Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 3
stefulici spune:
Neata fetele!
Am venit si io de la Fundeni... si, din cate inteleg eu am doar un param in afara limitelor Fibrinogen Multifibren U:422.4(limite:200-400).
si o exprimare pe care nu o inteleg: ProCGlobal=0.54, cut of 0.8. Nu-mi dau seama dc e in lim sau nu.
Deocamdata am ramas pe aspenter, pana la urm ecografie, cand voi mai dicuta cu dr. U.
Miky, multumesc de intrebare, sunt bine. Ma bucur de fiecare moment de in care mi-e greata, ptr ca asta inseamna ca e totul bine!
Luciana, ms de cafea.
Alex, tu ai mai fost la Fundeni?
Moni si miky, astept II!
Yna, sunt de acord cu ce-au zis fetele... eschiveaza-te discret...
Gaby, superba poezia, mi-au dat lacrimile!
Pupici la toata lumea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Mihaelafalt spune:
Gaby lasa ca intelege cine vrea si cine poate, noi safim sanatosi.
Fetele care ziceau ca nu au de ce se bucura, Yna parca, gandeste-te draga mea ca esti sanatoasa atat cat esti, i-a exemplu pe alti oameni care au boli mult mai grave, bucurate ca ai un sot care te iubeste si te intelege si lucruri din astea marunte, ca ai ce pune pe masa, orice chestie marunta gandestete ca poate altii nu au nimic.
Luci daca ti se pare prea mult de munca la tort in loc de pandispan pune piscoturi dedesupt in tava apoi crema dai la frigider si cand se intareste pui celalalt rand deasupra, tot bun iese, crema e deosebita.
Post usor celor care pot sa tina post.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mywish1 spune:
Buna dimineata fetelor,
Sa fie un capitol cu cat mai multe II
Eu am sunat sa ma programez la doctor si ...de abia pe 24 au avut loc, asa ca trebuie sa astept.
Ma gandesc sa ma duc inainte sa fac analiza pentru anticorpi anti-rh (eu am negativ si sotul pozitiv).
In rest ma rog in ficare secunda sa fie bine
Va pup si astept sa ne mutam toate la odisee
sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mywish1 Buna dimineata fetelor, Sa fie un capitol cu cat mai multe II Eu am sunat sa ma programez la doctor si ...de abia pe 24 au avut loc, asa ca trebuie sa astept. Ma gandesc sa ma duc inainte sa fac analiza pentru anticorpi anti-rh (eu am negativ si sotul pozitiv). In rest ma rog in ficare secunda sa fie bine Va pup si astept sa ne mutam toate la odisee sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani |
Si eu am rh negativ si sotul pozitiv si la prima pierdere nu am facut vaccin, acum la extrauterina am facut vaccin sper sa nu fie probleme ca la prima sarcina nu am stiut despre rh si nici de vaccin.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lucianamoga spune:
Mai fetelor citeam acum un articol in care spunea ca dupa stimulare ovariana , daca nu faci injectia de spargere a foliculilor , ovulezi intre 5 si 12 zile de la ultima pastila?Stiti ceva de asta?
Kimmy spune:
Fetelor eu cred ca de azi intru oficial in cele doua saptamani de aseptare.Testul de ovulatie azi deja e negativ.Aseara la 8 era pozitiv,asa ca probabil azi va avea loc ovulatia.Ciudat ca nu simt nimic.Desigur am inceput deja sa ma intreb daca o sa fie luna cu noroc ,mai ales ca nu am prestat inainte.Voi ce ziceti,e suficient?Deci am avut test pozitiv Z11,prestat,Z12 fara prestat,si azi Z13 negativ,prestat.
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Mihaelafalt spune:
Nu Luci nu stiu nimic de stimularea, dar m-am gandit si daca pana in ianuarie nu raman gravi ma duc si eu sa ma caut mai amanuntit si ma tenteaza sa fac o stimulare.
gabyv spune:
Luci, eu am facut stim cu pastile doar o data, dar dr mi-a zis atunci ca ov e cam la 5 zile de la ultima pastila, eu am ov in z13 (deci cum era prevazut). Oricum mie mi se pare aiurea fara provicare, ca stai si astepti, poate poate ovulezi.
Miky, tu intrebasi ce am mai facut?
Nimic special, un beta la insistentele dr- ieri. e cu 0, asa ca No Stress
Miha, asa zic si eu, ma bucur in fiecare zi ca nu sufar de ceva grav. Acum 2 ani eram cat pe ce sa intru in operatie pe cord, dr spuneau ca nu mai au ce tratament sa imi dea si credeau ca voi muri. Am insistat sa mai incerc un tratament si din fericire a mers, asa ca ma bucur de orice prostioara care mi se intampla. Vine el si bebele, inca sunt tanara.
Pup