Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

miky

sunt de aceeasi parere cu MeAlex! verisoarei mele i-a spus sa iau utrogestan pana ii vine( daca o sa mai vina), daca nu ii vine atunci sa mearga in continuare cu el, putina rabdare!
de altfel , eu chiar ma intrebam dimineata cum de tie iti da rezultatul in 2h iar lu mony, abia dupa amiaza!!!
lasa se se faca cele 14 de la IA si apoi vezi pasii care trebuie urmati in continuare!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Fetelor imi pare rau ca va dezamagesc dar valoarea este <2, deci nu sunt insarcinata, nu am plans, sunt oarecum ok, am vb cu dr si mi-a zis sa o sun cand imi vine menstruatia, ceea ce nu inteleg eu este ca mi-a zis sa nu intrerup utrogestanul pana nu imi vine.

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine, si sincer nu stiu ce m-as fi facut fara voi, va pup pe toate dragele mele.

Moni sa vi tu cu vesti bune. Doamne ajuta!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

pfffffffffff
nu pot sa cred
eram sigura ca vii cu vesti bune....
nici eu nu cred ca voi fi mai cu motz oricum
luna care vine faci iar inseminare?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

interesanta teorie!!
o aduc in discutie doctorului la umratorul control. Eu recunosc ca n-am habar ce e aia, dar o sa cercetez :) In schimb am observat ca atunci cand ma lovesc si sangerez, sangerez destul de mult, se coaguleaza greu si se vindeca foarte greu... so.. o fi ceva si asta.
Multumesc mut de sfat.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaitica, te intrebasem daca ai in familie antecedente legate de boli de inima, circulatie, varice. Am o fosta colega care a incercat sa faca bebel multi ani si a ramas cand nu se mai astepta. A inceput sa aiba niste probleme: ameteala, dureri de cap, a descoperit ca are tombofilie (o forma serioasa, nu ca noi) si cum a inceput tratamentul, a ramas gravida. Problemele de coagulare nu premiteau sa se fixeze embrionul. Stiu ca pare ca vad peste tot trombofilie, dar persoanele pe care le-am banuit ca ar avea probleme si le-am sfatuit sa faca analizele astea, au descoperit ca au mutatii ce dau trombofilie (2 dintre ele sunt gravide acum, iar una e mamica).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaitica, se poate sa aiba legatura, nu stiu exact. Ce stiu e ca persoanele cu astfel de probleme se invinetesc usor. Problemele sunt agravate de fumat si anticonceptionale. Multi medici nu prea au auzit de trombofilie, sau cel mult dau analizele clasice. Eu ma refer la niste chestii mai noi, niste mutatii genetice care dau trombofilie in sarcina (atunci se agraveaza). Stiu cum suna "mutatie genetica" dar nu e o chestie ciudata, e destul de frecventa.
Daca vrei sa citesti cate ceva inainte sa vorbesti cu medicul, poti intra aici (citeste mai ales la partea cu analize):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168300&whichpage=1

Daca vrei sa ma intrebi ceva si stiu sa raspund, astept !

In caz de infertilitate inexplicabila, inseminari si fiv-uri nereusite, ar trebui sa se faca aceste analize...daca nu ma insel, la Medlife se fac, am auzit de mai multe fete cu inseminari si fiv care au facut inainte analizele astea.

Cu placere si sa fie cu folos! De obicei cand folosesc expresia "sa fie cu folos", chiar este!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Miky dar tu n-ai avut parca pata pe chilot?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Draguta daca este sa pun si ziua inseminarii am astazi 11 zile, si chiar am intrebat-o de 2 ori pe dr daca opresc utrogestanul, si mi-a zis sa il iau pana in ziua in care imi vine menstruatia.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, poate s-a prins mai tarziu si inca nu se vede la betaHCG. Cand ai avut pata aia?

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Of miky imi pare rau.Dar daca si doctorita ti-a spus sa nu opresti utrogestanul cred ca si ea considera posibil sa fi fost prea devreme pt beta. Deci mai sunt sperante nu dispera

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Multumesc frumos pentur explicatii si rabdare :) cu siguranta acum ca mi-ai facut "cunostinta" cu trombofilia voi cauta mai multe informatii. Pentru linistea mea sau mai bine spus nelinistea mea, sa elimin si cauza asta.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaitica, se poate sa aiba legatura, nu stiu exact. Ce stiu e ca persoanele cu astfel de probleme se invinetesc usor. Problemele sunt agravate de fumat si anticonceptionale. Multi medici nu prea au auzit de trombofilie, sau cel mult dau analizele clasice. Eu ma refer la niste chestii mai noi, niste mutatii genetice care dau trombofilie in sarcina (atunci se agraveaza). Stiu cum suna "mutatie genetica" dar nu e o chestie ciudata, e destul de frecventa.
Daca vrei sa citesti cate ceva inainte sa vorbesti cu medicul, poti intra aici (citeste mai ales la partea cu analize):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168300&whichpage=1

Daca vrei sa ma intrebi ceva si stiu sa raspund, astept !

In caz de infertilitate inexplicabila, inseminari si fiv-uri nereusite, ar trebui sa se faca aceste analize...daca nu ma insel, la Medlife se fac, am auzit de mai multe fete cu inseminari si fiv care au facut inainte analizele astea.

Cu placere si sa fie cu folos! De obicei cand folosesc expresia "sa fie cu folos", chiar este!

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni da si luna urmatoare fac inseminare, si m-am gandit mai bine si o sa incerc 3 inseminari, daca nu o sa raman insarcinata o sa vad ce analize mai imi fac, ma gandeam la cele de trombofilie, dupa care ma apuc de strans bani pentru fiv, ci cred eu ca daca Dumnezeu are rezervat si pentru mine un bebe va veni el oricum, fara fiv sau inseminari.

Alex pata aceea roz am avut-o sambata dimineata ar fi fost z6, oricum nu mai sper nimic, acum astept cu nerabdare sa imi vina menstruatia pentru a ma apuca de urmatorul tratament.

In curand

Mergi la inceput