*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

a fost si la bt zice ca i-a ras in nas doamna de acolo cand a auzit a are numai 10 mil salariu..pai daca asa are omul de unde sa scoata mai mult. zice ca, cosul familiei e de 9 mil jumate sic e rata sa ne dea noua de 500 de mi...in fine

maine celelalte banci, nu maine poimaine ca maine ducem mosul la tara.

ca de nu m-am uitata prin toata tara asta prin toate satele si comunele dela n la s si tot asa mai departe

lasa mai fetelor de o sama duc in chirie in caminul elevilor si totrezolvam ceva, apoi cu dumnezeu inainte

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli noi am facut prin alpha bank. Sper sa reusiti in vreun fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

La multi ani Cristian Andrei!!! de madutza_bra.Mada sa va fie puii sanatosi si fericiti si sa va bucure mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cristian Andrei de madutza_bra
Sa fie sanatos si sa va aduca multeeeeeeeeeeeeee bucuriii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumesc din suflet pentru urari fetelor

Cristian va pofteste la tort, fursecuri si suc de portocala

Sunt tare emotionata, varsta de 3 ani este pragul de trecere de la copil mic la prescolar. Puiutul meu s-a facut baiat mare . Rad si plang in acelasi timp

Sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Cristian Andrei sa fi sanatos si sa ii aduci lui mami numai impliniri!

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Cristian, cel mai mic prescolar dintre cozonacei!
Madutza, cand mai vedem si noi poze cu frumosii tai. Mi-a ramas gandul la bubulina ta mica si cuminte cu bentita

Si Anca e datoare cu niste poze cu Sara carliontata.
Criss, am bagat un ochi la pozele voastre. Ca de obicei voi doua niste cochete, frumos asortate.

Eli, grea situatie. Daca acum nu puteti pune ceva deoparte lunar pai creditul din ce sa-l platiti. Daca puneti ceva lunar deoparte ar fi o varianta sa strangeti din dinti si sa locuiti acolo in continuare ca sa puteti lua un credit. Sau o alta varianta sa aveti contract de inchiriere cu proprietarii ca sa nu va poata da afara de pe o zi pe alta. Pana la urma daca voi plecati apartamentul va fi inchiriat asa ca poate accepta si va simtiti si voi mai bine ca locuiti acolo legal.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

otilia as mai pune poze dar nu mai am userul si parola de la picasa. am sa incerc sa pun cateva poze la semnatura dar nu promit ca le pun acum. Maine plecam din buc si sunt cu bagajele pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani si de la noi! Cu sanatate, bucurii, impliniri si multa voie buna!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

a fost si la alpha b aceeasi prob salariu mic si necesitatea unui coplatitor. aceeasi prob cu socrii hai ca la car nu i l trece in adev la mama da ce face cu creditul...
ne-am cam desumflat ramane sa imi gasesc serviciu si apoi vedem ce mai facem
va pup

Otilia urez de azi la multi ani ! sa fi sanatoasa si iubita alaturi de familia ta frumoasa

va urez un an nou fericit! alaturi de familie ne auzim la anul

stelele mami

Mergi la inceput