*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, multa sanatate si impliniri!

Gata gata sa ma induca in eroare Adriana care a urat ieri insa eu stiam ca nu te serbezi in aceeasi zi cu Ana mea.

Criss, ce fulgusor delicat si emotionat
Eliza, super tare ce ai scris tu acolo cu "auiau"
Manumanu, banuiesc ca sunt deja motivati, li s-a spus ca daca ei cred in mos Craciun sigur ca mosul le va aduce cadouri. La serbare doar trebuie sa-si ridice cadoul de la mos, atat, e simplu, nu?

Multumim de aprecierile la adresa mijlociei. Ar trebui sa pun cateva poze si cu celelalte dar sa fac o selectie mai intai prin cele de acasa. Am primit ieri cateva poze faine de la niste prieteni. Si ca sa va dati seama cat de in urma suntem, pozele de la ziua Iuliei din august inca nu le-am luat de la alti prieteni.

Elisa s-a trezit de dimineata plina de bube pe burtica. E clar ca e varicela asa ce de ce ne era frica nu am scapat. A facut la fix 3 saptamani dupa Ana. Nu va putea merge la gradi ca ii scoate mult afara si cel mai important nu va putea merge la petrecerea lor de maine dupa-amiaza. Am discutat putin cu ea de dimineata si maine sper sa fie intelegatoare, sa nu planga atunci cand Ana va pleca. De anulat nu putem pentru ca vin colegele Anei de la scoala si cateva prietene. I-am promis ca vom merge la locul acela de joaca atunci cand va scapa de bube, alta idee nu am avut. Si i-am spus ca face acum bubite si toate viata nu va mai face varicela.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Anca! Sanatate, fericire si multe bucurii.

Otilia, tin pumnii sa treaca cat mai usor Elisa peste varicela.

Copii vostri la ce ora se culca? Noi il bagam pe David in pat la 21.30, dar nu adoarme inainte de ora 22.30, asa ca ma gandesc serios sa-l bag la 22.15, sa nu stam atat sa negociem dormitul. Oricum dimineata trag de el sa il trezesc, dar la pranz la fel de greu adoarme, iar dupa 2 ore greu reusesc sa-l trezesc. Nu indraznesc sa-l las sa doarma cat are el chef, fiindca ne apuca 1 noaptea prin casa. La voi cat mai dorm cozonaceii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani Anca!! Hai ca te mai urez o data, de data asta in ziua care trebuie

Otilia ce-a mai crescut Elisa . Sper sa treaca cu bine varicela, o sa tineti minte Craciunul asta La multi ani Anei! Sa va traiasca fetele sa va aduca numai bucurii.

Malinas in zilele in care merg la gradi sunt atat de obositi ca la 7 jumate, maxim 8 sforaie amandoi. In celelalte zile in culc pe Edu la 8 jumate 9, asta daca doarme la pranz. Se trezesc destul de dimineata. Alex pe la 6, 6 si un sfert, Edu la 7, 7 jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani cu sanatate si impliniri, Anca!

La multi ani, domnisoarei Ana! Otilia sa-ti traiasca printesele, sa te bucuri in fiecare zi alaturi de ele! Superbe toate de la mic la mare!
Multa sanatate Elisei! Imi pare rau ca s-a intamplat acum cu atatea sarbatori, dar sunt convinsa ca o vei recompensa altfel.

Criss, fulgusorului finut si dragut!

Malinas, si la noi destul de greu culcatul. Cam la fel patim si noi, cred ca totul tine de firea copilului. La astfel de manifestari solutia este scoaterea somnului de la pranz, dar Thea nu rezista fara el, capoteaza pe la 17-18 si apoi e si mai rau. Sau, rezista pana la 20 (ca aseara), dar a doua zi dimineata e beton, nu se trezeste pana la 9-10. Spre deosebire de ea, Bogdan nu dormea la pranz, se culca seara la 19-20 si se trezea a doua zi la 7-8. Cred ca trebuie sa avem rabdare si cu cozonaceii nostri, isi vor forma si ei programul dupa o perioada de tranzitie.

Eli, asa e la inceput. La anul vor canta si ei mai mult.

Manu, bafta la Mos. Si noi avem maine emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mamica draga de printese frumoase.... atat de gingasa poate fi cozonacica. O domnisoara in devenire fotogenica. Ce superba este mijlocia Elisa. Sa va traiasca printesa. Si la mult ani si Anei, care este mandra de doua surori frumoase. Sa va traiasca frumoasele toate.. si sa aveti o petrcere pe cinste..
Imi pare rau ca frumoasa Elisa a facut ... ai o fetita mar care va da dovada de intelegere si nu cred ca va fi probleme,,, mai ales ca i-ai explicat cum sta treaba. Nasol ca facut f aproape de petrecere. Off de ce nu a mai asteptat 2 zile ca sa poata si ea sa se bucure de petrecere.. adevarul ca la acestea nu poti face nimic.. si ca era de asteptat dintr-un moment in altul ca are sa faca.. exact ceea ce ai banuit.
Sa treaca mai repede bubitzele si sa nu fie probleme .... Va pupam si pupam mai ales cozonacica bolnavioara sa ii treaca bubitzele.

