*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Malinas, eu zic sa ii mai intarzii putin ora de culcare, pt. ca nu are niciun rost sa va chinuiti sa adormiti daca somnul nu vine!
Cu scosul somnului de pranz, personal nu sunt de acord! Remus adoarme in jurul orei 22.00 in timpul saptamini, iar in week-end, pt. ca se culca pe la ora 15.00 si il trezesc eu pe la ora 18.00, adoarme mai tarziu seara, pe la 23.00. De aceea am decis, ori sa il culc mai devreme dupa amiaza, ori sa il trezesc pe la ora 17.00 macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Anca ! O zi si un an cat mai frumos sa ai !

Multumim de aprecieri (de la serbare )

Pupam si incurajam toti cozonaceii ce urmeaza sa aibe serbare ! Asteptam si alte poze

Anes , inseamna ca "Dansul fulgusorilor de nea " e nemuritor ...eu nu am fost la gradinita si pt. mine e totul nou ..e ca si cum as merge si eu

Otilia , daaaa ..ce seamana fetele intre ele incredibil ...sunt Ana in diferite stadii

Manumanu ,fiind 2 poate se incurajeaza unul pe altul la serbare si nu vor avea asa emotii mari , abia astept impresii de dupa

Monicus ,Aleinad,Eli ,Darling ,Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

la multi ani! Diana Maria sa iti triasca fata si sa va bucurati de ea z-iulia

malinas
la noi ora de culcare este 9 zuzu de obiceic ade de pe la 8,dar uneori se ajunge sa adoarma si la 11. in functie de prog de pe zi

monicus
au vazut strabunicul nu bunicul si da s-a bucurat nespus.

anes cum a fost la serbare

vreau si eu sa stiu daca mosul meu a trimis cadoul ca nu a ajuns nimic la posta si deja ne-am panicat

sunt plina de nervi am una bucata pe cap de soacra pe termen nelimitata intrucat chipurile s-ar fi certat cu socrumiu si top ne-am trezit cu ea duminica cu bagajul la usa....deci am niste nervi asa de dragul de a-mi strica sarbatorile ce numai cele de Sf. PAsti cand a dat nemernicul cu pumnul si ne-a treimis la origini.....ionu zice sa stau linistita ca probabil iar e vreo scorneala dea lor de a ma exaspera pe mine...in fine no comment
zic ca e suficient pentru astazi...avem vaccinul azi sa vedem pe unde mai stam cu kg la zuzu categoria pana

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

otilia sanatate fetitei sa scapati repede de bubite acum ca un efect de domino scapa una , ia alalta si tot asa

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multumesc mult, fete dragi!
Eu nu mai gasesc timp si energie pt forum, mai nou nici pt FB, pic seara lata langa z, in fiecare seara cu gandul ca ma ridic la tona de hartoage de pe masa... Dar e vacanta pe vine, si aaaaalta faina se macina la moara.

Vazut si admirat ceva pozici cu mandra de Sophie, pe scandinave unde le vad?
Cris, nici z nu raspunde niciodata cand o intreb ce-a facut la gradi. De fapt, cred ca majoritatea, cum nu au notiunea timpului, nu-si dau seama despre ce-i intrebam noi. Mai zice ea uneori, `ieri am dormit si Dina ne-a citit poveste`, sau `maine am facut cutare`, dar imi dau seama din ce canta si danseaza si verbalizeaza acasa, singura, cand e cu ale ei.
Noi la serbare n-am participat, z a fost din nou varza, am fost eu ca sunt in comitet si m-am ocupat de pregateli&co, si spre marea mea mirare au stat greierasii nostri pe scaunele si-au cantat si dansat. Dulci tare.

Va pup pe toatele, pe rand si-apoi in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am fost la serbare doar cu Anastasia... Radu e virozat :( Daaar..... ea nu a plans deloc, si-a spus poezioara, a zis de cateva ori "vreau la mami", s-a dus (cu educatoarea) sa-si ia cadoul de la Mos, iar la final a facut poza pe genunchiul Mosului!!! Un progres fata de prima serbare, cea de asta-vara...:) A,si i-a luat si cadoul lui Radu, dupa care a spus la toata lumea "eu ii duc un cadou lui Radu de la Mos!"
A, si a spus "multumesc!" Mosului
Partea cea mai buna a fost ca, desi a tot zis "vreau la mami", nu a si fugit la mine, a stat cuminte pe scaunel. Se vedea clar ca nu e in largul ei, dar a rezistat... pana la venirea Mosului. Educatoarea a fost pe faza si s-a dus la ea, asa ca s-a mai linistit si abia la sfarsit a fugit cu cadourile la mine. Nu am facut poze aproape deloc ca sa nu fiu nevoita sa ma plimb cu aparatul prin sala, ca sigur fugea la mine, dar gradinita a adus 2 fotografi profesionisti care au facut si film si foto, abia astept CD-ul si DVD-ul! La sfarsit, a papat turta dulce si a povestit cum a primit ea cadou pentru Radu. Una peste alta, eu sunt multumita!

Edit: culmea e ca, desi nu a prea participat la dansurile si cantecele colective, acasa ni le-a interpretat impecabil!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

manumanu ce tare e fata bravo ne bucuram ca a fost cuminte si a dus cadoul la destinatie de la mosu ...poze se stie,da dupa ce intri in posesia lor

anca nici sara off iar virusei , imi pare rau lasa vine vacanta incarcati bateriile si dati ignore la virusi sanatate

a ajuns coletul mosului, multumim mosului pe care inca nu l-am dibuit

am facut si vaccinurile unul in manuta altul in piciorus asa se smiorcai toata seara

bagai si o cearta cu doamna soacra de i le zisai de la nunta si pana acuma de ma racori si apoi ma simti oribil..deh maine alta zi ....

noapte buna maine seara la 18 avem s noi serbarea emotii.nu particip stau acasa cu zuzu de teama de virusei post vaccin goange

stelele mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

multumesc de sfaturi. Am imins ora de bagat la somn pana la 22, iar acum adoarme pe la 22.45 .

Cine imi recomanda un pediatru bun in zona 13 septembrie? E complicat pt noi sa alergam la piata muncii de fiecare data cand apare o problema.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

neata!

Malinas, si noi ne chinuim cu somnul, th dintoteauna a fost matinal, a dormit putin, acum ma termina. am intrat intr-un cerc si nu stiu cum sa fac sa-i schimb programul. dimineata , de cand s-a nascut, cred ca pot numara pe degete, de cate ori m-am trezit eu inaintea lui, acum se trezeste pe la 6 , 6, 30. Uneori chiar mai devreme, nu e chip sa mai adoarma. la amiaza el ar vrea sa sara de somn, dar nu-l las ca asa pica pe la 7 seara deci se trezeste si mai devreme de ora 6, asa ca-l culc pe la 1 si ceva, adoarme pe la 2 si doarme de il trezesc eu pe la 4 5, altfel ar dormi pana la , nu stiu , poate chiar 8 seara.
cand il trezesc eu de ex pe la 4, vreo ora motaie in orice pozitie, ca un om beat,ii cade capul. nu stiu cum sa mai fac...

am vazut poze si eu , cu fulgusorul de nea, Sofi,ce a crescut, mai frumoasa pe zi ce trece!
Surorile blonde seamana bine intre ele, ai 3 frumoase, una mai frumoasa ca cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Lucas Andrei de Andy08
Elena Maria de ducky

Sa fiti sanatosi si voiosi.

Mergi la inceput