*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa dragilor.. ce bine ca trec virusii... si sa nu mai aveti niciodata parte de asa ceva. MMMM ce meniuri gatesti tu acolo.. deja mi-ai facut pofta....
Sa aveti o petrecere frumoasa vineri si sa il intampine cu zambetul pe buze pe Mosu amandoi.
Noi... nu prea ne dam dupa Mosu.... este asa mare diferenta cum a reactionat acum doi ani la Mosu cand nu avea nici o treaba .. cum, nu stiu de ce reactioneaza cam sceptica in privinta Mosului.
Poza a facut-o la sedinta foto de la gradi... si nu era nici un Mos prin preajma.. dar, nu a vrut ea sa zambeasca... nu stiu de ce.,.. ca daca ar fi zambit era mai faina poza...
Cum si noi ne pregatim sa ne schimbam prefixul.. am pregatit si un dar virtual pentru ea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=fe788ee41173340f8b8982&skin_id=6&large" target="_blank">Minunea mea

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Monicus vineri au si ai mei petrecerea cu Mos Craciun la gradi, sunt tare curioasa cum vor reactiona. Imi amintesc foarte clar ca-mi batea inima foarte tare cand il vedeam pe Mos si trebuia sa zic poezia. Nu era nici o fericire pentru mine sa stau la el in brate, brrrr, ca sa scap mai repede imi faceam curaj. Parca nici Ana nu e prea incantata, are niste ochi maaaari

Mergi la inceput

Andrei de Furnicusa
Isabelle Nicole de Simona73
Tot binele si sa fiti sanatosi cozonacei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceste zile!

Monicus frumos cadou virtual! cat despre poza din saniuta, e frumoasa, si peste cativa ani ,,cred ca ana se va amuza teribil de fatzuca ei speriata din poza.

Darling ma bucur ca Edu se simte mai bine! multa sanatate!

Otilia o si vad pe Elisa.
dimineata cand il duc la gradi, toti sunt somnorosi,si duuuuulci mai vine cate un copilas sa-l ia de mana pe thomas, la fel face si el cu alti copii, se ingrijesc unul pe celalalt. sunt atat minunati! pe 22 vor avea serbarea, thomas va fi pastor.

cat despre limba, el intelegea italiana si vorbea putin inainte de a incepe gradi, acum vorbeste mai corect in italiana si are un vocabular mai bogat, ma uimeste pe zi ce trece, si asa cum ai zis tu despre Ana, si el traduce din italiana si ordinea cuvintelor in ro e gresita(uite mami ce frumos desen am facut ), il corectez dar fara rezultat, probabil pe cand o sa stapaneasca ambele limbi mai bine se vor vedea rezultatele. si noi vorbim cu el in ro, am vorbit in italiana cand a inceput gradinita , vreo luna, sa se acomodeze mai usor cu limba. oricum sunt incredibil de receptivi, invata pe loc, o data de doua ori aud cuvintele noi si le stiu deja .
O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile !

Am vazut poze frumoase cu 2 fetite mari si frumoase Ana si Bianca si flmuletul facut de Monicus(frumos cadou ...si cata rabdare ai avut !)

Oceanborn daaa sunt asa dulci cand ajung dimineata la gradi si vin altii sa-i pupe si sa-i ia de manuta , joi ..adica maine are si Sofi serbarea ...este "fug de zapada" , sunt taaare curioasa ce va iesi!
Pupam "pastorul" si ii tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

monicus vazut filmuletul cu ana si mosul mititica ca serioasa sta nu ii place pe sanie sa ii zica mosului ca acum se merge cu limuzina va pupam ...a si la pescuit imi place

criss
vai 'fug de nea' au doamne duca e asa de delicata scumpa de ea abia asteptam pozeeee

oceanborn thomas pastor ce frumos, bravo...pozeee da se stie

otilia
ce frumos ai descris mersul elisei, ca si fetele imi pot sa imi imaginez tabloul.te pup mami eroina cate o floare pentru fiecare floare ,,,

maine mergem si noi in colindat la prefectura am mari emotii ca suntem si noi parintii si doamna si copilasii evident vine si anto..tata ion la scoala si miercuri serbare simpla decat cu mos craciun
avem 4 dinti la anto ca tot ne vaitam i-au dat intr-o luna cati la alti in 2,3

va pupam

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, printesa Ana de Monicus!!! Mamica scumpa, iti dorim multe impliniri si bucurii pentru fetita ta minunata!

La multi ani cozonaceilor dragi Andrei George de caterinas si Andra Sara Otilia de isaelena!! Sa fie fericiti si sanatosi!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!

Ana
Andra Sara Otilia
Andrei George
ca sanatate si impliniri!

Darling ne bucuram sa auzim ca sunteti mai bine

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ana Andra Andrei

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Ana !
Sa cresti mare si frumoasa si norocoasa , Monicus

La multi ani Andra si Andrei !

Mergi la inceput

Va multumesc frumos din tot sufletul dragi mamici Darling,eliza_cri, manumanu si criss703 pentru cuvintele frumoase. Va dorim si noi tot binele din lume.
Ma simt atat de fericita.... am o printesa tare jucausa si minunata.
Sunt intr-o perioada de melancolie.., ca nu imi vine sa cred ce repede cresc cozonacei nostrii dragi. Toi copii sa aiba parte de o copilarie frumoasa si sa fie sanatosi si voiosi.

Astazi ii serbam ziua la gradinita, pser sa iaisa bijne.. ca are program incarcat, ca are si spectacol cel pe care il organizeaza gradinita in fiecare saptamana pentru totii copii.

criss703 filmul nu a fost dificil de facut. Am facut o selectie de poze pe tot anul, binenteles.. ca dupa mine as fi pus toate pozele.. eu mamica maniaca... Si restul a decurs de la sine...
Ii uram printesei tale.. sa aiba parte de o petrece frumoasa si sa primeasca multe cadouri...... si asteptam poze cu mosu.

eliza_criSa aveti parte de o serbare frumoasa si cozonacelul sa fie in forma in fata mosului. Pupam piticii si mamica de dopua minuni.

oceanbornai dreptate mamica draga.. se va amuza pe cinste... cand va fi mai mare... Pupam cozonacelul vorbaret si descurcaret. Un adevarat cavaler in devenire.

Andra Sara Otilia de isaelena
Andrei George de caterinas
Sa fie sanatosi cozonaceii si sa aiba parte de multe bucurii si realizari in viata.

Mergi la inceput