Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Fetelor eu cred ca de azi intru oficial in cele doua saptamani de aseptare.Testul de ovulatie azi deja e negativ.Aseara la 8 era pozitiv,asa ca probabil azi va avea loc ovulatia.Ciudat ca nu simt nimic.Desigur am inceput deja sa ma intreb daca o sa fie luna cu noroc ,mai ales ca nu am prestat inainte.Voi ce ziceti,e suficient?Deci am avut test pozitiv Z11,prestat,Z12 fara prestat,si azi Z13 negativ,prestat.

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Neata!
Kimmy, eu tot in z11 am avut test de ov pozitiv, prestat z11, apoi n-am mai facut nimic (program f incarcat etc.). Ziua 12 test de ov. negativ. Dar am ramas insarcinata! - test pozitiv la 9 zile dpo. Si "intuitia feminina" imi tot spune ca o sa am baiat, dar deocamdata nu stiu sigur.
de molipsire tie si celorlalte fete. O zi frumoasa!

P.S.: nici io nu simt nimic la ovulatie...in cel mai bun caz un pic mai mult "chef de viata" nu-ti fa probleme.

15+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mersi fetele de raspuns
Gaby si pentru spargerea foliculului sunt doar injectii nu?Cam la cat timp se fac injectiile ?Cred ca in functie de cat sunt de babani foliculii , dar in general am observat ca la 2 zile dupa ultima pastila de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Tzuky multumesc
Ieri am simtit ceva ceva....dar foarte vag,mai degraba ca o balonare,si o foarte usoara jena ce a durat vreo 5 minute,la ovarul stang.Astept sa vad ce zice si FF,desi cu temperaturile mele lesinateee .Sincer am asa o presimtire,ca luna asta e the one.La 12 dpo o sa fac si eu un FR,nu mai repede,ca sunt patzita

_

Mamica mandra

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Stefulici, n-am mai fost la Fundeni. ProCGlobal trebuie sa fie cel putin 0.8, asta inseamna cut off. Din cate am citit, Proc. Global inseamna APCR, rezistenta la proteina c activata. Oricum e semn de trombofilie. La mine e 0.4 in afara sarcinii (in sarcina se agraveaza). Ti-a zis ceva legat de el? Posibil sa fie considerat OK in sarcina, nu stiu exact.
In cate saptamani esti?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Mersi fetele de raspuns
Gaby si pentru spargerea foliculului sunt doar injectii nu?Cam la cat timp se fac injectiile ?Cred ca in functie de cat sunt de babani foliculii , dar in general am observat ca la 2 zile dupa ultima pastila de stimulare?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Luci uite cum a fost la mine cu stimularea
prima luna-z5-z9 o pastila de clostylbegit, ziua a 13 a am avut ovul de 2.4 cm fara injectie .... nu am ovulat
a doua luna-z5-z9 doua pastile de closty, 3 fuliculi dominanti in z 13 am facut pregnyl, ovulatie la 36 de ore
a treia luna -z3-z8 trei pastile de closty, 2 fuliculi dominanti, a 13a zi pregnyl
iar stimularea de acum am luat o pastila din z3 pana in z8 cu fulicul de 2.75 in ziua a 12a cand am facut si pregnylul si inseminarea.
Depinde foarte mult de cat de mult cresc fuliculii.
sper ca ti-am fost de ajutor

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetelor
hai ca n-am putut sa stau departe de voi
sunt la mama si am deschis calc. sa ii fac niste downloaduri, ca ea isi prinde urechile
am citit ce ati mai scris si va sciu si eu
vreau sa spun ca azi-noapte m-au ndurut sanii si sfarcurile destul de tare
acum iar am senxzatii vagi
e posibil ca aceste diferente de durere sa fie date si de pastilele cu hormoni?
m-am mai uitat o data dimineata la absorbantul folosit cu o zi inainte (pe care-l aruncasem in cosuletul de gunoi din baie) scuzati imaginea scarbi'
si da, e o dunga rozalie bejulie
sper sa fie de bun augur aceasta a doua coloratura
Miky zici ca suntem la inspectia tehnica - ne studiem pana-n dinti sa vedem reactii noi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Mai fetelor citeam acum un articol in care spunea ca dupa stimulare ovariana , daca nu faci injectia de spargere a foliculilor , ovulezi intre 5 si 12 zile de la ultima pastila?Stiti ceva de asta?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

habaaaar n-aveam dar totusi nu cred...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'neata fetelor
hai ca n-am putut sa stau departe de voi
sunt la mama si am deschis calc. sa ii fac niste downloaduri, ca ea isi prinde urechile
am citit ce ati mai scris si va sciu si eu
vreau sa spun ca azi-noapte m-au ndurut sanii si sfarcurile destul de tare
acum iar am senxzatii vagi
e posibil ca aceste diferente de durere sa fie date si de pastilele cu hormoni?
m-am mai uitat o data dimineata la absorbantul folosit cu o zi inainte (pe care-l aruncasem in cosuletul de gunoi din baie) scuzati imaginea scarbi'
si da, e o dunga rozalie bejulie
sper sa fie de bun augur aceasta a doua coloratura
Miky zici ca suntem la inspectia tehnica - ne studiem pana-n dinti sa vedem reactii noi

Mai ceva ca la inspectia tehnica.
Fetelor eu de acum va las ca plec la scoala si vorbim diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Va multumesc la toate pentru sfaturi! Sunteti niste dragute!
Azi am o zi foarte incarcata, si cu serviciul si acasa si cu pregatirile de plecare dar nu ma culc pana nu o sa va citesc, chiar daca maine plec devreme. O sa-mi fie foarte dor de voi....

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

In primul rand salut toate aspirantele la titlul de mamica :)
Acum sa va spun ce ma doare :) Din experientele voastre, exista posibilitatea unei sarcini, desi testul a iesit negativ dar totusi am cateva simptome (somnolenta, dureri de sani, dureri de burta, usoare ameteli, balonare)? Mentionez ca eu si sotul meu incercam de vreo 4 ani sa facem un bebe, am incercat aproape toate variantele,am facut tot felul de investigatii .. si nimic... am fost la 5 medici in 4 ani, cica ar fi infertilitate nejustificata... :(

Mergi la inceput