Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello!
Apar si eu azi pe inserat. Am muncit azi ca un robotzel: masini la spalat, curatenie, papica, piatza apoi plimbare o ora jumate.
Nu am citit tot, doar pagina asta si SZ-ul Andutzei.
Catalina si noi sunte cu LP-ul dupa noi. Nu mi se pare mai greu decat acasa.

RSZ: Mi-a placut ca m-am odihnit mult (eu am stat acasa de la 20 sapt), am vazut filme si seriale multe, m-a rasfatat toata lumea, sotzul facea curatenie luna in toata casa, mama si soacra imi aduceau de mancare ... viatza! Acum iar le fac eu pe toate, dar asta e, ma descurc. Nu mi-a placut frica pe care am avut-o pentru ca erau mari sanse sa se intample la fel ca la prima mea sarcina. Iar dintre neplacerile sarcinii, pe mine m-au innebunit gazele. Baloanele alea miscatoare care imi dadeau ocol burtii si ma dureau de muream. Plus ca imi provocau contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salutari fetele si de la noi.

Bebe meu e la nani, si am trecut in vizita prin casutza voastra. Foarte frumos aicea!

Am vazut ca va amintiti din perioada cu burtica, ce frumos! Ce repede trece timpul, parca acuma misuna prin burtica iar azi misuna pe jos prin casa.
Mie mi-a placut insarcinata, nu am avut nici o problema, sunt indragostita de doctorul meu si acuma ( eu abia asteptam sa merg la control), kg au fost s-au dus, bebe frumos sanatos. Perfect!

Magnetism, am trimis deja. Era pe linked, si trebuia sa recomand. Imi pare rau, poate mai vin altele. Iti trimit pm cu firma si jobul poate il gaseste ea sau cunoaste pe cineva pe acolo. Vroiam sa te intreb, deci kg dupa sarcina2 nu mai pleaca asa repede ca la sarcina1, macar sa ma pregatesc moral.

Madalina, nu stiu nimica imi pare rau, incearca ebooking si parca mai era un motor de rezervari felix. Da un semn cand veniti, bem o cafea bebelusita.

Gata, s-a trezit. V-am pupat.

Gabriela, trimis:). Sper sa fie de bine. Te adaug in lista si eu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dana, bine ca piscot doarme, ai mei 45 de minute au dormit, si alaea legate, ca s au apucat astia sa gaureasca iar
jucaria lui Ionica e la noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Cum se numea site-ul ala de unde se inchiriaza jucarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

crema se numeste Dermovate si este cu cortizon sau cum se numestie substanta aia care subtiaza pielea, sa nu zic vreo prostie

tunde
primit pachetezel,sfasiat pe o banca ca nu mai aveam rabdare sa ajung acasa

ps.uleiul de catina la ce e bun?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Cum se numea site-ul ala de unde se inchiriaza jucarii?

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

bebegadget, ceva de genul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Uleiul de catina e ff bogat in vit A si E,deci e bun pentru piele in general. folosit intern are mai multe beneficii.

Mai..dermovate mi-a dat mie un dr acum multi ani pentru problema cu tenul,aveam niste cosulete urate.
era unguent si crema,albeau fata incredebil de mult,zici ca eram moarta dupa ce ma dadeam cu ele dar a fost foarte buna.
nu stiam ca e ok si cu putzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Sz ..de seara asa.

voi o sa sarbatoriti zilele de nume ale copiilor,inafara de sarbatorile cu cruce rosie ?
de exemplu maine e Sf Matei in calendar,cu negru. si ma intreba una ce cadou ii iau lui Edi. i-am zis ca nimic..si ''vaaaai,cum sa nu ii iei nimic,e ziua lui mai'' mama denaturata ce sunt eu
deci..voi cum faceti ?

am si io un Sf Simion,prin sept parca..da nu m-a bagat nimeni in seama vreodata:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

RSZ: Si Sf Irina exista si am aflat acum cativa ani.
Eu nu tin si de sarbatorile cu cruce neagra. Si eu fac parte atunci din categoria mame denaturate?
Simo ma primesti in clubul tau?

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Eu i-am zis La multi ani lui Darius de Sf.Alexandru si cred ca tot cu cruce neagra e, ca nu prea e cunoscut. nu i-am luat nimic ca n-am avut bani pe moment,dar pe viitor o sa ii iau si o sa ii tin ziua-stiu cand eram copil ce ma bucaram de ziua mea de Sf.Nicolae.

Mergi la inceput