Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

draguta, eu n-am probleme cu ovulatia, am in fiecare luna, apare mucsul din z8 pana in z12-13. Luna asta am luat doar progesteron, dar de luna viitoare. dr. a zis ca o sa-mi dea si clomifen din z5 pana in z9. Am mai facut clomifen si in trecut, dar ... nimic.
am emotii dar icnerc sa ma incurajez

Citat:
citat din mesajul lui draguta

gaitica 78 iti tin pumnii, cum stai cu ovulatia, ai stimulat-o luna asta sau ai luat numai progesreron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaitica, te intrebasem daca ai in familie antecedente legate de boli de inima, circulatie, varice. Am o fosta colega care a incercat sa faca bebel multi ani si a ramas cand nu se mai astepta. A inceput sa aiba niste probleme: ameteala, dureri de cap, a descoperit ca are tombofilie (o forma serioasa, nu ca noi) si cum a inceput tratamentul, a ramas gravida. Problemele de coagulare nu premiteau sa se fixeze embrionul. Stiu ca pare ca vad peste tot trombofilie, dar persoanele pe care le-am banuit ca ar avea probleme si le-am sfatuit sa faca analizele astea, au descoperit ca au mutatii ce dau trombofilie (2 dintre ele sunt gravide acum, iar una e mamica).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaitica poate nu o sa mai ai nevoie luna viitoare de tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Haideti fetelor!!Moni, Miky astept si eu vestile bune!!!

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor la mine mai dureaza, mi-a si zis prietena
dar Miky nush' ce face....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

sa dea Domnul! si voua la fel va doresc

Citat:
citat din mesajul lui draguta

gaitica poate nu o sa mai ai nevoie luna viitoare de tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor imi pare rau ca va dezamagesc dar valoarea este <2, deci nu sunt insarcinata, nu am plans, sunt oarecum ok, am vb cu dr si mi-a zis sa o sun cand imi vine menstruatia, ceea ce nu inteleg eu este ca mi-a zis sa nu intrerup utrogestanul pana nu imi vine.

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine, si sincer nu stiu ce m-as fi facut fara voi, va pup pe toate dragele mele.

Moni sa vi tu cu vesti bune. Doamne ajuta!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, sper sa nu gresesc si sa iti dau iluzii, dar cred ca dr se gandeste ca esti gravida dar ca e f mica valoarea inca...altfel nu vad de ce sa nu opresti Utrogestanul...ce valoare ai avut exact?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex nu imi scrie valoarea doar ca este "<2", nu mai scrie nimic, nici valori de referinta si nici unitatea de masura, ma enerveaza ca la celelalte cand le-am facut imi scria si unitatea de masura si valorile de referinta, data viitoare nu mai merg la cabinetul asta.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Miky la asta m-am gandit si eu, poate progesteronul va ajuta sa creasca valoarea mai ales ca tu ai mai putin de 12 zile de la inseminare,nu?

Mergi la inceput