sarbatori Sf. Anton, poate mai tarziu pe la 4-5 ani cand va intelege semnificatia numelui.
Si daca e dupa sf. Simion eu sarbatoresc de 2 ori
Bai, deci in fata blocului e omor de lume. Oare in orasul asta numai eu n-am bani de Carrefour??? e coada la masini, strada e plina, parca e sarbatoare....politia blocheaza roti
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
zumzu spune:
apropo eu sufar asa pentru Darius ca e nscut pe 2 ianuarie; toata lumea e in concediu,in vacanta, plecata cu revelione. daca vreau sa ii fac si lui ziua de nastere cu copii o sa fie mai aiurea, nu o sa duca si el bomboane la scoala de ziua lui. sunt dusa? roxx tu ce zici?ca suntem in aceeasi oala..as intreb-o si pe Anca dar am vazut ca nu prea a mai dat pe la noi
Irinukaaa spune:
Zumzu si eu ma gandeam la acelasi lucru: in cazul nostru ca n-o sa prea primeasca cadouri si de Mos Nicolae si de ziua lui... Asa-i trebuie daca s-a grabit!
Ce ne-am face diseara ca imi doarme puiul de 2.5 ore... de obicei la 8.30 il bagam la somnic... acum sigur nu mai e posibil!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi
mirela2 spune:
zumzu, dar ai mei, nascuti a doua zi de craciun???
ce bomboane.....
simo, nu mai bine de mine ca nu le am pus decat un nume, asa ca au decat ziua de nastere, sf nicolae si mos craciun
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
deea_sav85 spune:
Multumesc Zumzu ca ai zis cum se numeste crema, chiar vroiam sa te intreb ca nici noi nu suntem decalotati.
Carmen da-ne si noua mai multe detalii despre inchiriere, cat costa si pentru ce perioada?
Despre sarcina, a fost cea mai frumoasa perioada in afara de ultima luna cand nu ma puteam nici apleca. Printe cele mai faine momente erau alea cand ma duceam la eco sa vad puiul si cand il simteam miscand. Ehe ce vremuri frumoase
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
bebelu86 spune:
noi ii tinem ziua de Sf. Natalia si de Sf. Marie.desi toate zilele de nume si nastere pica in vacante. asta e. ea sa fie sanatoasa.
Zumzu si noi inainte de revelion
de obicei, dc ai un sf preferat si nu e cu cruce rosie, poti sa-l ti. in sensu sa nu speli, calci, curatenie, etc. dar nue obligatoriu, cum sunt si celecu cruce neagra. fiecare face cum crede.
Andutza_B spune:
Eu mereu ma bucur cand e Sf. Andrei. Dar recunosc ca NU STIU daca as mai fi tinut cont ca e ziua mea daca nu era o sarbatoare asa mare.
Monika, ma tot tin sa iti spun ca asa frumos povestesti de BT... desi tie poate nu ti se pare. Dar pentru mine, oricand pomenesti de orasul meu drag, de bine sau de rau, inseamna o emotie profunda. Si ghiceste: noi stam (adica ai mei, ca eu stau acolo o data pe an ) vis-a-vis de unitatea militara, pe Sucevei, deci...vis-a-vis de Carrefour!
Nu ne uitati pe noi, fetele fara parole!!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
luciact spune:
hey, am revenit
am promis ca raspund si eu la SZ ul Andutzei
avand in vedere ca toata sarcina am stat la pat, cu o mare, imensa teama ca pierd sarcina,(dupa dezlipire de placenta, hematom si sangerare o luna) nu pot sa zic ca mi a placut
eram ingrozita, mi era teama sa merg la baie, horror, abia dupa 35/36 saptamani m am mai relaxat un pic, ma gandeam ca bb e in siguranta chiar daca se naste
si am nascut la 36 s si 3 zile
fiecare zi era o victorie
a fost greu, dar a meritat
ce mi a placut,...sa simt puiul in mine, stiti despre ce vorbesc
Catalina, eu nu as putea sa plec fara Eva, n as avea liniste, in afara de faptul ca alaptez
citind mesajul Monikai mi am adus aminte....Zumzu si eu m am simtit aiurea ca atunci cand l ai operat pe Darius nu ti am fost alaturi( macar virtual ) asa cum am fost cand s a operat Andrei
oricum, bine ca sunteti bine acum pui mici
noi am fost la cumparaturi, i am luat Evei 3 carti mici, cartonate cu animalele, cifrele si literele
Simo, eu am scris si mai devreme,
incepe Vocea Romaniei, o seara buna tuturor
Shines spune:
Lucia..inseamna ca sunt eu chioara..scuz-ma.
eu chiar citesc tot ce se intampla,da mai si uit
Irina..da,te primesc in clubul mamelor denaturate.
m-a deranjat la fata aia,vocea,atitudinea..zici ca cine stie ce greseala mare am facut.ma tragea asa la raspundere . ''cum?? vai de mine..''