*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Multumim pentru urari!
Manumanu, olivia, eli, monicus, cris va imbratisam cu drag!
Eli, va intoarcem urarile inzecit!
Ramo, La multi ani, micutei Sara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna seara mamicute dragi!
Va uram si noi [bLA MULTI ANI][/b] tuturor sarbatoritilor din ultimele saptamani, pe care i-am sarit! Multa sanatate si tot binele din lume si pentru mamicutele sarbatorite si pentru cozonaceii dragi!

Eu sunt foarte trista! Maine fac pomana de 9 zile pentru tata. Pe 24 noiembrie s-a stins din viata. Ma incearca un sentiment tare ciudat...cred ca la orice varsta te simti orfan, cand ajungi sa nu mai ai nici un parinte caruia sa-i spui" Saru' mana!"
In rest...sa-mi traiasca familia frumoasa pe care o am si pentru care mi-am pastrat echilibrul, zambetul si pofta de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Amalia, condoleante! Ti-am spus si in privat..
Nu mai stiu ce sa mai zic, e prea proaspat evenimentul... timpul insa mai vindeca, si viata merge inainte!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Amalia, sincere condoleante! Iti inteleg durerea, sunt alaturi de tine, cand vrei si vei putea vom discuta amandoua, sa ne plangem durerea!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Condoleante , Amalia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Amalia, imi pare extrem de rau... condoleante si multa putere... imi amintesc cu cat drag scriai despre tatal tau, cum ii placea sa stea cu copiii... iti inteleg durerea si stiu ca acum cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicabo, Manumanu, Oceanborn, Aleinad.g va multumesc frumos! Sunt consolata cu ideea ca a murit frumos, fara sa stie, ca'n rest....numai Dumnezeu stie. E dureros sa pierzi pe cineva drag! Cel mai mult a contat ca la intoarcerea acasa, am gasit in fiecare zi copiii. Cand a murit mama, eram singura, necasatorita si fara copii si m-am simtit pustiita. Sunt constienta ca nu e acelasi lucru, dar simti ca ai pentru ce sa traiesti si viata are alt sens vazandu-le mocutzele mici si dragi.

Sanatate multa si sa ne auzim numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

amalia iti inteleg durerea eu una am ramas orfana ca sa zic asa de tata la varsta de 10 ani, a fost greu tot timpul am avut impresia ca am crescut cu un handicap. trece se uita in ani. condoleante

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Amalia, condoleante, imi pare nespus de rau, nici nu exista cuvinte care sa descrie atata durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Amalia, suntem alaturi de tine! Condoleante!

Mergi la inceput