Multumim de urare mamica scumpa... pot spune ca am avut doua petreceri minunate.. atat la gradinita cat si acasa. Ma cuprinsese melancolia.. totul a trecut f repede...O sa pun imediat poze...

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ana, sa fii sanatoasa, multe cadouri frumoase si o petrecere pe cinste!

Poze cu mijlocia ca tot am adus ieri cateva cu mine la servici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Am vazut o fetita fulg de nea gingasa... ce cuminte sta e pe scaunel.. Ana nu ar sta daca as fi eu prin preajma.. este ca lipiciul daca sunt eu prin preajma.
Ce bine ca l-a acceptat pe mosu... si tare mandra este cand spune poezioara. O fetita tare dragalasa care seamana atat de mult cu mami.. si mami mandra de comoara ei. Unde este o atmosfera faina si toata lumea s-a simtit bine.. este normal sa te retragi f greu de la petrecere. Asa ca nu o condamn pe mititica. Tine minte ca, copii sunt plini de surprize frumoase. Sa va traiasca printesa cea frumoasa.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Eeeiii dragii Mosului ...a trecut si serbarea .
http://family.webshots.com/photo/2878466840104281140yQKQAE
Sofi a fost foarte incantata de tot ce s-a intamplat si cu greu am luat-o acasa mai ales ca dupa serbare au servit tort si suc in sala de clasa ...deeeci la locul lor de joaca
A stiut atat cat se putea si cantecele/colinzile si dansul dar mai ales poezioara ei , pe noi ne-a surprins in mod placut ...chiar nu aveam idee ca a invatat atatea , cand venea de la gradi si o intrebam "ce ai facut azi? "...nu ne zicea aproape niciodata nimic ...,gata cu laudele , pupam cozonaceii ce urmeaza sa aibe

Mergi la inceput

Ce frumos povestesti tu mamico.. a fost frumos si micutii au fost incantati.. ca au cantat si au colindat frumos.
Cred ca a fost tare incantat bunicul.. mai ales sa vezi doua minuni care nu i-a mai vazut demult.
Succes la vaccin si sa aveti o petrecere frumoasa miercuri. Pupam gasca.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri
am fost si noi ieri la colindat la prefectura si primarie...asa o nebunie nu alta ia pus mai mult pe cei de la pregatitoare sa cante si astia mici stateau ca inreclama mai mult auiau le-a dat niste plase cu dulciuri . m-am rupt de mana ca a durat totul vreo ora si zuzu fix numai cocotata. acum avem serbarea miercuri si marti vaccinul emoti mari .
azi am fost la bunicul cel bolnav cu tumoare, copii s-au bucurat mai ales ca erau 2 pisoi la batran de nu i-a alergat anto si dimi de numai ma vedeam odata plecata
am avut prob cu calc ni s-a ars placa video de la calc mai aveam una veche de pe timpul lui pavel am schimbat si merge ionu zice ca nu garanteaza cat o sa mearga ca e batrana si aceea....deh ma bucur ca va pot citi atata tot.
va pupam

Mergi la inceput

La multi ani,Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Criss, poza asta http://family.webshots.com/photo/2091952170104281140zwsWDp , parca este facuta acum 33 de ani la o gradinita din Bacau si in ea ma aflam eu. Aceleasi costume, aceleasi "accesorii" aceeasi organizare. Super!
Am vazut-o pe Sofi si a ramas aceeasi fetita delicata si frumoasa! Bravo ca a spus poezia!

manu, deobicei la varsta asta, se tem, sunt timorati de Mos Craciun, desi il asteapta cu nerabdare. Dar cand il vaaaad!.. Si eu cred ca Remu se va intimida la serbare! Maine avem serbarea!

Oti, am ramas cu gura cascata! Nu le-am mai vazut de mult pe fete si acuuuum.... Oaw, ce au crescut si ce frumoase sunt si ce bine seamana intre ele! Privind-o pe Eliza, nu mai stiam daca nu cumva este Ana, pt. ca nu o mai vazusem de mult. Iulia credeam ca este Eliza... oaw, deja are un an si 5 luni! Sunt de-a dreptul super impresionata! M-au bucurat fetitele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

La multi ani Anca!!!

Mergi la inceput