*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*
Raspunsuri - Pagina 13
eliza_cri spune:
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Darling_ spune:
Multumim tuturor pentru urari, ne-au facut sa ne simtim ultra speciali .
N-a fost una din cele mai fericite zile ieri . Eduard e plin de virusi cu ganglionii cat nuca si febra. Si peste toate astea a tras si-o conjunctivita, are ochii rosii si-i curg. Fra'su, ce sa stea el pe bara...nooo. E pe antibiotic, Augmenin, cu infectie in gat si urechi, si probabil de la antibiotic are o iritatie oribila la fund. E distractie mare la noi...Mie mi-a venit mentruatia insfarsit, sincronizare perfecta ce sa mai, imi vine sa bat pe cineva . Da' in rest...bine.
Va pupam asa de la distanta sa nu va virusam, cu scuzele de rigoare in special pentru
Nicole, Sara si Elisa
manumanu spune:
Sa va spun o perla "proaspata":
Anastasia, la usa de la baie (eu fiind inauntru): "Ajutor, mamuca!" (a retinut din Capra cu 3 iezi)
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori!
manumanu spune:
Eli, multumim, ne-am distrat pe cinste!
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri stelele mami Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel Antonia Stefania |
eliza_cri spune:
Darling sanatate multa si tie putere, o sa treaza si raceala asta si menstra....te pupam
manumanu si noi ne-am distrat siam zis sa impartasesc cu voi pupam frumusetile la dublu
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
eliza_cri spune:
stelele mami
Otiliav spune:
Neata!
Eu sper sa am o saptamana mai lejera asa ca imi "permit" sa stau putin pe DC. Oricum mai stau putin si merg sa o iau pe Elisa de acasa si sa plecam la gradi. Am ceva emotii, pe bune, chiar daca e al doilea copil, gradinita e aceeasi ca la Ana. Am emotii pentru ca vreau sa-i placa acolo chiar daca se vorbeste norvegiana.
Pana la urma i-am facut un tort vineri seara ca era cam trista ca nu are si ea tort si petrecere. Iar sambata a venit o prietena cu fata pe la noi, ceilalti din familia lor au stat acasa ca nu sunt imuni la varicela. Vai si ce s-a bucurat Elisa sa aibe un musafir. Pana la urma a dormit cu ele. S-au jucat tare frumos asa ca bonus au avut seara muzica si au dansat de nu se mai opreau. Iar Elisa cea timida incerca si ea tot felul de figuri la dans, s-a simtit tare bine daca a fost mai dezinvolta.
Adriana, nu stiu cu este cu doi copii asa bolnavi dar imi pot inchipui ce greu va este. Sper ca acum sunt mai bine voinicii tai.
Trebuie sa fug la gradi. Corina, te pup. Multa putere mami!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aleinad.g spune:
Sanatate multa puilor! Putere si rabdare pentru mami!
citat din mesajul lui Darling_ Multumim tuturor pentru urari, ne-au facut sa ne simtim ultra speciali . N-a fost una din cele mai fericite zile ieri . Eduard e plin de virusi cu ganglionii cat nuca si febra. Si peste toate astea a tras si-o conjunctivita, are ochii rosii si-i curg. Fra'su, ce sa stea el pe bara...nooo. E pe antibiotic, Augmenin, cu infectie in gat si urechi, si probabil de la antibiotic are o iritatie oribila la fund. E distractie mare la noi...Mie mi-a venit mentruatia insfarsit, sincronizare perfecta ce sa mai, imi vine sa bat pe cineva . Da' in rest...bine. Va pupam asa de la distanta sa nu va virusam, cu scuzele de rigoare in special pentru Nicole, Sara si Elisa mami de Edu (09.12.2008) si Alex (03.10.2010) |
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Otiliav Eu sper sa am o saptamana mai lejera asa ca imi "permit" sa stau putin pe DC. Oricum mai stau putin si merg sa o iau pe Elisa de acasa si sa plecam la gradi. Am ceva emotii, pe bune, chiar daca e al doilea copil, gradinita e aceeasi ca la Ana. Am emotii pentru ca vreau sa-i placa acolo chiar daca se vorbeste norvegiana. Pana la urma i-am facut un tort vineri seara ca era cam trista ca nu are si ea tort si petrecere. Iar sambata a venit o prietena cu fata pe la noi, ceilalti din familia lor au stat acasa ca nu sunt imuni la varicela. Vai si ce s-a bucurat Elisa sa aibe un musafir. Pana la urma a dormit cu ele. S-au jucat tare frumos asa ca bonus au avut seara muzica si au dansat de nu se mai opreau. Iar Elisa cea timida incerca si ea tot felul de figuri la dans, s-a simtit tare bine daca a fost mai dezinvolta. |
Ai luat o decizie tare buna cu tortul si invitata. Asa a simtit si ea ca e sarbatorita. Imi imaginez ca s-a simtit tare rau cand a vazut ca nu are si ea parte de distractie.
Bafta la gradi! Ai dreptate, nu conteaza cati copii ai la gradi, simti la fel pentru toti.