Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cora

Kari

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Tanti, nici eu nu m-am dat in vant dupa mate in scoala generala si liceu.
Insa stii cat de mandra am fost de mine cand am reusit, de una singura, sa fac primul meu grafic in excel, in conditiile in care atunci foloseam prima oara aceasta optiune ? Stii, ca-n bancul cu ardeleanul ....
Serios vorbind, mie imi sunt uneori de folos, pentru ca trasez grafice privind evolutia unor indici, pe parcursul unui an. Ah, si la comparatia evolutiei anumitor obiective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

io am 26 si 10 luni...cine are mai putin ca mine?

La minte, sau...?
Edit: sa nu para jignire: uneori am cam 4-5 ani:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

sincer, nu pot sa va spun cati am io....multi in orice caz. ca se plang copii ca alti colegi de-ai lor au mame tinere, iar eu sunt decana de varsta. bine, ca nu ma dau pe doamnele celea ce-si arata cu adevarat varsta, eu pozez cu cel putin 10 mai putin la prima infatisare. la a doua infatisare sunt chemata cu parintii la director.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

La minte, sau...?
Edit: sa nu para jignire: uneori am cam 4-5 ani:)

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Dom'le...cu regret, la minte...consider ca am mai mult, in 90% din timp!

28+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Lady, daca ai mai mult de 4-5 in majoritatea timpului, e OK. Esti normala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

28+
Citat:

sincer, nu pot sa va spun cati am io....multi in orice caz. ca se plang copii ca alti colegi de-ai lor au mame tinere, iar eu sunt decana de varsta. bine, ca nu ma dau pe doamnele celea ce-si arata cu adevarat varsta, eu pozez cu cel putin 10 mai putin la prima infatisare. la a doua infatisare sunt chemata cu parintii la director.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Si bunicii la serbare, nu ii cheama?

28+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Lady, daca ai mai mult de 4-5 in majoritatea timpului, e OK. Esti normala!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

In societatea de astazi?Ntzzzzzzzzz...coane' Alecule...acum altfel sunt distribuite procentele...unul la primarie...unul la prefectura, unul pe silicoane..et caetera...IQ-ul..asa suplimentar

28+
Citat:

Mergi la inceput

Stiu ca-s mititica...dar am pretentii de la viatza

28+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

28+
Citat:

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Kari, ne luam de manutza...stiu ca avem copiii mari de aceeasi varsta, detinem decanatul aici.

Tanti, eu extrapolez cum ma simt la scoala si de aoclo deduc. Mai ales cand citesc ce copii mici aveti....

Nu-i bai, ca pe mine ma prindeti la filozofeala, psihologie si alte pupu din astea . Io am fost mereu cu stiintele exacte, unde nu se poate interpreta prea mult. Ori e alba ori e neagra. Dar ma mai bag si eu in discutii si apoi imi dau seama ca oala mea fierbe pe alt aragaz si ma duc la ale mele...vezi subiectul cu copilul criminal.

Mergi la inceput