Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mi-am amintit ceva, si trebuie sa spun cu voce tare ca la subiectul ala cu latura bi nu poci.

hairstyl-istul meu e gay. arata trasnet si are niste ochi odata cand ma tundea, mi-a spus ca am buze apetisante si sexy. i-am spus ca poate sa le guste daca vrea. el a inceput sa rada, eu la fel. o cuconeta de pe alt scaun mi-a aruncat sageti cu privirea, apoi cand s-a ridicat sa plece mi-a spus ca Herr Rene este gay. a apasat fiecare cuvant. "si, ai vre-o problema babo?"
ar trebui sa ma ingrijorez? i-am povestit sotului si ne-am amuzat copios amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele,
eu iar is in urma...aseara am ajuns la urgente cu pitic...febra 40, tuse, sufocare...sexy, am ramas acolo peste noapte, acu ne-am intors. are o laringita scarboasa care il impiedica sa respire. suntem pe intravenos, serosoli, antitermice....pana vineri, dupa careeee, om mai vedea. is rupta-n gura de oboseala, ca eu cu el nu incapem nici macar in pat dublu, dar in unul single si iaca asa m-a impins toata noaptea...el e si mai rupt ca mine...si de boala si de oboseala....ca s-a agitat toata noaptea, la pranz n-a dormit decat 1 ora. m-as culca....dar la 12 tre sa merem la spital pt intravenos

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Si mezina mea harcaie si tuseste uscat, usor ragusita...

Emanouela, mie mi-e o groaza teribila de laringite!! Am citit pe al forum acum ceva vreme despre un caz sfarsit tragic, cu o fetita de 2 ani, pasata prin sistemul prostesc de urgente ale unui spital din occident (parca Italia), unde nu te primea ca urgenta daca nu are copilul febra 40 si antibiotice oricum nu pupai... Asa ca mai sunt momente cand e ceva bun si-n sistemul spitalicesc romanesc.
Multa sanatate piticului!

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z eu nu am fugit nicaieri as vrea eu da azi m-am facut prietena cu nou mop ca nu se mai putea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Si acum, pentru impatimitele cititului, va rog doua recomandari: carte scrisa in engleza inainte de 1950 (care sa si merite citita) si una contemporana. Astept provincia via Lehliu-sat.

uite ca raspunse provincia :)

Orice de Aldous Huxley, care cred ca a scris cam totul pana in 1950. Preferatele mele sunt Point Counter Point si Brave New World, dar mi-a placut totul de el.

la contemporane, eh, eu citesc acuma uriasa epopee "A song of ice and fire", dar nu indraznesc s-o recomand, presupun ca vrei ceva mai cu staif. "Never let me go" de Ishiguro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Julia..nu ia antibiotic, laringita fiind de natura virala, i se administreaza intravenos cu hidrocortizon hemisuscinat pt descongestionarea mucoasei de la niv faringelui care nu-l lasa sa respire. pana vineri tre sa ne ducem la intravenos, abia vineri i se fac iar analize si vede daca e si infectie de natura bacteriana si de e, ajungem si la antibiotic. da, laringita acuta subglotica (asta-i diagnosticul) cica e ft periculoasa la copii si in caz de nedministrare corecta a tratam se ajunge si la deces
sarumana

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ema, sanatate puiului mic. si tie putere si baga odihna. stii ca in perioada asta sunt interzise activitatile gospodaresti.

nemtii te primesc la urgenta in urmatoarea ordine, pe primul loc daca sangerezi, pe locul doi daca ai ameteli, apoi urmeaza durerile in diferite zone si de diverse intensitati, undeva la coada e febra. am inteles ca totusi febra asociata cu voma, diaree, frisoane e considerata prioritate.

Julia, ce face bebe mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Portocalia, bine ai venit. Ma hartuiesti? (Asa se zice mai nou cand doua persoane se intersecteaza mai mult de doua ori pe aceleasi topice)

Ar fi trebuit sa specific: imi trebuie carti scrise in engleza, adica Huxley se califica. Ishiguro e un dragut, l-am citit in romaneste. Si pe Huxley, dar acum tre sa ii comentez stilul literar in engleza, daca ma decid asupra lui...

Cam asta e dramoleta mea, respectivii trebuie cititi in engleza, deci in original si ar fi bine sa nu aiba un limbaj care sa ma aduca la depresie de multpreafolosintadictionareasca.

Daca as vrea sa imi pun definitiv creierii pe moatze, as alege Trilogia Stapanului Inelelor, ca are ala o engleza de nici nativii nu o inteleg pe de-a-ntregul. Dar nu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tanti dar tu inveti suedeza sau engleza? Sau både och? Esti poligloata inteleg. Io am niste carti in engleza dar nu ti le recomand . Stilul literar e de necomentat si necontestat.

Emanouela sanatate puiului mic.

Io-s cu tabele, excel, calcule logaritmice si m-am cam saturat! Ce usor era pe vremea mea cand faceam grafice numai de mana, pe hartie milimetrica. Acu' imi prind urechile cu execelul. Dar avansez incetisor asa...pana luni trebuie sa predau laboratorul si toate calculele aferente. Plus o lucrare de literatura. Stiintifica, nu asa frumoasa ca a lui Tanti.

Seara faina gagici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Esti poligloata inteleg.

Desigur. Scopul pe termen mediu e sa vorbesc in limbi si ala pe termen lung e sa merg pe apa. Dupa aia mai vedem. Daca nu mai apar pe aici sa stiti ca am ajuns deja la taskul 3.

Pinguinelor, imi pare rau ca sunt copiii bolnavi. Eu astept cu viu interes sa inceapa sezonul de varicela si oreion. Anul trecut l-a ratat pinguinul meu. Sa vedem anul asta.

Mergi la inceput