*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*
Raspunsuri - Pagina 9
Darling_ spune:
Of Amalia, numai cine a trecut prin asta poate intelege ce simti. Copiii iti dau un sens in viata, te fac sa vezi cu alti ochi ziua de maine, pentru ei trebuie sa fim tari. Te pup, aveti grija de voi!
manumanu spune:
Asa e, Darling, noi am trecut prin doua mari dureri in momente diferite... Cand a murit tata, acum 11 ani, nu aveam copiii si a fost incredibil de greu, mai ales pentru mama a fost cumplit, a durat o vesnicie ca sa-si revina, si a ramas cu unele "sechele", din pacate. Anul trecut, cand a murit socrul meu, a fost altfel pentru sotul meu, copiii l-au ajutat enorm sa treaca peste perioada suferintei si apoi a decesului... la fel si soacra mea, datorita lor a avut un motiv sa iasa din casa, sa vorbeasca, sa continue... Cu ei nu puteam fi tristi, langa ei nu puteam plange, uitam de suferinta sau o suportam mai usor...
Citat: |
citat din mesajul lui Darling_ Of Amalia, numai cine a trecut prin asta poate intelege ce simti. Copiii iti dau un sens in viata, te fac sa vezi cu alti ochi ziua de maine, pentru ei trebuie sa fim tari. Te pup, aveti grija de voi! mami de Edu (09.12.2008) si Alex (03.10.2010) |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Miky-ea spune:
Ami,stii ca sunt alaturi de tine...Imi pare tare rau pt pierderea suferita..
Eu nu am mai prea intrat pe DC,intru mai des pe FB.
La multi ani tuturor sarbatoritilor,sa creasca frumos si sa aiba parte numai de bucurii!
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI! MONICABO sa fi sanatoasa si iubita
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
monicabo spune:
Va multumesc mult tuturor pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine!!
Sanatate si bucurii multe si voua, alaturi de cei dragi!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
La multi ani sarbatoritilor de Sf Nicolae!
A venit Mos Nicolae la copii? Au fost cuminti? Ce a pus in ghetute?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria