*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani,Ana! Monicus, foarte frumos colajul cu poze. Are Ana asa o inocenta si o gingasie in privire, e adoabila
La multi ani,Andra Sara Otilia de Isaelena!
La multi ani,Andrei de caterinas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
La multi ani,Ana! Monicus, foarte frumos colajul cu poze. Are Ana asa o inocenta si o gingasie in privire, e adoabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana, sa fii sanatoasa, multe cadouri frumoase si o petrecere pe cinste!

Poze cu mijlocia ca tot am adus ieri cateva cu mine la servici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eeeiii dragii Mosului ...a trecut si serbarea .
http://family.webshots.com/photo/2878466840104281140yQKQAE
Sofi a fost foarte incantata de tot ce s-a intamplat si cu greu am luat-o acasa mai ales ca dupa serbare au servit tort si suc in sala de clasa ...deeeci la locul lor de joaca
A stiut atat cat se putea si cantecele/colinzile si dansul dar mai ales poezioara ei , pe noi ne-a surprins in mod placut ...chiar nu aveam idee ca a invatat atatea , cand venea de la gradi si o intrebam "ce ai facut azi? "...nu ne zicea aproape niciodata nimic ...,gata cu laudele , pupam cozonaceii ce urmeaza sa aibe serbare si le uram "LA MULTI ANI " sarbatoritilor din weekend .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

otilia sunt totale fetele tale, mijlocia e la fel de superba ca ana si iulia niste furmuseti. mami ai niste fete super.bravo sa fiti sanatosi cu toti

criss frumos la serbare minunata si sofia cea delicata. o familie frumoasa si fericita si bunicii mandri de nepotica

am fost si noi ieri la colindat la prefectura si primarie...asa o nebunie nu alta ia pus mai mult pe cei de la pregatitoare sa cante si astia mici stateau ca inreclama mai mult auiau le-a dat niste plase cu dulciuri . m-am rupt de mana ca a durat totul vreo ora si zuzu fix numai cocotata. acum avem serbarea miercuri si marti vaccinul emoti mari .
azi am fost la bunicul cel bolnav cu tumoare, copii s-au bucurat mai ales ca erau 2 pisoi la batran de nu i-a alergat anto si dimi de numai ma vedeam odata plecata
am avut prob cu calc ni s-a ars placa video de la calc mai aveam una veche de pe timpul lui pavel am schimbat si merge ionu zice ca nu garanteaza cat o sa mearga ca e batrana si aceea....deh ma bucur ca va pot citi atata tot.
va pupam

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Trupa de scandinave este senzationala! Otilia, nu mai am cuvinte!

Criss, ce cuminte a fost Sofi! Si ce dulce cu costumasul de ingeras! Super serbarea!

Mie mi-e teama ca ai mei vor fi reticenti la Mos... mi-e sa nu planga...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI ANCA!
draga mea sa fi sanatoasa, la punga super groasa si fericita alaturi de Sara si Iustin.
va pupa tg-jiu-ul

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La multi ani Anca!!!

Mergi la inceput

La multi ani, Anca!

La multi ani cozonaceilor srbatoriti astazi

Mergi la inceput

Am admirat poze cu printesele Otiliei si cu Sofi cea cocheta, ffff frumoase.

Mergi la inceput