Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 23
kmy_black spune:
miky,
uite iti trim un link cu valorile si explicatii, desi cred ca ai cautat si tu pana acum asta, dar sper sa iti fie de ajutor!
http://www.synevo.ro/hcg-total/
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
intervalele sunt valabile de la 3 sapt de sarcina, ceea ce la tine nu este cazul, nu ai nici 2 de la inseminare, deci sunt inca sperante!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Miky, chiar poate fi devreme! Am o amica ce a facut fiv si i-a zis sa testeze in ziua 14 de la fiv (nu numara si ziua fiv-ului).
Uite aici:
http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html
Tu esti pe la 3 sapt si ceva, posibil sa nu fi facut inca saltul. Depinde in cate timp a avut loc fecundarea si apoi in cat s-a implantat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
miky82 spune:
Alex te rog poti sa imi zici si mie mai exact ce analize se fac pt trombofilie si cam cat ar costa daca le fac la fundeni?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
MeAlex spune:
Pentru Fundeni nu trebuie sa zici tu ce analize vrei, iti fac acolo ce stiu ele. Nu iti trebuie trimitere si nu costa (decat daca faci si homocisteina, care arata daca fixezi vitaminele B si cat de afectat e corpul de asta, costa 30 lei).
Iti faci un dosarel cu ultimele analize, ecografii si scrii pe o foaie istoricul tau. Si in functie de ce iti iese acolo, mergem mai departe.
Ar fi bine sa scrii si de antecedente, cum ziceam mai sus: cazuri de infarct, stop cardiac, accident cerebral, varice in familie...sau poate tu ai varice, daca ai fumat si ai luat conceptionale si cati ani. Lucrurile astea agraveaza problemele.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
miky82 spune:
Alex...hai sa iti spun, bunicul din partea tatalui a murit de accident cerebral, eu si nici mama nu avem varice doar vinisoare din acelea care se mai sparg(nu stiu exact cum se numesc), dar ne invinetim foarte repede, o sa vb cu mama sa vad ce mai imi zice, din cate stiu eu mama nu are probleme de trombofilie, dar stiu ca asta nu este o regula. Multumesc pt raspuns!
In curand
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black intervalele sunt valabile de la 3 sapt de sarcina, ceea ce la tine nu este cazul, nu ai nici 2 de la inseminare, deci sunt inca sperante!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Kmy darf scrie acolo la inceput ca e vorba de saptamani de sarcina de la data ultimei menstgruatii
eu asa am inteles
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Alex si am uitat sa iti spun ca am fumat si fumez in continuare si am luat si anticonceptionale de la 17 ani pana la 25 de ani bineinteles cu intreruperi de cateva luni la interval de 1 an sau 6 luni, oricum am luat mult timp.
In curand
MeAlex spune:
Miky, incepe sa te puna pe ganduri, nu? Uite asa a inceput si la mine...
Eu zic sa mergi la Fundeni cat mai repede, mai ales ca nu te costa, vedem ce iese (ai rezultatele in aceeasi zi) si ce facem mai departe.
La analizele generale, daca e ceva mai serios, poti avea modificate rezultatele la INR, Timpul Quick si APTT. Doar ca nu stiu daca se fac mereu astea.
Edit later: am vazut ca ai scris de fumat si anticonceptionale...deci, cand te duci la Fundeni?
pentru
draguta spune:
MeAlex chiar daca nu stim ca avem trombofilie putem sa luam cu de la noi putere acest tratament?
Moni vad si la semnatura ta tratament pregatitor, ai facut analizele astea?