*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

cozonacei dragi!!!

Eu am fost saptamana asta fara ajutor si tare greu mi-a fost, pt ca lui P ii ies molarii inferiori, dupa ce ne-am luptat cu cei superiori. Cd am vazut ca i-au iesit cei sup am rasuflat usurata, crezand ca o sa dorm si eu macar o saptamana. De unde...de luni seara e cosmar noaptea. Sunt chiauna, imi vine sa fug pe camp. Dimineata la 6 e fresh, iar eu zombi. Nu mananca, nu doarme, vrea doar in brate
Nu va inchipuiti cum dorm cu amandoi pe mine. Nici nu pot sa respir, ca ei cantaresc mai mlut d ejumatate din mine. Arianna tot se ridica d epe mine, ma pipaie si intreaba: Asta ce e? Tot os? Eu am oase? Nu prea isi gaseste un loc in care sa nu se loveasca de vreun os de-al meu. e tare simpatica ca imi zice ca o intep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Elisa de Oti!
La multi ani, Edu de Adriana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Elisa de Otilia!!!

La multi ani, Eduard de Darling!!!

Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi!!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa.. si sa treaca mai repede perioada dintisorilor.

Ce haioasa cozonacica... deja imi imaginez cum sunt amandoi peste tine.... tare figura mai este printesa.
Pupam gasca de pitici... si mamica sa incerce printre picaturi sa manance si sa se odihneasca. Adica sa vina mai repede ajutoare.
O zi faina sa aveti.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

cozonacei dragi!!!

Eu am fost saptamana asta fara ajutor si tare greu mi-a fost, pt ca lui P ii ies molarii inferiori, dupa ce ne-am luptat cu cei superiori. Cd am vazut ca i-au iesit cei sup am rasuflat usurata, crezand ca o sa dorm si eu macar o saptamana. De unde...de luni seara e cosmar noaptea. Sunt chiauna, imi vine sa fug pe camp. Dimineata la 6 e fresh, iar eu zombi. Nu mananca, nu doarme, vrea doar in brate
Nu va inchipuiti cum dorm cu amandoi pe mine. Nici nu pot sa respir, ca ei cantaresc mai mlut d ejumatate din mine. Arianna tot se ridica d epe mine, ma pipaie si intreaba: Asta ce e? Tot os? Eu am oase? Nu prea isi gaseste un loc in care sa nu se loveasca de vreun os de-al meu. e tare simpatica ca imi zice ca o intep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iulia, Matei, Sara Teodora, Antonia, David, Raisa, Sara Maria Ana, Ecaterina, Ale, Eva, Thomas, Nicole, Sara, Thea, Nora, Rares, Eduard!Multumim de urari si de prajituri . Noroc cu voi ca ne trimiteti virtual ca eu n-am fost in stare sa pregatesc ceva. Am ajuns ieri la 10 seara acasa si a trebuit sa vin de dimineata la serviciu. Vestea buna e ca vine we. Mai nasol este ca nu putem face petrecere ca nu stim daca va face Elisa varicela sau nu.

V-am scris ca de luni va incepe gradinita? Acolo am discutat si o pot duce fara grija ca au facut 17 copii varicela saptamana trecuta iar cei care nu au facut aveau deja imunitate. Am mari emotii ca doar stiu ce timida este si nu vorbeste deloc norvegiana.

Ca sa mai invete si ea cateva cuvinte i-am luat cadou o papusa fetita desteapta. N-am fost in stare sa ma trezesc odata cu ea de dimineata asa ca a primt cadoul de la taicasu si eu nu i-am vazut reactia. Stie 8 cantecele, vreo 100 de cuvinte in norvegiana. Succes total ca nici n-a venit sa ma pupe la plecare, era ocupata.

Papusa seamana cu Nicole, ochi, par. Are si bascuta

Corina, eu seara la culcare merg cu "gemenele" Iulia in dreapta si Elisa in stanga. Da eu nu am oase asa ca le place sa doarma pe mine. Pitic se mai si trezeste la 5-6 sa ma calareasca. Pe la 7 scap de ele si mai apuc si eu o ora de somn dar si cu ora aceea si tot nu ma simt odihnita.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, sa stii ca dc sughiti, eu te pomenesc. Da..fff des Cand sunt obosita si nu mai pot, ma gandesc ca tu cu 3 faci fata si mai mergi di la munca. Jos palaria. Nu stiu sincer cum poti. Eu ma simt terminata si am doar 2 si ajutoare. P si A se cearta si trebuie mereu sa fiu intre ei. imi doresc macar noaptea liniste, dar nici atunci nu am parte.
sincer, dc n-ar fi mama sa ma ajute, nu reuseam, pt ca al meu sot are si el nevoie de atentie. Multaaaa....si cum nici seara piticii nu dorm linistiti macar o ora, noi timp pt noi nu mai avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

in zona culcat cu zuzi pe mine ma inscriu si eu. nici eu nu am oase .zuza prefera gatul si nitel din piept,iar dimi burta.stau asa pana adorm vreo 5 min dupa care ii asez frumos in pat.daca vreunul se mai trezeste le zic frumos 'gata,culcarea' pun capul pe perinile lor niste rate primite de la nasi de ziua antoniei si fac nani.
bucurie pentru tata ion ca nu ma mai imparte cu copii , il fericesc, merg imi mai fac ce mai am prin casa si dormmmmm.

Corina
hai ca e bine ca scapati rapid de dinti la noi deabea dau primi 3 dinti cu mataiala si stat in brate,da ma bucur ca zuza e mai independenta pleaca prin casa isi face de lucru si cand se plictiseste vine la mine, numai bine ca se intoarce dimi de la gradi si are cu cine socializa gen tipete, urlete vreau aceeasi jucarie, nu ma bag intre ei ii las sa se inteleaga si gata.
va trece.pupam trupa

Otilia
off varicela, eu una imi doresc sa fac aceasta boala ca mi s-a luat,am o prietena care i-a facut fata mare si apoi a mica as fi mers sa o iau si eu sa facem toti 4, dar nu pot nu ma lasa constinta la scoala sotul are o colega gravida si decat sa stiu ca i-am produs nu stiu ce drama mai bine renuntam. cat priveste gradi se va acomoda si o va 'obliga' intr-un fel sa isi dea drumull la vorba pentru a se integra in colectivitate adica sa vb cu copilasii.nu iti spun ce progrese a facut dimitrie cu vorbitul de cand merge la gradi.imi pare rau sa aud ca esti asa de ocupata cu serviciul,dar macar cum ai spus si tu vine week-endul. va pupam si va imbratisam. a si foarte tare papusa

cam atat de pe la noi

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani, Elisa de Otilia!!! Otilia sa fii fericita alaturi de printesele tale, sa-ti dea DD putere si sanatate!

La multi ani, Eduard de Darling!!!Adriana sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati de ei.

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte doar de lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Elisa!
La multi ani, Eduard!

Otilia, Darling sa va traiasca cozonaceii, sa fie sanatosi, sa va aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Elisa si Eduard ! Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti muuuulte bucurii alaturi de fratiorii si surioarele voastre !

ps.ooofff cate aniversari am ratat ...La multi ani tuturor cozonaceilor serbati pana im prezent !!! ...mai retin dor pe Thomas ,Nicole ,Sara ,Raphael ,Ale ...si inca multi altii

Mergi la inceput