*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cecilia de Ank83
Diana Gabriela de Alexutza_26
Matei Constantin de Lucie

Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa fiti sanatosi cozonacei frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Diana de Alexutza!
La multi ani, Matei de Lucie!

Sanatate multa bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea

Pentru fetele care nu ne-ati mai vazut va pun 2 linkuri cu poze cu gargarita Bia...care de fapt este deja gargaritoaie

https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/Noiembrie2011?authkey=Gv1sRgCL3GlvLG5bLAQg#

https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/PartySfAndrei?authkey=Gv1sRgCLTjvMW32cb0Aw#

Va pupam.

Mergi la inceput

Ai o minunatie de cozonacica. Ce mare s-a facut.. mai purtati suzeta? Ce mnadruta fina.. care face si baita la munte este super rasfatata. O minune de fetita gingasa.. care seamana cu tati asa de mult.
Ce cocheta a fost la petrecere.. s-a simtit in largul ei.. Sa va traiasca printesa frumoasa si sa va aduca bucurii multe... si in primul rand sa fie sanatoasa.

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea

Pentru fetele care nu ne-ati mai vazut va pun 2 linkuri cu poze cu gargarita Bia...care de fapt este deja gargaritoaie

https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/Noiembrie2011?authkey=Gv1sRgCL3GlvLG5bLAQg#

https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/PartySfAndrei?authkey=Gv1sRgCLTjvMW32cb0Aw#

Va pupam.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Diana Elena de Mirela_1
Sa fii sanatoasa cozonacica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

ralukutza mama ce fata mare ai,o dulceata ne plac toate pozele dar cel mai mult imi place cea de la munte cand sta cu capul intr-o parte manechin

otilia asteptam primele impresii de gradi

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, Diana Matei
Diana
Ieri la gradi a fost cat de cat ok. La plecare a spus in norvegiana pa. A luat-o educatoarea de manuta si mergea asa timid, niste pasi marunti marunti, parca era o japoneza Azi se duce taicasu cu ea 4 ore si speram sa o si lase singura putin. I-am spus ca ea trebuie sa-i arate lui tati unde e clasa ei, unde e toaleta si a zis ca stie sa-i explice.

Daniela, am programat petrecerea lor pe 20, ar fi cam la 22 de zile dupa ce i-au aparut Anei veziculele. Pe net am citit ca maxim 3 saptamani e perioada de incubatie. Ce va fi va fi. Daca face macar sper sa faca cu 2-3 zile inainte ca sa nu fie contagioasa fix atunci.
Parerile sunt impartite. M-am intalnit cu o vecina si ea si-ar fi dorit sa faca si fata ei de 7 ani, dar ea nu e crestina, nu serbeaza Craciunul. Alti parinti insa au zis ca nu vor sa faca acum copii de sarbatori.
Adriana, ce mai fac voinicii tai?
Raluca, e mare mare pustoaica voastra iar la gradi se simte in elementul ei. Am vazut ca si ei ii place morisca pentru vant. Si ale mele sunt mari fani. Acum avem 3 plantate intr-un ghiveci la usa. Fac o galagie la ce vant este acum.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Monicus, Oti , Eli va multumim mult de aprecieri si ne bucuram ca va place gargaritoasa noastra.
Monicus da inca mai tine suzeta la modul ca se joaca ca ea, o da si la papusi si o mai rontaie din cand in cand dar eu stiu....maxim o jumatate de ora pe zi asa adunat cu indulgenta.Mai are vreo 2-3 prin casa, unele le-a taiat cu foarfeca si isi baga degetele in ele si face teatru de papusi.Deci practic nu o mai foloseste dar o are la ea in buzunar tot timpul si nu am gasit nici un motiv real pentru care i-as lua-o.Pupici
Ps Am vazut pozele de Craciun cu Ana, este o mare scumpa si o delicata si gingasa dar a fost un pic cam speriata in poze.
Oti ma bucur tare mult ca Eliza s-a adaptat asa repede la gradi, e fetita mare si intelegatoare si frumoasa, mai pune poze cu ele ca mi-e dor de nordicele tale...stii ca eu am o pasiune pt ele
pe toatele

Mergi la inceput

Aha...am priceput...
da... nu stiu de ce nu a vrut sa zambeasca Mosului... sunt poze facute la gradinita.
La noi in poze zambeste.. dar Ana,,, asa a vrut sa fie serioasa in poze... printesa mea.. care nu a vrut sa zambeasca cand i-a spus educatoarea,...
Multumim frumos de aprecieri.. ne bucuram tare mult ca ti-au placut.
Pupam gargarita gingasa.

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Monicus, Oti , Eli va multumim mult de aprecieri si ne bucuram ca va place gargaritoasa noastra.
Monicus da inca mai tine suzeta la modul ca se joaca ca ea, o da si la papusi si o mai rontaie din cand in cand dar eu stiu....maxim o jumatate de ora pe zi asa adunat cu indulgenta.Mai are vreo 2-3 prin casa, unele le-a taiat cu foarfeca si isi baga degetele in ele si face teatru de papusi.Deci practic nu o mai foloseste dar o are la ea in buzunar tot timpul si nu am gasit nici un motiv real pentru care i-as lua-o.Pupici
Ps Am vazut pozele de Craciun cu Ana, este o mare scumpa si o delicata si gingasa dar a fost un pic cam speriata in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

neata

noi suntem mai binisor, Eduard inca are temperatura slaba, cred ca vreun 37 cu 3 pe acolo, ochii inca rosii, parca mananca mai bine, vad eu la amiaza. Alex e OK, gata pentru alti virusi ca maine tot ii duc la gradi. Eu ieri am stat acasa, si-am tras un somn la pranz de vreo 3 ore cu ei amandoi de nu stiam unde sunt cand m-am trezit. N-am mai dormit asa de 3 ani

Alra voi cum mai sunteti?

Ralu dulce tare gargaritza voastra, foarte vesela si increzatoare, se vede clar ca-i in elementul ei.

Monicus vineri au si ai mei petrecerea cu Mos Craciun la gradi, sunt tare curioasa cum vor reactiona. Imi amintesc foarte clar ca-mi batea inima foarte tare cand il vedeam pe Mos si trebuia sa zic poezia. Nu era nici o fericire pentru mine sa stau la el in brate, brrrr, ca sa scap mai repede imi faceam curaj. Parca nici Ana nu e prea incantata, are niste ochi maaaari

Oti pup japoneza mica, parca o vad . Eu am avut "noroc" ca au inceput gradinita la varste fragede , s-a obisnuit rapid si acum se simte ca acasa si acolo. Acomodare rapida si voua!

Observ ca vocabularul lui Edu e mult mai bogat in cuvinte englezesti, noi vb cu el in rom el raspunde in engleza...cu Ana cum ati facut, ea in ce limba vb acasa??? Cu romana cum sta?

ma duc sa le fac o ciulama de pui si o pasta bolognesa sa aiba ce manca azi si apoi plec la serv. Ati facut bradutzul?? Noi l-am planuit in weekendul asta. Anul asta nu-l mai sarim

Mergi la inceput